Chapter 19

134 10 1
                                    

Marie

"Ja,"zei ik angstig tegen Mohammed. "Nou, ga maar lekker liggen als ik jouw was," Mohammed wees naar de yoga mat. Ik slikte en ging gehoorzaam liggen. "Ik zal het vandaag tot mijn spijt niet kunnen doen, let jij op dat Bas het wel doet? Anders staat jullie allebei niet veel goeds te wachten." Ik knikte angstig. "Mooizo -Bas kom maar hoor!" Bas kwam aanlopen met de zweep in zijn hand. "Veel plezier," zei Mohammed spottend. En daarna liep hij weg. "Het spijt me Marie, het moet,"Bas deed zijn ogen dicht en ik voelde al snel de tranen opborrelen. Het werd zwart voor mijn ogen.

"Marie...Marie...Marie" Ik voelde opeens iets kouds over me heen komen. "AAHH!"Het was super koud. Ik keek naar mijn natte t-shirt. Water.... "Je bent weer bij,"zei een stem naast mij. "Waarom water?" vroeg ik een beetje boos. "Je moest wakker worden, en trouwens, ik heb je wonden al verzorgd." "Jij blijft in bed, je krijgt wel kersthapjes enzo." Ik keek de kamer rond. De hele kamer was zoals beloofd versierd voor kerst. "dankje," zei ik zwak. "En wil je alsjeblieft niet meer ontsnappen? Dat zorg alleen maar voor wonden he," zei Bas serieus. "Maar waarom help jij me niet met ontnsappen dan?" Bas keek snel weg. "Gewoon,"antwoordde hij wat mysterieus. "ik ga maar slapen dan," zei ik maar tenslotte. "Wat, ohh ja! Ik maak je wel wakker als ik wat te eten heb voor je," zei Bas voordat ik in slaap viel.

"Marie, eten!" zei Bas. Ik werd wakker en pakte wat slaperig het bord met eten aan, waardoor het op de grond viel. "Sorry!" zei ik schuldbewust. "Maakt niet uit, ik haal wel nieuw eten," zei Bas lief. "Dankje," zei ik terug. Bas kwam terug met nieuw eten. "Astublieft, uw eerste kers bij ons." Ik schrok. "Moet ik hier nog meer kersten blijven ofzo?" vroeg ik geschrokken. "Er is ook kerststol als toetje," zei Bas afwerend. Ik haalde mijn schouders op. Na het heerlijke eten viel ik voldaan in slaap. Ik heb David en mijn moeder kunnen zien! Deze pijn heb ik er wel voor over hoor! 

Alvast gelukkig nieuwjaar voor vanavond.Wie gaan er allemaal vuurwerk afsteken? Ik zal morgen een nieuwjaarshoofdstukje schrijven als het lukt!

-Vote, Comment & Follow

Xxxx~Liezje

Escape 1 & 2Where stories live. Discover now