Chapter 2.25

89 6 1
                                    

Marie

Inmiddels zijn er al 8 weken voorbij gegaan. Nog steeds zitten we hier, al weet ik niet waarom. Nu Iris er niet meer ligt en ze wel weten waar ze lag hebben ze vrij weinig aan ons. Wij weten niks over de verdwijning van Iris, dus kunnen ze niet boos op ons worden. Misschien worden we wel nooit vrijgelaten, en sterven we hier. Ik zal nooit meer de gewone lucht in kunnen ademen. De vorige keer dat je gevangen zat dacht je dat ook Marie, maar het kwam toch goed... zei een stem in m'n hoofd. Maar nu is en voelt het anders, hield ik stug vol in mijn hoofd. Ik weet dat stemmen in je hoofd horen een teken van gekte is. Maar misschien word ik ook wel gek hier, wie zal het zeggen? Maar helaas is er niemand die me kan helpen, tenminste niet dat ik weet. Maar het lijkt me sterk dat iemand ook de moeite ervoor neemt om me te helpen, ze hebben wel wat beters te doen...

Mercedes

Ik ben uitgeput en moe. Ook knort mijn maag heel erg. Maar ik ga door, voor Marie. IK vraag me af of ze weet dat we haar helpen. Ik heb het haar gezegd, maar dat lijkt al eeuwen geleden. Ze zal de hoop wel opgegeven hebben, ze denkt vast dat niemand genoeg om haar geeft om haar te helpen. Maar ik kan je zeggen dat er wel redelijk mensen zijn die om Marie geven. Meer dan ze denkt tenminste. Ik zou me nu ook gewoon om kunnen draaien en iets gaan doen wat ik echt nodig moet doen. Ik heb al eeuwen geen huiswerk meer gemaakt of geleerd. Ik sta dan wel onvoldoende voor al m'n vakken, maar ik vind Marie toch belangrijker dan school. 

Eindelijk, ik ben er. Waarschijnlijk vraag je je nu af waar ik ben. IK zal het je wel uitleggen hoor. Ik ben net in het hotel aangekomen waar Marie zit. Inderdaad, ik ben er alleen, in m'n eentje. Ik ga Marie laten zien dat er iemand voor haar is, natuurlijk zijn Cas en Jade er ook voor haar, maar vandaag zijn ze er niet. Dat is handiger, anders valt het te veel op. Ik weet alleen nog niet hoe ik haar iets ga laten weten. Misschien zijn Mohammed en Ilan er niet, dat maakt het wel een stuk makkelijker. Maar de bewakers zullen er vast wel zijn. Ik ga zitten op een oude bank. Ik stop mijn hoofd tussen mijn handen en denk na. Hoe ga ik dit doen? 

Weer een hoofdstukje! Hebben jullie al getekend voor die petitie? Wel doen he!😉

-Vote, Comment & Follow

~Liza💖

440 woorden✏😊🙄

Escape 1 & 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu