Chapter 2.9

103 5 11
                                    

Marie

'Kom op Marie,' zei Cas geagiteerd. Ik keek hem angstig maar boos aan. Opeens voelde ik armen om me heen. Een gil ontsnapte uit mijn mond. 'Jade!' zei ik een met een boze onder stem. 'Je liet me schrikken!' Ze haalde haar armen weg en keek me aan. 'Ohh, sorry,'  zei ze schuldbewust. 'Maakt niet uit.' Ik gaf haar nog een knuffel en verontschuldigde me tegenover Cas. 'Maakt niet uit hoor Marie!' We liepen naar het parkje en daar troffen we een David kijkend op zijn horloge. 'Daar ben je, Jade!' Ik begreep de situatie meteen. 'Sorry Daaf, ik moest gewoon naar Marie toe,' zei Jade schouderophalend. 'Pfft.' David gaf me een kus en liep naar Cas toe. 'Cas zeker? Veel over je gehoord,' zei David met een bittere stem. Ik schudde mijn hoofd. 'Daafje was een beetje jaloers op jou Casje,' zei ik spottend. Cas onderdrukte een lach zag ik. 'Marie!' zei David achter zijn oor krabbelend. 'Ik verzeker je David, ik ben alleen maar haar beste vriendin.' Cas knipoogde naar me. Ik voelde me blozen. Gelukkig keek David niet. 'Zullen we maar gaan?' zei Jade het gesprek nauwelijks volgend. Ik knikte instemmend.

We stapten in de auto van David. Ik op de bijrijdersstoel met achter me Jade en Cas achter David. Ik zag David om de minuut via het spiegeltje naar Cas kijken. Ik schudde mijn hoofd. Ik legde mijn hand op Davids been waarmee ik hem geruststelde. 'Wees maar niet bang,' fluisterde ik bijna onhoorbaar naar hem. Hij knikte en gaf me een handkus. Daarna keerde hij zich weer tot de weg. Toen we op het politiebureau aankwamen moesten we gaan zitten in de wachtkamer. Al snel werden we in een kamertje geroepen. 'Dus, ik begreep dat jullie iets wouden vragen?' Ik begon te vertellen. 'Ja, ik zal even in hun dossiers kijken.' De politieagent liep naar een kast en maakte een la open met een sleutel. Op dat laatje stond een M. Hij trok het dossier van Mohammed er uit en daarna die van Bas bij de B. Hij las eerst die van Mohammed door. 'Mohammed is vrij,' zei de politieagent voordat hij in het dossier van Bas keek. 'Bas word 10 april uit het ziekenhuis ontslagen en daarna gat hij 2 maanden de cel in.' Ik knikte en slikte een brok in mijn keel weg. Maar in de witte BMW kan het Mohammed niet zijn. Mohammed had anders haar. Ik besloot ook te vertellen over de witte BMW. 'Kom 1 maart maar terug. Dan zullen we je overhoren over die witte BMW,' zei de politieagent een beetje kortaf.

SORRY! Sorry  dat ik zo lang niet heb ge-update. Ik was op vakantie en had geen tijd. Ook nog sorry voor dit korte en saaie hoofdstukje!

Ik ben wel benieuwd voor welk team jullie zijn.

Team: Carie (Marie&Cas)

of

Team: Darie (Marie&David)

En degene die mijn bij vorige hoofdstukje heeft geraden wie naar Marie toekwam (Begin van dit hoofdstuk) Is: ClaireVisser

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Escape 1 & 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu