Chapter 29

126 8 0
                                    

David

Vandaag gaan de moeder van Marie en ik naar het politiebureau. Marie heeft voordat ze weer meegenomen werd nog een briefje in mijn hand gepropt. Daar stond een telefoonnummer op. Ik weet ook dat haar ontvoerder ene Mohammed heet. Vandaag gaan we het dus aan de politie vertellen. Bij het politiebureau aangekomen moesten we even wachten. Al snel werden we door een politieagente meegenomen naar een kamertje. "Dus jullie hebben bewijs voor de zaak van Marie Witten." De moeder van Marie knikte. "Wat is jullie bewijs?" vroeg de politieagente aan ons. Ik pakte het briefje en legde het op tafel neer. De politieagente trok een wenkbrouw omhoog. "Dit is jullie bewijs?" grinnikte de politieagente. "Ik heb haar gezien, dit drukte ze in mijn hand voordat ze weer werd meegenomen door haar ontvoerder, die Mohammed heet," zei ik in een adem. De politieagente zij dat ze het telefoonnummer zou gaan opsporen en de naam Mohammed in het personen boekje of verdachten boekje zou gaan zoeken. We moesten over 1 week terug komen om naar Mohammed en Marie toe te gaan als ze ze hebben gesignaleerd. Ik hoop dat alles goed gaat.

Marie

"Maar het is zo saai!" hield ik vol bij Bas. Hij schudde zijn hoofd. We laten je niet alleen wandelen met Annemarie!" zei Bas. "En waarom niet?" vroeg ik pissig. "Dan kun je ontsnappen!" riep hij. Bas sloeg zijn hand voor zijn mond. "Ik dacht dat we fucking aan een kant stonden," siste ik. Bas keek hulpeloos naar de camera die mij on de gaten houd. "Mohammed luistert, daarom," fluisterde Bas zacht terwijl hij naar de Mohammed wees. Volgens mij stond Mohammed er toch echt niet toen Bas dat zei. Maar ik ben zo naïef! Ik knikte als teken dat ik hem geloof. Wat als hij liegt? vroeg ik mezelf af. Ik hield het er maar bij en bedacht me dat hij vast de waarheid sprak en dat Mohammed zich verstopt had of er aan kwam.

Het ontsnappen nadert. Ik vind het zo spannend. Maar wat als het niet goed kan komt? Ik ook altijd met mijn gedachte van wat als het niet goed gaat? Dat haat ik aan mezelf! Echt waar! Wat ik voor me heb gehouden is dat ik een briefje aan David heb gegeven toen ik even bij hem was. Ik heb het telefoonnummer van Mohammed gevonden in dat luik. Goed hé?

Na het eten dook ik gelijk in bed. De training verliep trouwens saai en in de binnenplaats was er ook niet veel bijzonders gebeurt. Langzaam viel ik in slaap. Nog 6 dagen!
󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳󾠳
Sorry dat dit zo een fluthoofdstukje is. 😬 Maar, ik sta op #13!!!! Yay 😃🎉🎊🎊

-Vote , Comment & Follow

~Liza 💝💞

Escape 1 & 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu