Chapter 24.

127 8 1
                                    

Marie

Ik werd (al minder pissig) wakker. Wat vandaag doen? Vroeg ik mezelf af. Ik heb al leuke dingen gedaan, maar ik vind het saai. "Is er nog iets te doen verder?" vroeg ik maar aan Bas. "weet ik veel verzin maar wat," wow! Daar heb ik echt veel aan!(hoor je de sarcasme?) Ik hield mijn schouders op en liet Bas alleen. "Dan verzin ik zelf wel iets," zei ik met een klein gemeen duivels lachje. Ik pakte alles wat ik kon en legde het op elkaar. Ik moest een hele hoge toren bouwen met allemaal zachte dingen. Onderop wel harde dingen. Toen ik al klaar was met de harde dingen onderop begon ik met de zachte dingen. Na lange tijd was het eindelijk klaar. Onderop lagen vooral boeken en ook 1 kast waar boeken in zaten. Lekker Bas, dacht ik. Ik moest zelf iets verzinnen? Nou, dat heb ik wel gedaan hoor! Bovenop lagen allemaal kussens en dingen voor op je bed. Ik heb een ladder nodig. Ik doorzocht de kamer. Nergens te vinden... Ik keek naar een ladder die naar het dak leed. Ik klom er op en voelde aan het plafond. Een luik! Ik deed hem open en wat lag daar? Een ladder!!!! Ik liet de ladder naar beneden vallen (ik had kussens neergelegd) Daarna klom ik van de ladder af (die ladder zat trouwens vast dus die kon ik niet gebruiken) en pakte de andere ladder. Ik legde de ladder bij mijn bouwsel neer en klom op de ladder.

"Wat ben jij nou weer aan het doen?" hoorde ik de stem van Bas. "Ik moest iets verzinnen.." Ik werpde mezelf van de ladder af.. "MARIE!!" Die heb ik beet. Natuurlijk kwam ik heerlijk terecht in mijn toren van kussens. Mijn toren begon gevaarlijk te wiebelen en ik duwde mezelf uit mijn toren. "Marie!" zei Bas nu echt boos. "Ja?"

Niet te geloven! Ik heb straf gekregen! Alleen omdat ik me verveel! Het leven is toch oneerlijk.. Ik moet corvee doen en mag 1 dag niet naar de binnenplaats. Bas keek me de hele tijd nors aan terwijl hij mijn toren opruimde. Hij mompelde iets van: "Waarom doe ik dit?" Het is eigenlijk niet mijn schuld. Als ik me niet zou vervelen dan zou het nooit gebeurt zijn. En het is allemaal hun schuld. Waarom helpt Bas me niet gewoon met ontsnappen? Hier zit een luchtje aan hoor...
😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

Sorry dat dit zo een flut hoofdstukje is. Maar het zijn wel 400 woordjess! Dus, ook weer iets positiefs. Niks spannends gebeurt in dit hoofdstukje, srry. Het einde word pas spannend!!! Meer verklap ik niet hoor! Daarvoor moet je toch echt het hele verhaal doorlezen! Genoeg gekletst!:

-Vote, Comment & Follow

~Liza (wel blij!)

Escape 1 & 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu