Chapter 20

139 11 0
                                    

Marie

Ik werd wakker en deed mijn ochtend rituelen. Daarna ging ik niet naar de training door mijn wonden enzo. Gelukkig heb ik er een stuk minder dan die keer toen Mohammed het deed. Ik keek naar het verband om mijn arm. Dat was van die snee voor het brouwsel. Er is nu pas een week voorbij gegaan. Dus nog 2 weken te gaan. Ik erger me eraan. Waarom is het toch zo stom, idioot en oneerlijk??  Ik keek weer naar naar mijn ketting. Allemaal hierdoor. Als mijn opa deze niet had gegeven dan had ik hem al wel aan Mohammed gegeven. Maar wat gaat hij er dan mee doen. Een betere vraag is, waarom hij het wil. Wat wil hij er mee doen uberhaupt ??

Iemand (dit is dus een geheim persoon)

"Kom op!!" zei ik boos tegen mijn baas; Mohammed. Wat wil hij eigenlijk met die diamanten ketting doen?? Dat vertelt hij me niet. Ik werk trouw voor hem. En hij vertelt niet eens waarom ik voor hem werk! Het is toch absurd?

Mohammed

Dit duurt veel te lang!! Die ketting moet ik hebben, NU VERDOMME! Waarvoor ik hem wil gebruiken??
Ik zal het je vertellen: ........

😵😵😵😵😵😵 😵😵😵😵😵
Cliffhanggeerrr
Kort hoofdstukje! Srry daarvoor!! 😚
Ik heb zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben 1 Jan geen nieuwjaarshoofdstuk kunnen schrijven. Ook nog eens sorry  dat dit hoofdstukje dan zo kort is.  😔😔

-Vote, Comment & Follow

~Liza

P.s. srry dat het daar boven niet zwart dikgedrukt lettertype is. Maar daar kwam ik iets te laat achter. Ik had geen zin om opnieuw te gaan typen.  😂😂 (ik typ momenteel namelijk op mijn telefoon, vraag niet waarom 😂😂)

Escape 1 & 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu