Chapter 25

120 9 1
                                    

Marie

Ik werd wakker en besloot om met Bas te gaan praten. "Bas, we moeten praten.. Nu," zei ik toen ik Bas had gevonden. "Waarover?" vroeg Bas. "Dat vertel ik wel als we een goede plek hebben." Bas knikte en liep achter mij aan. Ik liep naar het luik in het plafond en Bas liep verbaasd achter mij aan. " Geen vragen," siste ik zacht. Bas hield zijn schouders op en deed het luik dicht. Ik klikte het licht aan en ging tegenover Bas zitten. "Vertel," zei Bas. Ik haalde diep adem en begon:"als je aan mijn kant staat. Waarom helo je me dan niet ontsnappen?" zei ik in een adem.
Bas moest even nadenken en begon:" dan kom ik diep in de problemen," zei Bas met een ongeloofwaardige toon. Ik keek Bas raar aan. "Tuurlijk, kan niemand hier eens de verdomme  waarheid vertellen!" schreeuwde ik boos.

Ik deed het licht uit en boos liep ik de ladder af. Tijd voor corvee. Ik pakte nog steeds boos schoonmaak spullen en liep naar de wc. Ik pakte een wasknijper en kneep mijn neus ermee dicht. Ik pakte een wcontstopper en begon walgend te ontstoppen. Getverdemme  wat vies! Toen ik met de wc klaar was ging ik op de bank zitten. Corvee is klaar, kan ik nog iets doen? Ik keek de kamer rond. Er lag veel kleding op de grond. De was moet ook eens gedaan worden. Ik pakte alle kleding bij elkaar en deed het in een wasmand. Ik doorzocht de hele kamer en vond al snel in de badkamer een deur die naar de waskamer leed. Ik stopte de kleding en bedekken enzo in de wasmachine. Toen de wasmachine aan het draaien was maakte ik het bed nieuw op.

Toen de was klaar was ruimde ik alles in de kast op en liet me moe op de bank vallen. Ik rook een zoute, muffe en vieze geur mijn neus in komen. Ik keek naar de plek waar het vandaan kwam. Mijn oksel. Ik moet echt nodig gaan douchen na al dat huishouden. Bas en Mohammed zouden het ook eens moeten doen, zei houden me hier gevangen! Mannen!!

Ik voelde de warme stralen over mijn lichaam glijden. Ik bevredigde mezelf even en daarna droogde ik me af. Ik mis David echt. Na het eten dook ik in mijn lekker ruikende schone bed. De geur van bloemen kwam mijn neus tegemoed. Daardoor viel ik al snel in slaap.
😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴
400 woordjes!!

Leuk hoofdstuk?? Hopelijk wel.  😄
Ennn IK HEB GVD (iets meer dan) 100 STEMMEN!! 🎇🎉🎉🎊🎊🎊 feestje!!!!

-Vote, Comment  & Follow

~Liza (heel erg blij!) 😃😃😃💕💖💞

Escape 1 & 2Where stories live. Discover now