Q&A

105 9 1
                                    

Hier is het dan de Q&A !! Het zijn jammer genoeg niet veel vraagjes, maar beter dan niets.

Vraag aan mij: "Hoe oud ben je?"
Waarschijnlijk is het best jong en had je het niet verwacht. Maar ik ben 11 en word 18 feb: 12 (dan komt er een cadeau voor mijn lezertjes)

Vraag aan David: "Toen Marie voor de deur stond, waarom deed je er niets aan om haar te redden?"
Nou, dat komt omdat ik dacht dat ze al veilig was. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Dan was waarschijnlijk Bas niet neergeschoten en had Marie al die ellende niet hoeven meemaken. Maar het is nu eenmaal zo gegaan. Dom van me ..

Vraag aan mij: "Wat is je lievelings- eten?"

Pizzzzzzaaaaaa, natuurlijk!

Vraag aan Bas: "Had je ooit een oogje op Marie?"

Ja, ik had even gevoelens voor Marie, maar dat ging snel over omdat Mohammed mij iets aan zou doen als ik hem niet zou helpen of op haar zou vallen.

Vraag aan Bas: "Waarom ben je toch zo een klootzak?"

Moet ik hier antwoord op geven? Is het een compliment? Volgende vraag graag..

Vraag aan Marie: "Had je ooit gevoelens voor Bas?"

Ik geef eerlijk toe: Ja. Maar dat ging snel weer over. Mijn hart lag al die tijd bij David, echt waar. Nu mag Bas van mij de pot op. Klootzak...

Vraag aan mij: "Hoe kan je zo goed schrijven?"

het allerbelangrijkste is dat je in jezelf moet geloven. Verdere dingen zijn: gebruik veel emotie en beschrijf het verhaal tot in de details, dan is het leuker om te lezen. en trouwens, dankjewel voor die aardige vraag.

Vraag aan Iris: "Hoe voelde je je toen je hoorde dat je kanker had?"

Dat is moeilijk uit te leggen. Nou, eigenlijk voelde ik me gewoon gebroken, slecht en heel erg emotioneel. Als jij te horen krijgt dat je kanker hebt; dan zul je het wel snappen...

Vraag aan mij: "Wat vind jij een goed boek en een aanrader?"

Mijn boekjes natuurlijk.. En Lionheart is ook wel leuk en verder nog veel meer, kijk maar mijn bieb, daar staan al mijn aanraders in natuurlijk.

Dit was het dan, het Q&A. Wel een beetje kort maar als ik veel meer lezertjes heb komt er nog wel een langere natuurlijk.

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Escape 1 & 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora