Chapter 11

172 10 0
                                    

Marie

Ik werd wakker en stond langzaam op. Ik kreunde tijdens het aankleden. Mijn rug deed heel erg veel pijn. Ik at een broodje en liep naar de deur. Bas maakte hem open en even leek het alsof hij een meelevende blik had. 

Langzaam liep ik naar buiten Bas kwam achter me aan en vroeg stamelend: "Kan je..kan je trainen?" Ik keek opzij gaf hem een wat-denk-je-zelf blik en liep door naar het bankje.

Ik ging zitten en begon zacht te praten: "Hoe gaat het met het brouwsel?" even was het stil maar al snel hoorde ik een stem terug: "Ja, er moeten nog maar 6 ingrediënten aan toegevoegd worden" "Welke?" vroeg ik snel. "1 takje, vloeibaar zilver, modder, 1 haar van Bas, 1 stukje haar van jou - die kan je zo geven- en de allermoeilijkste is bloed van een mens" Ik trok een haar uit mijn hoofd en gaf het aan de vlinder, die het met z'n pootjes vast pakte en naar de deur waar de marietjes uit kwamen vloog. "Hoe komen we aan bloed?" "Dat weten we niet, en ook niet van wie we het zouden kunnen pakken" Ik dacht na, en kreeg een misschien wel raar idee "Is menstruatiebloed ook goed?" ik begon zacht te giegelen "Nee, dat telt niet Marie"

"Tijd zit er op!" Ik liep met Bas mee naar binnen. Ik moet het doen met Bas. Officieel is dit vreemdgaan maar ik doe dit om weg te komen. Ik beet op mijn lip. Het enige waar ik nu aan dacht was David.

Zou hij me kunnen vergeven? Ik bedoel, zonder dat kom ik hier moeilijk weg, of niet soms? Ik at snel wat en dook in bed. Het was een raar gevoel dat ik hier op straks iets met Bas moest gaan doen om een plukje haar te krijgen....

gaat ze het echt doen denken jullie? Oehh, spannend!

-Vote, Comment & Follow

Xxxx ~Liza 

Escape 1 & 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu