Chapter 23.

132 9 1
                                    

Marie

Ik werd de volgende dag wakker. Mohammed heeft ons op een ijsje getrakteerd. In een echte ijssalon. Vandaag ga ik mijn haar uitwassen. Zo heb ik mijn eigen haarkleur weer terug. Mijn mooie blonde haren, die ik nooit kwijt wil. Snel stapte ik onder de douche en probeerde eerst normale shampoo. Ik vond het te lang duren (ik ben behoorlijk ongeduldig) en dus pakte ik maar het: Kleur uitspoel-shampoo. Dat ging een stuk sneller. Blij met mijn normale haar weer terug stap ik onder de douche vandaan en maak me klaar. Als ik de badkamer verlaat staat Bas voor mijn neus. Ik kon hem nog net ontwijken. "Jeetje Bas!" riep ik toen ik ook nog eens struikelde over een los geslingerd boek. "Spijt me," zei Bas toen hij me omhoog hielp. "Doe dat nooit meer," ik maak me los uit zijn greep en wandel de binnenplaats in. Ik ging op mijn vaste bankje zitten. "Annemarie wil je spreken," zeiden de dieren. Ik ging ermee akkoord en niet veel later zat ik samen met Annemarie op het gras. "Wat ik dus wou zeggen, jij moet ook een keer het brouwsel roeren. Dat moet volgens het recept. Dat moest na 1 week ongeveer. Dusssss," Ik knikte en zei dat ik het zou doen. 

Toen we de ketel hadden gepakt legde Annemarie het uit. "Je moet 3 keer met de klok mee draaien precies om 3 uur." Annemarie keek op haar horloge en telde af: "3..2...1" Ik roerde 3 keer met de klok mee. "Mooi zo," zei Annemarie. "Nog 1 en een halve week te gaan," zei ze al wat grouwer. "Het begint er steeds meer op te lijken, maar je moet het positief bekijken. We zijn over anderhalve week vrij!" zei ik ongelooflijk blij. "Inderdaad, we moeten het positief bekijken-" Annemarie liep heel snel weg met de ketel. Bas kwam er aan. "Kom, het is tijd om naar je kamer te gaan," zei hij. "Ik verheug me er nu al op," zei ik sarcastisch en nors. "Ben je ongesteld ofzo?" Ik negeerde hem en rende naar mijn kamer. Ik at wat en dook gelijk in bed. Als een meisje boos is, betekend niet gelijk dat ze ongesteld is! (gelijk ook een les voor de lezers die het mannelijk geslacht hebben...)
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

Langer hoofdstukje dan de vorige 2. Gelukkig! En dit is eennalaatste kans om te zeggen hoeveel hoofdstukken het moeten worden, anders worden het er 35.

-Vote, Comment & Follow

~Liza(iets blijer)

Escape 1 & 2Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon