Vacation ♥

21.7K 441 56
                                    

Pov Olivia

Ik opende mijn ogen en sloeg mijn wekker uit. Het was gisteren laat geworden en vandaag moest ik weer vroeg op want we gingen op vakantie. Mijn moeder had ons nog niet verteld waar we naartoe zouden gaan, want dat moest een verrassing blijven, maar volgens mijn vader was het 'weer eens wat anders'. Stiekem hoopte ik dat we gewoon weer naar Amerika zouden gaan, naar een luxe hotel met een groot zwembad waar veel knappe jongens rond zouden lopen.

Ik gooide mijn laatste spullen in de koffer, die ik sloot en bij de deur zette. Daarna besloot ik om toch maar eens uit mijn pyjama te gaan. Ik trok mijn zwarte blouse aan met korte mouwen en een witte short en witte lage Allstars. Ik deed een knot op mijn kop en begon aan mijn make-up die ik later ook in mijn tas gooide.

"Liv, ben je bijna klaar?" Riep mijn moeder naar boven. "Jaa!" Ik zette mijn koffer naast de trap, die mijn vader in de auto zette. Ik deed nog wat spullen in mijn tas en stapte in de auto. Ik hoorde mijn moeder aan de telefoon in de keuken. Ik liep naar binnen en pakte een glas jus d'orange. Mijn moeder keek me vreemd aan. "Mam, je staart een beetje naar me." Ik dronk mijn glas leeg en deed nog wat lipgloss op.

Na een halfuur wachten op mijn moeder vertrokken we naar het vliegveld. We liepen meteen naar een gate. Ik wist nog steeds niet waar we naartoe gingen. Ik pakte mijn telefoon en was druk met Emilie aan het sms'en. Ik begon te lachen om een domme actie die Emilie had gemaakt. "Ben je met Harry aan het sms'en?" Ik keek mijn moeder verbaasd aan. "Waarom zou ik met Harry sms'en? Daar heb ik al in geen drie jaar geen contact meer mee, dat weet je" Ik rolde met mijn ogen en ging verder met sms'en.

***                                                POV Harry                                                                              ***

Ik werd wakker in mijn bed en rekte me uit. Ik liep naar beneden en gaf mijn moeder een knuffel. "Ik dacht al dat ik je gisteren thuis hoorde komen" Riep ze blij. Ik grijnsde breed. Mijn moeder schudde haar hoofd. "Er staan cornflakes in de kelder, melk staat in de koelkast." Zei ze terwijl ze een nummer aan het intoetsen was op haar telefoon.

"Hey Grace, zin in de vakantie?" Ze lachte en keek naar mij. "Wat vind Liv daarvan?" Ik keek meteen op. Mijn moeder zag het en schudde lachend haar hoofd. "Ja, snap ik wel. Harry is thuis gekomen gisterenavond" Het was weer even stil. "Ja ik weet het"  Ik liep de keuken uit en ging voor de televisie zitten.

Na een halfuur kwam mijn moeder de woonkamer in en kwam naast me zitten. "Vertel me alles over de tour" Ik  vertelde allerlei verhalen over wat ik weer had meegemaakt, wat voor geweldige tijd ik heb gehad en de stommiteiten van de jongens vertelde ik in geuren en kleuren.

 "Hoe gaat het met Olivia?" Vroeg ik. Mijn moeder was even stil. "Het gaat wel goed, ze is veel veranderd in drie jaar" Ze stond op en kwam terug met een fotolijstje. Ze gaf het aan mij. Ik zag Olivia staan maar ze was echt veranderd. Ze droeg meer make-up en je zag dat ze haar best deed om er mooi uit te zien. Iets wat ze vroeger nooit deed. Olivia liep nooit achter een groep aan, was niet de ene dag met iemand bevriend en de volgende dag weer vijanden met dat persoon. Het was altijd ik, Olivia en soms Evy haar beste vriendin. Olivia kleedde zich zoals ze wilde en trok zich niks aan van de andere mensen in de klas.

"Is ze thuis?" Vroeg ik. "Harry, ze is vanmorgen vertrokken op vakantie en anders... Iedere keer als ik daar ben en ik begin over jou loopt ze weg." Zei mijn moeder voorzichtig. Ik haalde mijn hand door mijn haren. "Wat heb ik verkeerd gedaan?" Mijn moeder keek me met haar moederlijke blik aan. "Schat, je hebt in 3 jaar geen contact gezocht. Olivia is op een gegeven moment gestopt met contact zoeken en probeerde je vergeten." Ik zuchtte. Ik had het verpest. Big time!

Move on ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu