Holmes Chapel II

17.7K 318 5
                                    

POV Olivia

"Mam ben je hier?" "Olivia?

"Anne ben jij dat?" Anne kwam het kleine halletje in met een vermoeide roos op haar arm. Voorzichtig nam ik Rose over. "Hey Meissie hoe is het?" Rose verborg haar gezicht in mijn blazer. "Ze is ziek." Ik voelde aan haar hoofdje die gloeiend was. "Waar is mijn moeder?" "Die slaapt nog, maar laat haar maar even, ze slaapt de laatste tijd slecht." Ik knikte en liep naar de keuken.

Een beker chocolademelk viel over mijn kleren. Rose zette het op een brullen ging op de grond liggen. Anne tilde haar op. "Kom jij, trekken we je pyjama aan en leggen we je even op de bank." Anne liep naar boven en ging Gemma's oude kamer in. Daar sliep Rose tijdelijk. Gemma was al op zichzelf gaan wonen toen Harry naar Londen ging. Af en toe sprak ik haar nog maar ook dat was minder geworden, vroeger was Gemma een zus voor me, nu meer een verre nicht.

Ik liep naar boven. Er lagen nog wat kleren van mij op Harry's kamer. Ik opende de kamer en trok de gordijnen open. Ik zocht mijn spijkerbroek van Marc jacobs en een Pull en Bear trui bij elkaar. Ik liep de badkamer in en legde mijn oude kleren in een bak water. Ik trok de schone aan en liep terug naar de kamer. Ik pakte Nude Louboutins uit een tas naast het bureau en schoot die aan. Ik deed nog wat ringen om die op het bureau lagen en armbanden en een ketting.

POV Harry

Ik hoorde Rose beneden brullen en wreef in mijn ogen. Ugh, het was pas half 10. Ik trok het dekbed over mijn hoofd en sloot mijn ogen. Mijn deur ging open en ik hoorde hakken binnen komen lopen. De gordijnen werden opengeschoven. Licht viel de kamer in. Ik gokte dat mijn moeder me wakker wou hebben. Ik bleef zo stil mogelijk liggen. Toen ze na enkele seconden mijn dekbed nog niet van mijn hoofd had getrokken keek ik voorzichtig boven het dekbed. De kamer was leeg!

Ik keek verbaasd op en haalde mijn wenkbrauwen op. Maar al snel ging de badkamer al weer open. Ik verstopte me half. Maar in plaats van mijn moeder kwam Olivia de badkamer uit. Haar haren vielen over haar rug. Ze waren langer. Olivia was volwassener geworden. Ze droeg andere kleren, maar ze stonden haar. Ze trok een paar van dure Louboutins aan en begon sieraden om te doen. Ze leek me helemaal niet in de gaten te hebben.

POV Olivia

Ik stond nog naast het bureau. Zachtjes hoorde ik iemands ademhaling door de kamer. Ik voelde iemands aanwezigheid. Vanuit mijn rechterooghoek keek ik naar het raam. Op de muur stonden nog steeds de teksten die Harry en ik er vroeger op schreven. Er stond een grote roze tekst die ik net na die zomer had gemaakt. Ik keek naar de zitzak maar de kamer leek leeg aan die kant. Langzaam draaide mijn ogen naar de linkerkant. De grond was leeg. Ik keek naar de kast die open stond. Ook die hing helemaal stil. Mijn ogen gleden naar het bed. Het was niet meer helemaal opgemaakt, wat Anne en ik wel altijd deden.

Opeens zag ik het. Het dekbed bewoog langzaam met de ademhaling mee. Ik zag dat er iemand in lag. Ik keek naar de rand van het dekbed en zag er wat haren boven uitsteken. Mijn speurtocht werd onderbroken door een telefoon die afging. Een liedje van Stevie Wonder vulde de lucht. "Godverdomme" Zei ik. Snel pakte ik wat spullen bij elkaar. "Olivia wacht" Hoorde ik hem roepen.

POV Harry

Ik riep haar nog na maar ze reageerde niet meer. Ik pakte mijn telefoon van het nachtkastje en nam op. "Met Harry" "Hey mate, met Zayn. Hoe is het?" "Slecht" Ik legde hem uit wat er net was gebeurd en zuchte diep. "Komt wel goed, ze vergeeft je wel." "Ze gaat vanmiddag weg, kerst vieren met haar beste vriendin" "Wie, Emilie?" "Nee, Taylor" "Wacht, Olivia en Taylor zijn beste vrienden?" "Ja blijkbaar"

"Maar is het goed als Perrie en ik naar jullie komen? Want mijn moeder en ik hebben ruzie gehad." Zei hij. "Ja ik zal het ff vragen" Ik trok snel een trainingbroek uit mijn kast en een trui. Ik liep naar beneden. "Mam, is het goed als Zayn en Perrie komen want Zayn heeft ruzie met zijn moeder?" Ze knikte. "Ja het mag" Zei ik in de telefoon. "Oke we zijn er over een uurtje."

*een uur later*

Ik opende de voordeur. "Hey mate" Zayn gaf me een schouderklopje. "Hey" Perrie gaf me een knuffel, "Van wie is die witte auto?" Vroeg Perrie. "Olivia, denk ik" Ik keek naar buiten en keek naar de grote witte BMW die naast mijn Range Rover stond.

We liepen de woonkamer in maar werden door mijn moeder weggejaagd want ze probeerde Rose in slaap te wiegen. Ik liep de keuken in en zag Olivia aan de tafel zitten. Ze zat te bellen. "Nee, ik kan hier echt niet langer blijven." Ze keek me aan en liep de keuken aan. Onderweg botste ze tegen Zayn aan. Hij keek haar ongemakkelijk aan. Haar telefoon gleed over de keuken vloer.

Ik raapte hem op en keek naar het scherm. Ze was met Taylor aan het bellen. Op de achtergrond stond een foto van een optreden. Taylor stond te zingen en Olivia danste op de achtergrond. De telefoon werd uit mijn handen gegrist. "Tay ben je er nog?" Perrie kwam de keuken in. Olivia hing op.

"Hey" Perrie rende op Olivia af en gaf haar een knuffel. "Ik heb je shirtje nog! Ik zal hem even pakken" Zei Olivia. Ze liep de keuken uit. Ik en Zayn keken beide naar Perrie. "Je bent bevriend met haar?" Vroeg Zayn verbaasd. "Ja, we spreken best vaak af." "Ik heb je verteld dat ik bang was dat ze me niet zou vergeven en ondertussen was jij al die tijd al gewoon met haar bevriend?" Ik keek haar boos aan.

"Je hoeft niet bang te zijn dat ik je niet vergeef" Ik draaide me om en zag dat Olivia de keuken weer via achter was ingelopen. Ik glimlachte. "Ik vergeef je simpelweg toch niet" Zei ze. Ze gooide het shirtje naar Perrie en liep naar de hal. Ze trok haar jas aan en liep naar buiten.

POV Olivia

Ik liep door het park. Ik moest even nadenken. "Kijk eens aan. Olivia" Ik draaide me om. Emilie en Duke kwamen aanlopen. "Back from Londen?" Vroeg Duke. Ik knikte.

Het afgelopen jaar was ik weer een beetje bevriend geraakt met Emilie want ze was weer met Duke samen en Duke was nog mijn vriend.

"Mooie sneeuwschoenen" Zei Emilie lachend. Ik keek naar mijn Louboutins. "Tja, ik moest snel vluchten." Emilie glimlachte. "Laat me raden, je was bij je moeder en het monster was er?" Ik lachte om haar woordkeuze. "Ja" "Misschien moet je hem een kans geven" Ik en Emilie keken verbaasd naar Duke. Ik schudde mijn hoofd. "Nope, impossible."

"Hé, ik ga zo naar de studio, even dansen, zin om mee te gaan?" Ik knikte. "Ja ik moet wel even mijn spullen halen. Loop je mee?" Ze knikte. Duke gaf haar een kus, "dan ga ik maar weer."

We liepen rustig naar mijn huis. Er was een ongemakkelijke stilte. "Liv, je moet weten dat ik echt spijt heb van die zomer" Ik knikte. "Ik ook. Als ik niet was gegaan was ik nooit weer in zijn val getrapt en waren wij nog vriendinnen." "Ik wil het wel weer proberen?" "Ik heb tijd nodig om je weer 100% te vertrouwen maar ik wil het wel" "Ik ga trouwens wel ballet doen, heb binnenkort een wedstrijd. "

We liepen het huis in en liepen naar Harrys kamer. Op zijn bed zaten Perrie, Harry en Zayn te kaarten. Ze keken verbaasd op toen ik met Emilie binnenkwam. "Serieus? wat doet zij hier" Zei Harry. Ik reageerde niet en zocht mijn dansspullen.

Ik gooide mijn spitzen op de grond samen met een dansbroekje een sport BH en een topje. Ik stopte alles in een Micheal Kors tas en liep de kamer weer uit.

POV Harry

"Serieus! Ze vergeeft haar wel en mij niet!" Olivia kwam de kamer weer in. "Zij is maar 1 keer de fout in gegaan voor 15 minuten. Jij 2 keer en in het totaal 4 en een half jaar. Ik denk dat ik haar daarom iets sneller vergeef!"  Schreeuwde ze. "Olivia het was niet mijn schuld!"

Move on ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu