The perfect friend

16.1K 343 13
                                    

Pov Olivia

"Olivia?" "Olivia?" Ik schrok op uit mijn gedachten en zag dat we er al waren. Het grote huis stond voor ons en ik kon niet stoppen met denken aan de goede momenten die ik daar had gehad. Want je kunt zeggen wat je wilt maar ik had het wel gezellig gehad met Justin en hij was er ook echt voor me.

"Olivia?" Zei Harry weer. Ik keek hem aan en leunde tegen de rugleuning van de stoel. "Waar denk je aan?" Ik haalde mijn schouders op. "Je weet wat ik normaal deed als je niet wou zeggen waar je aan dacht he?" Ik schudde heftig mijn hoofd maar het was al te laat. Hij begon me al te kietelen. "Oke oke genade" Smeekte ik naar adem happend

Lachend leunde hij naar achter. De voordeur ging open en Justin stond in de deuropening. Hij kwam deze kant op en zag er driftig uit. Ik stapte snel uit en liep op hem af. "Ik kom mijn spullen halen" Zei ik kortaf. Hij liep achter me aan naar binnen, en gelukkig liet hij Harry met rust.

Ik zette een doos op zijn bed en begon mijn spullen te verzamelen. Justin zat naast de doos en zei niks. Ik gooide alles er snel in en liep naar de woonkamer. Ik gooide de alles in mijn toilettas die ik daarna ook in de doos gooide.

"Olivia, waarom ben je hier met HEM?" Zei Justin. Ik keek hem even aan. "Nou hij is er voor me. Ooit was jij dat ook" Ik liep met de doos naar de zitkamer en begon daar spullen te verzamelen.

"Olivia het spijt me! Ik weet dat we het kunnen oplossen!" Ik lachte liefjes. "Hoe dan? Ik kan je nooit meer volkomen vertrouwen want daar geef je me de kans niet voor, telkens verpest je het." Hij zuchtte "Ik kan ook nooit meer met Taylor praten als je wil." "En ik moet dat geloven? Ik bedoel maar, dat zei je ook tegen Selena." Hij was stil en stond op.

Pov Harry

Het duurde al een tijdje maar toen kwam Justin naar buiten gestormd. Hij stond stil en haalde zijn handen door zijn haren. Hij hurkte neer en begon te huilen. Ik kreeg medelijden met hem terwijl ik wist dat het zijn eigen schuld was.

Olivia kwam aan gesneld en zette een doos op de achterbank en liep toen naar Justin toe. Het liefste wou ik schreeuwen dat ze dat beter niet kon doen maar ik liet haar even.

Ze hurkte voor Justin neer en keek hem recht in zijn ogen. Haar gezicht straalde geen emoties uit en ik was een beetje bang want dit betekende dat je beter niks fout kon doen want ze was in alle staten. Huilen, boos worden, of gewoon rustig blijven. Het kon allemaal.

Dit keer was het rustig blijven. Ze zei nog iets en stond op en liep toen naar de auto en stapte in maar ik had het mis. "Ik wil hier weg" Piepte ze terwijl een traan weg veegde. Ik drukte het gaspedaal in en reed rustig weg. Justin stond op en rende achter ons aan. "Rij door" Zei ze. Ik deed wat ze zei en reed de weg op, weg van Justin's huis.

***

Ik lag lekker in mijn bed, nadat we thuiskwamen is ze meteen naar boven gegaan. Ze ruimde haar spullen op en douchte lekker. Daarna had ik niks meer gehoord, nog even muziek maar daarna niks meer dus ze zal wel in slaap zijn gevallen.

Showbizz kwam op maar ik had geen zin om er nog langer naar te kijken, dus zette ik mijn tv uit. Ik deed de lampen uit en kroop onder de warme dekens.

Ik hoorde de deur langzaam open gaan en een straaltje licht de deur in komen. Hij bleef even open maar ging toen weer dicht. Waarschijnlijk wou iemand iets zeggen maar dacht diegene dat ik sliep.

Maar ik had het mis... iemand zat op de rand van mijn bed. De dekens werden omhoog gehaald en iemand ging naast me liggen, was dit weer een grap van Louis?! Ik draaide me om maar zag niks in het donker.

Degene kroop tegen me aan en begon te snikken en ik wist meteen wie het was. Olivia. Ik sloeg mijn armen om haar middel en suste haar door langzaam over haar rug te wrijven.

Heey peepss

Lang geleden ik weet het en het is kort ik weet het maar het is al laat en ik ben dood op, deze hele week alleen bezig geweest met school, werk, huiswerk en leren. Volgende week proefwerkweek en dan kan ik weer updaten, ik beloof niks, maar ik ga voor jullie allemaal mijn best doen om nog te updaten!

Het wordt dan misschien wel interessanter tussen Harry en Olivia, maar dat gebeurt alleen als jullie veel vote's geven en comments! Ik heb al 24.1K reads! Babajwobehklaevce

Well...

Lovee yaa all. 💗💗

Move on ♥Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang