You + me = ♥

20.3K 385 18
                                    

Olivia

Ik werd wakker van de zon die mijn kamer verwarmde. Ik trok snel een shortje aan en een top. Ik liep naar buiten waar ik op tafel een briefje zag liggen.

Livie 
We zijn wandelen met Anne, succes met wiskunde, tot vanavond.
Liefs mam

Ik ging zitten en pakte een croissantje en begon hem uit te hollen. "Hey" Harry kwam aanlopen en leek nerveus. Ik herinnerde me gisteravond nog perfect, ook al was ik redelijk aangeschoten. Ik keek naar hem. Ik ging kijken hoe hij ging reageren als ik zei dat ik niks meer wist...

POV Harry

Ik liep de veranda op waar Olivia een croissantje aan het uithollen was. Ik probeerde me zo rustig mogelijk te gedragen maar ik kon maar niet stoppen met denken aan die zoen!

"Hey" Zei ik zo nuchter mogelijk. Ze zwaaide kort. Ik ging tegenover haar zitten en speelde ongemakkelijk met mijn armbandje. "Ik zal mijn laptop pakken." Ze stond op en liep naar binnen. Na een paar minuten kwam ze weer binnen met de laptop en zette hem op tafel. Ik zag op de achtergrond een foto van haar, Emilie en nog een paar andere die ik nog wel ken van vroeger, Olivia mocht ze echt niet.

"Dus dan doe je 9 kus... keer 5x." Ik hoorde Olivia giechelen. "En dan alles gedeelte door 3" Vervolgde ik snel. "Ik denk dat we wel een pauze kunnen gebruiken" Ze stond op en kwam terug met een doos chocolaatjes. Ze at hem nog het zelfde. Eerst de bovenkant dat de zachte karamel eruit likken en dan de rest in je mond stoppen.

"Wat weet je nog van gisteren?" Vroeg ik zo onopvallend mogelijk. "Ik denk alles." Zei ze. "Wat vond je van gisteren?" Ik werd nerveus. Ik probeerde het te verbergen maar volgens mij zag ze het. "Gezellig denk ik, het was nogal vervelend om zoveel te vertellen tegen mensen die ik amper kende, maar ik wou niet liegen."

POV Niall

Ik liep naar het huisje van Olivia waar Harry en zij zaten. "Whatsupp stuudjes?" Harry keek ongemakkelijk en Olivia zat onderuit gezakt een chocolaatje te eten. Harry keek me boos aan. Hij was waarschijnlijk nu aan het vragen wat Olivia van gisteren herinnerde.

Toen hij gisteren thuis kwam kon hij zijn kop niet houden. Maar nu ik ze zo zag leek het wel gistermiddag. Olivia nog steeds boos, en terecht als ik eerlijk moet zijn, en Harry doet zijn best om weer terug naar normaal te gaan.

Ik plofte op een stoel. Olivia stond op om drinken te halen. "Wat vond je van gisteravond?" Vroeg ik. Harry gaf me een dodelijke blik maar daar lette ik niet op. "Gezellig vooral het einde." Riep ze. Ik keek naar Harry. "Wat bedoel je daarmee?" "Gewoon, het laatste, vlak voor ik ging slapen." Ik keek met grote ogen naar Harry. "Ze weet gewoon alles" Fluisterde ik. "Wat moet ik doen?" Fluisterde hij. Ik wou reageren maar Olivia kwam weer terug.

Ze ging zitten en zette een kan water neer. Ze pakte haar telefoon en legde hem meteen weer terug nadat ze op berichtjes had gereageerd. Ze keek naar mij en lachte. Toen keek ze naar Harry die ongemakkelijk om zich heen keek. Toen snapte ik haar plan. "Ik laat jullie alleen."

POV Olivia

Ik lachte naar Niall en aan zijn gezicht kon je aflezen dat hij mijn plan doorhad. Toen hij weg was keek Harry me met zijn doordringende prachtige ogen aan. Er zat een glinstering in. Een twinkeling, die was er vroeger ook. Ik kon niet tegen die twinkeling, evenmin tegen zijn grijns. Met dat kreeg hij alles bij mij voor elkaar. Hoe boos ik ook was, dat was mijn zwakte, en dat wist hij.

"Olivia?" Ik knipperde een paar keer en kwam uit dromenland. "Ja?" Hij lachte. Ik glimlachte kort en keek blozend naar de grond. Ik had zojuist lang in zijn ogen gestaard Awkward!. "Wil je me nog een kans geven?" In zijn stem hoorde ik onschuld. Ik keek hem aan. De twinkeling schitterde helder, zijn lach zorgde ervoor dat hij schattige kuiltjes kreeg en zijn ogen straalde veiligheid uit. Ik kon de Harry van vroeger weer zien. "Uhh..." "Ik weet dat ik het heb verpest. Ik wil gewoon nog een kans om het goed te maken en je weer te zien lachen en ik beloof je" Hij stak zijn pink in de lucht. "Ik beloof dat ik je nooit meer zal achterlaten. Al helemaal niet met Emilie." Ik moest lachen. Ik deed mijn pink om de zijne. "Oke"

Ik stond op en gaf hem een knuffel. Ik voelde zijn sterke armen om mijn middel glijden. Ik keek weer naar zijn ogen. Hij boog naar voren en gaf me een kus op mijn voorhoofd. "Nooit meer laat ik je zolang achter." "Kan je beter niet doen"

POV Harry

Ik liep het strand op naar de jongens toe. Ik liegde mijn handdoek naast Zayn neer en plofte neer. Ze keken me nieuwsgierig aan. "En?" Ik moest lachen. "Ze heeft me vergeven, voor alles." Ik stond weer op. "Gaat er iemand mee de zee in?" Zayn en Louis stonden op. "Wie het eerste erin is wint!" Schreeuwde Zayn en daarop begonnen we te rennen.

Ik begon te juichen. "IK WIN!" Ik veegde mijn haren uit mijn gezicht en keek naar het strand waar Olivia ging zitten. Ze had haar haren in een knot en een zonnebril op. Ik liep de zee uit. "Kom" Ze schudde haar hoofd. "Nee geen zin." Ik trok haar omhoog. "Wel" Ze gooide haar zonnebril op haar handdoek en samen liepen we de zee in.

Ik hield onderwater haar hand vast terwijl we over het strand keken. Het was niet druk, en dat voor zo'n zonnige dag! Opeens merkte ik dat Olivia me met haar heldere ogen aankeek. "Wat?" Ze glimlachtte. "Niks." In mijn ooghoek zag ik de jongens kijken maar dat boeide me niet, ze wisten hoeveel ik om haar geef. Ik trok haar langzaam naar me toe in een knuffel. Ik legde mijn hoofd op haar hoofd en keek over zee. Ze keek omhoog en ik twijfelde niet. Ik boog naar voren en zoende haar.

Het was een zoen... een zoen moet passie. Ik voelde me eindelijk alsof het altijd zo al hoorde te zijn.

POV Olivia.

Ik viel weer neer op mijn handdoek en negeerde de blikken van de jongens. Harry kwam naast me liggen en keek over zee. "Heb je een tattoo?" Ik opende mijn ogen. Ze keken mij verbaasd aan. Ik keek naar mijn polsen. Ik had nu geen armbanden om dus je zag ze duidelijk. Het was een infinitie teken met een veer erin verwerkt en de woorden love en life. 

"Wat betekend het?" Vroeg Zayn. 'Ik heb het op mijn pols gedaan omdat ik natuurlijk daarnaar keek als ik... nouja... en dat gaf me strekte. De veer omdat ik licht ben en Rose was te licht bij haar geboorte. Love staat voor vrienden en familie en life staat voor het leven wat ik niet op wil geven." Ze waren allemaal stil. "Wow" Zei Harry. Ik keek naar zijn tattoos grote dingen waarvan er vast wel een betekenis achter zit maar het zag er maar apart uit. Zayn en Louis hadden er ook veel. Liam kon ik niet duidelijk zien want die had zijn shirt aan maar Niall die had er geen.


Mijn tattoo was maar klein maar precies groot genoeg voor mij.

Heeyy

Hier naast Harry met zijn geweldige grijns en die twinkeling in zijn ogen.

Hoop dat jullie het leuk vinden laat maar weten wat je er van vindt.

Opdraging voor Crowcean. Jullie moeten haar boek Walking alone lezen. Het is een engels boek en geweldig. Het heeft tot nu toe maar een deel maar die is wel geweldig.

Lovee yaa alll ♥

Move on ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu