Trip to Londen

11.7K 323 44
                                    

POV Olivia

De ruzie was nog steeds niet opgelost. Emilie was ook niet op komen dagen om haar spullen op te halen dus ik had het gevoel dat deze ruzie gewoon tijd nodig had om op te lossen. Ik weet zeker dat dit niet voor altijd duurt maar het is wel vervelend nog steeds want ik sta dus in het midden.

Ik had nog een telefoontje gekregen van de vrouw van de LA danceacademy en over twee weken was mijn eerste dag al. Ik had er echt zin in.

Op dit moment was ik mijn koffer aan het inpakken voor Londen. "Olivia?" Hoorde ik Justin beneden. Ik hoorde de voordeur dichtgaan. "Boven" Riep ik. Even later kwam Justin de kamer in. "Hey" Hij drukte een kus in mijn nek en deed zijn armen om mijn heupen. "Weet je zeker dat je niet meegaat?" Vroeg ik zacht. hij schudde zijn hoofd. "Ik moet naar de studio" Ik trok een pruillipje en keek hem aan. "Ik beloof dat ik volgende week naar die verjaardag van die zusjes kom" Ik drukte een kus op zijn wang. "Jeej"

Ik zat nog even met Justin op de bank. Ik lag tegen hem aan met mijn hoofd op zijn borst. Het was stil en ik luisterde naar zijn rustige ademhaling en zijn hart kloppen. Ik sloot mijn ogen en genoot even van dit moment. "Ik ga je missen" Fluisterde hij zacht. Ik opende mijn ogen. "Ik jou ook" Zei hij zacht.

Ik keek naar de klok. "Nog twee uur" Zei ik. Over twee uur moesten we vertrekken naar het vliegveld. Ik keek naar Justin. Hij glimlachte. "Weetje, ik hoorde van Harry dat je kon zingen en piano spelen. Ik heb alleen je zang in de douche gehoord..." Hij grijnsde breed. "Dat klopt, wou je daar iets mee zeggen?" Hij knikte. "Wil je samen een liedje maken?" "Prima" Ik stond op en liep naar de hal waar een grote witte vleugel stond. "Waarom heb je die als je bijna niet speelt" "Ik speel wel, als ik alleen ben." 

Hij keek me verbaasd aan en kwam naast me zitten op het pianokrukje. "Hoezo alleen dan?" IK haalde mijn schouders op. "Omdat dan niemand luisterd" "Ben je bang om voor publiek te zingen?" Ik schudde mijn hoofd. "Nee, het gewoon zo. Ik zing het liefste als ik alleen ben. Dan zing ik Titanium zo weg" Hij knikte. "Wil je voor mij zingen?" Ik knikte en legde mijn vingers op de toetsen.

Ik drukte de eerste toetsen in en begon met Titanium zingen. Ik sloot ogen en zong Titanium zo weg. Ik drukte de laatste toetsen in en keek naar Justin. "Wow" Zei hij zacht. Ik glimlachte. "Dat was geweldig!" Ik voelde mijn telefoon trillen dat ik een melding had.

"Justin, you didn't!" Hij knikte. "Toch wel" Hij had mij gefilmd en op Instagram gezet. You're amazing, love you so much ♥ @LivMcRease. Ik keek naar de reactie's die er nu al onder stonden. Ik legde mijn telefoon weg en begon wat op de piano te spelen. "Ze proberen je alleen maar omlaag te brengen" Ik knikte. "Klopt, daar ben ik trots op" Hij keek even verbaasd. "Dat betekend dat ik boven ze sta" Hij glimlachte en drukte een kus op mijn wang.

POV Harry

Ik zat met iedereen beneden te gamen. Perrie en Julia bakte er niks van en waren gestopt en gingen nu ons vervelen zodat we slechter dan zij leken. Julia prikte in mijn wangen terwijl ik aan het gamen was. Ze stopte omdat haar telefoon ging. "Olivia!" Ze zette hem op luidspreker.  "Juul, ik kan niet lang praten" Julia keek verdrietig "Maar ik moet met je praten, ik heb je nodig" "Weet ik, daarom bel ik ook." Ze keek even verbaasd op. "Wil je me morgenochtend ophalen op het vliegveld?" Ze keek blij. "Je komt naar Londen!" Ik hoorde Olivia lachen. "Ja, maar kan dat?" "Ja ik zal vragen of de jongens meegaan" "Oke is goed. Ik moet nu gaan, het vliegtuig vertrekt zo."

Ik was blij dat ik haar morgen kon ophalen en dat ze weer even terugkwam naar Londen. Ik wist alleen dus niet voor hoelang, of Justin mee zou komen, of Emilie? Maar daar kom ik morgen dus wel achter. "Ik heb nog een sms gekregen met de tijd en welke gate" Zei Julia starend naar haar gloednieuwe iPhone 5s.

"Ik snap nog steeds niet hoe je daar aankomt" Zei Perrie. "Mijn vaders manier om te zeggen dat hij me mist" Zei Julia. Simon was voor de X-Factor naar Amerika en ze verbleef zolang bij ons. Julia keek opeens op. "Ik heb morgen school..." Liam sprak terwijl hij verder gamede. "Wij zorgen nu toch voor je dus dan kunnen wij je toch ziek melden" Julia keek op. "Yess een dag niet naar die verschrikkelijke mensen!!" Juichde ze blij.

Iedereen lachte. "Ik heb zin in taart" Zei Perrie. "Nou dan bak je er toch een" Zei Zayn terwijl hij Liam inmaakte. "Oke, Julia kom!" Ze sleepte Julia achter zich aan. "Weet je het is best raar dat ze om elf uur 's avonds nog een cake bakken" Zei Louis. "Nou en! Het is voedsel! Het is nooit te laat voor voedsel!" Zei Niall. Iedereen stemde in en ging verder met gamen.

***

We liepen ieder naar de auto. We waren met zijn zevenen en gingen in twee auto's. In mijn Range Rover zaten; Julia, ik, Perrie en Zayn. In de andere auto zaten; Niall, Liam, Louis. We waren ondertussen aan het praten via een walkietalkie. Nou eigenlijk waren Julia en Niall alleen maar over hun lievelingseten aan het praten.

We stopten bij het vliegveld en stapten ieder uit. Camera's verzamelde zich steeds meer. Snel liepen we naar binnen. "We moeten naar gate 13" Zei Niall. "Ik zal even vragen waar we heen moeten" Zei Liam en liep naar de infobalie. "Ik zei toch waar we heen moesten?" Zei Niall verontwaardigd. "Ja maar zelfs ik weet de verhalen van jullie vakantie in Amerika" Zei Julia.

 "We moeten naar gate 9" Zei Liam. Niall keek op. "Dat bedoelde ik" Mompelde hij zacht. Iedereen lachte en snel liepen we daarheen om de camera's even af te schudden.

"Hoelaat is het?" Vroeg Niall. "Kwart over elf" Zei Julia. Zo ging het dus ook al een kwartier lang. "Waar blijft ze nou" Ik zuchtte. Juist op dat moment kwamen de eerste mensen naar buiten. Julia zag haar als eerste. Ze rende op haar af en aan Olivia te zien had ze ons nog niet gezien want toen Julia om haar nek sprong vielen ze achterover. Een oud koppel achter Olivia liep mopperend verder.

Ze liepen nu naar ons. Olivia ging iedereen af en gaf ze een knuffel. Voor mij stopte ze even. "Heyy" Zei ze zacht. "Hey"

Heeyyy peeps

mijn vakantie zit er officieel op en ik heb zo geen zin in morgen!

Deel 60 alweer! En al bijna 260,000 lezers!!

Ik wil jullie allemaal bedanken hihihi

En eindelijk Olivia en Harry face to face... Wat zou er gebeuren???

Please stem en laat een comment achter dan ga ik sneller updaten!!!

Lovee Yaa All ♥

Move on ♥Where stories live. Discover now