JB

13.3K 314 28
                                    

POV Olivia

Ik lag op het strand te genieten van mijn dagje vrij. Ik hoorde mijn telefoon gaan. Vermoeid pakte ik hem op. Ik keek naar het scherm en keek verbaasd op. "Wie is het?" Vroeg Justin. "Harry" Ik drukte op het groene horentje. "Wat moet je?" Zei ik een beetje bot. Ik had geen zin meer in hem.

"Olivia? Kan je even praten?" Ik keek verbaasd naar Justin. "Je hebt een minuut om te praten. Ik heb eigenlijk geen tijd of überhaupt zin om met je te praten" Ik hoorde even niks aan de andere kant van de lijn. "Uhh... uhh" Klonk er. "Ik heb hier geen zin in Harry. Wat je had willen zeggen had je ook eerder kunnen zeggen. Ik denk dat je me maar beter kunt vergeten" Ik keek even naar Justin."Daar ben je goed in"

Ik hing op en gooide mijn telefoon weer in mijn tas. Justin keek me lang aan. "Was je niet een beetje bot?" Ik schudde mijn hoofd. "Hij heeft zelf tegen me gezegd, ik ben er klaar mee, we moeten verder" Justin haalde zijn schouders op. "Misschien is hij wel van gedachten veranderd" "Justin ik ben niet een parttime vriendinnetje die bij hem is waneer het hem uitkomt!" Hij knikte. "Ja daar heb je weer gelijk in"

Emilie en Rayn plofte naast ons neer en gaven de ijsjes aan die ze waren wezen halen. Ik nam een lik van het citroenijs. Ik keek weer naar de golven die rustig op en neer gingen. Ik at mijn ijsje op en ging toen weer liggen. "Wie gaat er mee het water in?" Justin stond op en keek ons vragend aan.

Emilie en Ryan schudde hun hoofd. "Ik wel" Zei ik. Ik stak mijn armen op en Justin trok me omhoog. "Laten we er een wedstrijd van maken" Zei Justin. Ik keek van hem naar het water. "Wie het eerst in het water is?" Hij knikte. "Tss ik win toch wel" EN ik begon met rennen. Hij sprinte snel achter me aan. Ik had een voorsprong van drie meter.. twee meter... nog maar één! Hij pakte me bij mijn middel en gooide me over zijn schouder.

"Laat los!" Riep ik giechelend. "Oke wat jij wil" Hij liet me los en ik viel half in het water. Mijn arm had ik snel om zijn nek geslagen en nu hing ik op zijn rug. Ik sloeg mijn benen om hem in. "Het water is koud!" "Nee hoor!" Hij liep verder het water in en mijn kont werd langzaam nat. "Nee Justin! Ga terug alsjeblieft!" Maar hij ging verder en verder. Ik liet hem los en stond tot net onder me topje in het water. Mijn armen hield ik omhoog en ik begon op mijn tenen op en neer te springen. "Het is zo koud!" Justin kwam naar me toe. "Nee stel je niet aan"

Hij trok me tegen hem aan. Al snel liet hij los. "Er is paparazzi" Hij knikte naar het strand. Ik draaide me om en zag inderdaad fotograven staan. Ik ging tegen Justin aan staan. "Mag je me dan geen knuffel geven?" Hij grijnsde breed en sloeg zijn armen weer om mijn middel. Ik voelde zijn handen naar mijn kont gaan. "Kunnen ze toch niet zien" Zei hij zacht.

Ik legde mijn hoofd op zijn schouder. "Bedankt" "Voor wat?" Vroeg hij. "Dat je zo'n lieve vriend bent" Hij zei niks maar hij deed zijn arm iets strakker om me heen. Opeens liet hij me een stuk losser en keek me aan. "Ik moet je iets vertellen Olivia" Ik keek een beetje verbaasd. Ik keek recht in zijn ogen en toen wist ik het al. Ik boog iets naar voren toe en drukte mijn mond op de zijne.

Na een perfecte kus keek hij me verbaasd aan. "Hoe wist je dat?" Ik glimlachte. "Je ogen verklapte het al" Hij bloosde een beetje en dat maakte hem echt super schattig. We liepen terug naar het strand en Justin pakte mijn hand onderwater vast. "Wil je dat de paps het al weten?" IK keek hem even aan. "Ze hebben die kus net toch al gezien" Hij knikte en grijnsde. We liepen terug naar onze plek en Ryan en Emilie keken ook grijnzend op.

Ik ging weer naast Emilie liggen en pakte mijn telefoon uit mijn tas. Ik keek erop en zag dat ik een paar nieuwe berichten had.

Harry: Ik wou alleen zeggen dat het me speet. Ik had je niet moeten laten vallen. Zeker niet nadat jij me zoveel kansen hebt gegeven. Ik hoop dat je me nog terugwil... Ik kan niet zonder je.... Ik hou van je xxHarry

Move on ♥Where stories live. Discover now