Problems

16.3K 344 56
                                    

Pov Olivia

Ik rende het podium na de laatste dans en rende naar de kleedkamer. Ik schopte mijn dansbroekje uit en hees me in mijn zwarte skinny jeans en dat was net optijd want toen kwam Harry binnen.

"Liv je moet met haar praten" Zei hij toen hij op het bankje tegenover me ging zitten. "Wat denkt ze? Dat als ze hierheen komt alles goed is?" "Geef haar een kans" "Harry, ze had twintig jaar de kans om het uit te leggen en dat deed ze niet" "Ze heeft je wel opgevoed." Ik zei niks meer en trok mijn t-shirt uit en hoorde Harry kuchen "Je hebt me wel vaker in mijn bh gezien" Zei ik nuchter.

Ik trok een beige blouse met een wit colbert aan. Ik trok mijn Louboutins aan en gooide mijn spullen in mijn tas. Harry keek me lang aan. "Toch vind ik dat je met haar moet praten." "Je hebt wel in de gaten dat mijn bio-moeder, mijn nep moeder, en mijn vader nu hier allemaal zijn he?" Hij dacht even na "Dat kan nog wel eens niet goed aflopen."

En net na hij dat had gezegd kwam Grace binnen samen met Johannah en mijn vader. Harry stond weer op maar dit keer hield ik hem aan zijn arm.

"Olivia we moeten even praten" Zei Grace. "Ze hoeft pas met je te praten als ze wil" Zei Johannah. "Hou je hier buiten." "Waarom? Het gaat wel over mijn dochter die lang geleden van me is afgenomen." Mijn vader keek naar de grond. Hij leek opgelucht toen zijn telefoon ging. Snel liep hij de kleedkamer uit.

"Jij wist dat Olivia mijn dochter was" Zei Johannah. "Maar je was nergens te bekennen!" Zei Grace. "Ik dacht dat ze was omgekomen!" Riep Johannah. "Toch zal je haar nooit krijgen! Ze is van mij!" Riep Grace. Ik keek naar Harry die ongemakkelijk keek. "Ik maak nog altijd zelf wel uit van wie ik ben! Ik ben trouwens 20 dus ik mag zelf uitmaken bij wie ik ben!" Zei ik.

Johannah keek me trots aan en Grace boos en gekwetst. "En ik praat als ik wil praten" Voegde ik toe. Ik gooide mijn tas over mijn schouder en liep met Harry naar buiten.

"Ga je wel ooit met ze praten?" Vroeg Harry toen we op een terrasje zaten. Ik haalde mijn schouders op en nam een slok van mijn witte wijn. "Ik wil Grace eigenlijk gewoon niet meer spreken, maar Johannah wil ik eigenlijk wel spreken, ik beloof niet dat ik haar ooit als moeder zal zien maar ik kijk wel." "Waarom Johannah wel?" "Omdat ze niet wist dat ik nog in leven was en ik wil haar wel een kans geven."

Harry knikte en nam een slok van zijn drankje. "Mag ik iets vragen?" Zei hij voorzichtig. Ik knikte "Tuurlijk." Hij was even stil en ik werd er best nerveus van.

Pov Harry

Ik ging het zeggen. Ik ging het vragen. "Olivia... Zijn we nu vrienden?" Ze leek even verbaasd van mijn vraag. Ik was hier al bang voor, ze deed alleen aardig, ze had nog meer tijd nodig, ik had et nu verpest, ik weet... "Ja, maar owee als je me weer laat vallen." Ik glimlachte "Ik laat het wel uit mijn hoofd."

We liepen naar het huis en gingen een film kijken op mijn kamer. Ik was dolblij.

De deur vloog open en Justin stond in de deur. Louis stond erachter en keek een beetje schuldig. "Justin wat doe jij hier?" Vroeg Olivia. Ze stond op en liep naar de hem toe. "Olivia kunnen we even praten?" Ze knikte kort en liep weg.

"Je bent jaloers" Zei Louis. Ik knikte. "We zijn nu vrienden maar ik wil meer, ik wil er voor haar kunnen zijn, maar niet als hij er is" Louis ging naast me zitten. "Zorg er gewoon voor dat ze altijd bij jou terecht kan dan komt alles goed." Ik knikte misschien had hij wel gelijk

* De volgende dag *  Pov Olivia

Ik wreef in mijn ogen en liep naar beneden. Vandaag was de laatste dag in LA en dan zouden we naar Texas door gaan. Texas, wou ik altijd al een keer naar toe. Ik hield vroeger van paardrijden maar ik moest kiezen, paardrijden of dansen, toen hadden we mijn paard verkocht en ging ik verder met dansen. Texas zag er op tv altijd zo mooi uit, anders dan de andere staten, mode stond niet op de eerste plek, paardrijden en rodeo. Ik vond dat nog altijd leuk om te zien.

Move on ♥Where stories live. Discover now