Thinking about you

17.6K 318 18
                                    

Pov Olivia

Ik leunde achterover tegen de stoel aan en keek door het raam naar buiten. Manchester airport lag er vredig bij onder een laag sneeuw. Sneeuwmachines waren druk bezig onze baan vrij te maken zodat we konden vertrekken richting LA.

Ik zocht mijn Ipad uit mijn tas en legde hem op mijn schoot. Ed zat al in de stoel aan de andere kant van het gangpad te slapen. Hij had een optreden en daarna nog een interview, waardoor hij nu kapot was.

Terwijl de Ipad rustig opstartte zocht ik mijn oortjes. De piloot kwam binnen en zei dat we over 5 minuutjes ongeveer zouden vertrekken. Daar kon ik nog wel op wachten.

Snel stuurde ik nog een berichtje naar Taylor dat we bijna vertrokken en zette daarna mijn telefoon uit. Ik zette mijn muziek aan en keek naar buiten toe.

Het vliegtuig kwam langzaam in beweging en reed de schoongeveegde baan op. Na een minuut hingen we al in de lucht. Ik voelde me langzaam in de stoel gedrukt worden maar al snel was dat voorbij en hingen we in de lucht met een zee onder ons.

"Wil je iets te drinken?" Ik keek op van mijn Ipad en keek naar Ed die bij een mini koelkastje stond. Ik knikte "Doe maar iets fris" Hij gaf een blikje cola aan en ging weer op zijn plek zitten.

"Olivia? Mag ik iets vragen?" Ik knikte langzaam en keek hem aan. "Wat is de relatie tussen jou en Harry?" Ik zuchtte. "Harry en ik ... We waren ooit beste vrienden ... en uhm ... hij werd beroemd en we verloren contact ... Toen ontmoette we elkaar en we werden iets meer dan vrienden ... Toen zou hij me bellen en dat mocht niet meer en sindsdien praten we niet meer."

Als ik het zo hardop zei klonk het anders dan hoe het verhaal in mijn hoofd afspeelde. In mijn hoofd leek het allemaal dramatischer, misschien overdreef ik wel. Zou ik Harry een nieuwe kans moeten geven?

Mijn gedachtes werden onderbroken door een klap. "Ik vroeg dus, waarom wonen jullie dan samen?" zei Ed half lachend. "Mijn ouders liggen in scheiding en mijn moeders beste vriendin is Anne." Hij knikte. "Dat is dan wel balen dat je met hem zit opgescheept. Ik vind het een goeie jongen, maar ja jij en Taylor hebben beide je redenen."

Ik leunde achterover en dacht na over Ed's gesprek. Misschien kon ik hem wel vergeven. Ik wist het niet meer. Aan de ene kant wil ik hem zo graag vergeven maar aan de andere kant, hij heeft me wel echt pijn gedaan, alweer. Ik besloot er nog even over na te denken.

Pov Harry

Ik lag op de bank met Perrie tv te kijken. Zayn zat aan tafel op twitter. Opeens zette hij het geluid aan en hoorde ik Taylor door de speakers praten. "Ben je met haar aan het skypen?" Vroeg Perrie. "Nee ze doet een twitcam"

Perrie ging op Zayn's schoot zitten en ik op de stoel ernaast. Ik keek baar het scherm en zag Taylor in haar keuken zitten. "Dus veel mensen van jullie wouden een twitcam, dus hier is hij op eerste kerstdag. Jullie vragen je vast af waarom ik alleen ben maar Ed en mijn beste vriendin Olivia komen zo!". Ik rolde met mijn ogen. Ik kon nog steeds niet geloven dat Olivia vriendinnen met haar was geworden.

Op de achtergrond zag je de keukendeur open gaan en Olivia Taylor van achter besluipen. De reacties aan de andere kant stroomde binnen. "BOE!". Taylor begon te gillen en viel van haar stoel af. Olivia en Ed stonden te lachen. Ook een hoop reacties reageerde lachwekkend.

Ik stond op en besloot dat het best wel tijd werd on te gaan lunchen. Ik liep naar de keuken en maakte een sandwich voor mezelf. Ik pakte een glas en schonk ijsthee in. ik plofte neer op de bank en keek weer verder naar de televisie, ik had Taylor wel weer genoeg gezien.

Pov Olivia

We zaten net zijn drieën op de bank voor de televisie nadat we waren uitgelachen. De magnetron piepte en ik rende er naartoe. Ik opende hem en haalde de dampende zak met popcorn uit de magnetron. Ik deed de zak in een bak en gooide de bus poedersuiker erover. Een witte walm vloog door de lucht. Snel pakte ik de bak en liep ik naar de bank in de woonkamer.

We keken de film Narnia. Taylor lag tegen Ed aan te slapen en Ed had moeite zijn ogen open te houden. De film was niet meer zo interessant, zeker niet als je hem al 592x hebt gezien met je zusje. Ik pakte mijn telefoon en opende Twitter.

Ik tikte Harry's naam boven in de balk in en zocht zijn Twitter. Ik logde snel in op een fan account met dans quotes die ik en Ming hadden gemaakt voor een onderzoek voor school over dansers op Twitter.

3 seconde geleden was er een tweet geplaatst. "wie dit als eerste retweet en favoriet krijgt een follow." Snel klikte ik op de retweet en favoriet knop. Ik wachtte eventjes en na een minuut of 2 kreeg ik een notificatie dat ik een nieuwe follower had.

Ik klikte op DM en stuurde een kort berichtje. "Hey" Al snel reageerde hij. "Hey alles goed :)" Ik glimlachte maar vroeg me af waar ik mee bezig was. Het was freaking Harry. "Het gaat wel, kan beter. En jij?".

Ik keek opzij en zag dat Ed en Taylor nu beide sliepen. Voorzichtig stond ik op en liep ik naar beneden toe. Ik opende de deur naar een van de logeerkamers. Hij was helemaal licht roze met goud en beetje wit.

Ik kleedde me om en ging in bed liggen. Ik pakte mijn telefoon erbij en zag dat ik twee berichten had. "Wat is er? :(" "Ben je er nog?". Ik glimlachte, waarom? goed vraag, daar zocht ik zelf nog een antwoordt op. "Ja was even omkleden, lig nu lekker in mijn bedje."

"Waar kom je vandaan dan dat je nu al in bed ligt?" "Ben op dit moment in LA, ik woon in Londen." "Ik woon ook in Londen!" Ik keek even op. Hij woont in Londen?! Ik dacht dat hij naar Manchester was verhuist?! Al die tijd konden we dus afspreken maar zei hij niks?

"leuk" Ik zuchtte en vroeg me af waar the hell ik mee bezig was. "Wat is er? Je lijkt depressief" "Je moest eens weten"

Ik zette mijn telefoon uit en besloot te gaan slapen. Na te denken of ik Harry wel of niet moest vergeven, want telkens als ik iets in gedachten had om hem te vergeven kom ik achter iets waardoor ik alleen maar weer boos wordt.

Move on ♥Where stories live. Discover now