What happened?

15.5K 313 38
                                    

Pov Harry

Oke ik moest toegeven ik flipte hem nu wel een beetje. Ik zat op mijn kamer na een nieuw optreden en Olivia nam weer niet op via Skype. Ik sloot mijn laptop en nam een warme douche. Ik zuchte een keer en liet de warme stralen me langzaam kalmeren.

De avond na OLivia was weze stappen nam ze niet op. Ik liet het zitten en belde de volgende dag weer. Ook toen nam ze niet op, en nu, dag 3 nam ze weer niet op. Ik werd er een beetje nerveus van.

Wat als er iets was gebeurt? Wat als ze in een ziekenhuis of in een greppel lag? Wie zou haar dan komen helpen? Emilie, het meisje dat ik nog steeds niet compleet vertrouwde, of James, de jongen die haar jaren heeft bedrogen en pijn gedaan? Ik had de neiging om het eerste beste vliegtuig naar Londen te pakken en haar te zoeken.

Ik wist het he, ik wist dat dit niet goed ging aflopen. Ik wist dat het en dat maakte me zo boos. Ze had nooit moeten gaan, ze had thuis moeten blijven en ik haa bed optijd kruipen.

POV Olivia

Ik hoorde mijn laptop afgaan en ik sloot snel af. Ik kon nu niet praten.Ik pakte de telefoon weer terug. "Het spijt me, vertel verder" Ik was bezig met belangrijke beslissingen en ik had geen tijd gehad om me Harry te skypen.

De avond na het stappen was het allemaal iets anders gelopen. James had me, zoals ik en Harry al verwachten, me proberen dronken te voeren en me te versieren. Het dronken worden was gelukt maar ook al was ik dronken. Mijn hersenen en botten wisten net zo goed als ik dat ik nooit meer met James samen mocht zijn. Ik kon niet meer samen komen. Ik had Harry en dat vond ik al genoeg.

Ik had James eruit geknikkert en Emilie en Duke erbij. Ze waren hier dus samen gekomen om met zijn vieren weer terug te gaan naar Holmes Chapel. Maar dat ging niet gebeuren. Ik was daar niet voor niks weggegaan. Ik was hier voor mijn carièrre en ik ging dat niet laten gaan voor James, de jongen die ik nog voor geen meter vertrouwde.

"Dus Olivia hoe verwacht je de komende weken in te plannen?" Ik dacht even na. "Ik skip de lessen, daar leer ik toch niks nieuws, ik ga eerst naar LA voor dat optreden en dan ga ik verder met die tour" Mijn jaarleider was even stil. "Denk je dat je je tijdens dat optreden kunt gedragen?" Ik dacht even na. Kon ik een optreden met Justin zonder drama voorbij laten gaan? "Moet lukken, ik kom om te dansen en niet meer en niet minder" Ze humde even. "Oke, Simon wou je toch wel terug hebben" Ik glimlachte. "Dan wil ik dat hij me eerst persoonlijk even belt. Ik wil excuses horen anders mag je hem veel succes wensen met zijn tour"

Nadat alles was geregeld kon ik eindelijk naar bed. Ik had de afgelopen dagen minnimaal geslapen. Ik had mijn slaap hard nodig dus moest gaan slapen. Ik pakte mijn telefoon en stuurde een kort berichtje naa Harry. Want dat had ik niet meer gedaan sinds ik was gaan stappen.

Heeyy babe, ik ben nog heel, nouja soort van, ik ben doodmoe. Ik heb een hoop moeten regelen maar leg je binnenkort alles uit. Ik kan, hoop ik, overmorgen weer skypen en hopelijk zie ik je snel weer. Waarschijnlijk heb ik wel een geweldige verrassing geregeld. Love, Olivia

Ik stuurde het bericht en ging in bed liggen. Ik viel na enkele minuten in slaap.

POV Harry

Ik liep de kamer uit. Mijn begon begon te trillen. Ik kreeg ene beichtje en snel las ik hem. Van Olivia. Gelukkig was ze oke, jammer dat ze weer zolang niet kon skypen. Ik was wel benieuwd naar de verrassing maar zoals ik het nu las was het allemaal niet zo geweldig en was het niet zeker of het haar lukte.

Ik kwam langs de kamer van Megan en zag haar haar koffer inpakken. "We zijn pas net in Kansas en je gaat nu al weg?" Ze keek op. Haar ogen waren rood en tranen liepen over haar wangen. "Simon heeft me weggestuurd." Ik kon dat wel begrijpen, drie optredens verpesten is best veel. 

Ik liep naar beneden en ging op de bank zitten. Ik hoorde net Simon binnenkomen en iedereen keek op. "Nee dat ga ik niet doen, regel dan maar een ander meisje." Hij keek ons kort aan. "Waarom wil je me niet in contact brengen met andere?" Waarschijnlijk was hij bezig met een nieuwe choreograaf maar dat lukte volgens mijn niet helemaal. "Oke prima ik bel haa morgen wel" Zei hij chagerijnig.

"Morgen, een show met alleen de jongens." Zei hij. De meiden keke elkaar kort aan. "Wie wordt het nieuwe meisje?" "Niks is zeker, maar deze is bloed irritant, maar die kan tenminste dansen."  De meiden begonnen te smoezen. "Misschien is het Lola, of Loïs, of Rachel." Zo kwamen er honderde namen voorbij en ik besteedde geen aandacht meer en liep naar de keuken. Ik had honger.

POV Olivia

*volgende ochtend*

Ik werd wakker van mijn telefoon die afging. "Met Olivia?" Zei ik met mijn mega smexy ochtendstem. Smoking sexy, zelf bedacht. "Met Simon" Ik schoot overeind. "O hallo, is het belangrijk? Ik heb wel wat beters te doen namelijk." Ik hoorde hem even nadenken, het kraakte namelijk heel hard.

"Uhh, ja ik wou je vragen of je de rest van de tour onze choreograaf wou zijn." Ik glimlachte breed ook al kon hij dat niet zien. "Ik weet niet of je met mijn jaarleider hebt gesproken maar ik had een paar eisen. "Het spijt me" Zei hij razend snel. "Sorry ik hoorde je niet" "Het spijt me" "Mooie woorden Simon, maar waardeer je mijn aanwezigheid eigenlijk wel? Of ga je weer op alles wat ik doe commentaar geven?" "Nee ik zal mijn mond houden." Ik glimlachte. "En ik wil met Harry naar de KCA's" Hij dacht even na. "Als ik ja zeg, kom je dan?" "Ja" "Oke prima." "Wanner kan je komen?" "Morgenavond laat" "Oke dan kan je overmorgen weer meedansen?" "Prima."

Ik hing op en begon met spullen pakken. Ik gooide al mijn kleren in mijn koffer en reistas. Toen zocht ik al mijn spullen voor in mijn handtas en toen was het tijd om te gaan.

Vandaag zou ik naar Justin moeten. En mijn geweldige jaarleider heeft geregeld dat ik na het optreden bij hem thuis kan logeren. Wat een top jaarleider! NOT! Ik ging mijn kop gewoon houden, dansen, slapen en zo snel ik kon daar weg. Ik wist zelf natuurlijk ook wel dat het niet zo ging worden maar ik kon op mijn minst mijn best doen.

Ik liep het appartementencompex uit en natuurlijk had de media het verhaal al weer binnen gekregen. Overal weer camera's en natuurlijk weer de vragenzee. Ik starte mijn auto en reed naar het vliegveld. Ik bleef even zitten. Ik dacht dat er veel camera's voor mijn deur stonden, maar nee! Leek wel of alle paparazzi uit heel Engeland zich had verzameld voor het vliegveld. Snel deed ik mijn capuchon op en mijn zonnebril. Ik stapte uit en liep langzaam richting de deur. Allemaal in de hoop dat ze me niet zouden herkennen, maar helaas. De praktijk was anders.

Ze rende allemaal mijn kant op en ik liep toen toch wel wat sneller. Ik liep langs de camera's en er was eigenlijk maar een vraag die ze stelde. "Olivia ben je samen met Justin?" Ik bleef staan. "Nee, Justin en ik zijn niet samen en dat gaat ook niet gebeuren. Ik kom om te dansen en meer niet" Ik liep verder en zocht de juiste gate en checkte in.

POV Harry

Ik keek Showbizz en opeens zag ik Olivia in beeld komen. "Er is weer een bijzondere wending in de relatie tussen Justin Bieber en Olivia McRease. Olivia gaat naar LA voor een optreden van Justin. Ze ontkent dat ze een relatie met Justin heeft en alleen komt om een optreden te dansen. Maar waarom blijft ze dan 's avonds bij Bieber thui slapen?" Ik keek met open mond naar de televisie en belde meteen Olivia op.

"Met Olivia" Hoorde ik. "Hoezo ben je bij Justin" "Harry rustig. Het is maar een optreden en morgenochtend ben ik zo snel mogelijk weg. Ik moet namelijk dan weer het vliegtuig hebben." "En jij denkt niet om het mij even te laten weten?" "Nee omdat ik wist dat je zo ging reageren." Ik zuchtte. "Ik wil niet dat je daar blijft slapen." "Ik ook niet maar ik zal wel moeten. Maak je maar geen zorgen ik zal hem gewoon negeren."

"Ik geloof het niet Olivia maar je zoekt het maar uit ik ben er klaar mee" Ze was even stil "Wat bedoel je daarmee?" "Ik denk dat ik beter kan ophangen" En dat deed ik ook. Het leek alsof ze er geen problemen mee had dat ze naar Justin moest. En hoe zeer het me ook deed. Ik moest haar misschien wel laten gaan...

Heey pepps

als ik meer dan 20 vote's heb, en 5 reacties misschien vanavond een update, weet het niet zeker maar ik denk dat dat wel moet lukken

LOVEE YAA ALL ♥

Move on ♥Where stories live. Discover now