Dance, friends and awkwardness...

9.4K 325 56
                                    

POV Olivia

Ik rende over het podium. Ik en Thomas waren liften aan het oefenen. We gingen voor een klassiek cliché verhaal voor onze opdracht. Een liefdesverhaal.

Kort samengevat gaat het zo. Het meisje en de jongen zijn dolgelukkig, hij gaat toch vreemd, zij heeft verdriet, hij gaat aan de drugs en shit, zij probeert verder te gaan met haar leven en hij wil haar terug.

David bedacht... Dat kwam best wel overeen met de eerste keer dat Justin en ik uit elkaar gingen maar dat heb ik maar niet gezegd. Ik vond het prima zolang ik kon doen wat ik het liefste deed, dansen.

David knikte een paar keer als goedkeuring. "Jullie moet meer samenwerken en elkaar vertrouwen" Zei hij. Ik zuchtte. "Opmerkingen McRease?" ik knikte. Ik ging mooi geen heilig boontje spelen. Als ik iets wil zeggen zeg ik het. "Ik ken hem drie uur ongeveer, natuurlijk is er dan geen vertrouwensband."

David schrok "Wow, rustig" Ik merkte dat ik stond te trillen. "Sorry, ik heb gewoon veel aan mijn hoofd" Ik liep naar de zijkant en pakte mijn flesje water.

"Vertel" Zei David. Ik schudde mijn hoofd. "Het was geen vraag. Als we elkaar willen vertrouwen moeten we elkaar dingen vertellen. We beloven bij deze alles wat hier wordt gezegd blijft hier" Thomas knikte.

"Klinkt makkelijk toch?" Zei David. Ik haalde mijn schouders op. "Voor jullie misschien maar ik heb de laatste tijd alleen al zoveel problemen gehad. Problemen met vertrouwen maar ook lichamelijke problemen"

David kwam voor me staan. "Ik ben niet zomaar een coach. Ik ben ook geblesseerd anders zat ik nu ook ergens dansshows te geven" Ik zuchtte "Mijn rugblessure stelde niks voor. Ik had het over iets anders"

Ik ging op de rand van het podium zitten. Thomas kwam naast me zitten. "Vertel het eens" Ik zei niks en drukte mijn lippen op elkaar. "Olivia we zijn een team!" riep David. Hij begon zijn geduld te verliezen. "Olivia..." "Ik heb anorexia oké?!" Ik sprong op en keek ze beide aan.

"Ik heb anorexia en veel meer problemen. Ik praat er liever niet over dus hou erover op! Ik doe die liften wel gewoon!" Ze keken me beiden met grote ogen aan. Ik liep naar mijn tas en pakte wat water.

Mijn telefoon ging. Justin. "Whatsupp?" Vroeg hij. Ik zuchtte. "Niks ben aan het dansen" Zei ik. "Heb je er nog over nagedacht?" Vroeg hij. Ik zuchtte. "Ik hoef er niet over na te denken. Dit is mijn beslissing" Hij was even stil. "Maar ik wil altijd meer dan vrienden." "Maar wat als ik dat niet wil? Justin, ik heb mijn ruimte nodig. En als jij niet meer dan vrienden wil zijn heb je pech!"

POV Harry

Ik liep de studio in en nam plaats op de grote bank. Julia en Simon kwamen binnen. "Dus jullie willen naar LA?" We knikten allemaal. "Ik heb nog wel een verblijfplaats voor jullie" Zei Simon.

"Wat als Olivia ons niet wil zien?" vroeg Liam. Ik haalde mijn schouders op. "Ik kan haar wel even bellen" zei Louis. Hij pakte zijn telefoon maar al snel stopte hij hem terug. "In gesprek" Zei hij.

Na een paar minuten belde ze al weer terug. "Heyy" Zei ze. Het klonk vrolijk maar niet gemeend vrolijk. Ze was helemaal niet blij ze was nog verdrietig. "Wat is er?" Vroeg Louis.

"Gewoon, alles" Ze lachte schamper. "Komt het uit als we naar LA komen?" Vroeg hij. Ik keek hem even aan. "Ik heb dan niet veel tijd voor jullie want ik heb het druk"

"Nee is goed maar we willen je allemaal wel even zien en we slapen in een huis van Simon." Zei Louis. "Oke mooi want waarschijnlijk komt vanavond Emilie" Zei ze.n Ik schraapte mijn keel keek naar Julia. Ze haalde haar schouders op. Olivia kuchte een keer. "Ik sta op luidspreker..." Zei ze ongemakkelijk. "Nee hoezo?" Zei Louis zo onschuldig mogelijk. "Ten eerste, ik hoorde Harry zijn keel schrapen dat doet hij altijd als hij het raar of ongemakkelijk vind en hoorde jullie nog net niet elkaar aankijken" We keken elkaar weer aan. Olivia lachte even. "Oke ik ga nu maar eens." "Doe..." Zei ik half en hield toen snel mijn mond. Ze lachte weer. "Doei Harry"

Iedereen begon toen te lachen om mijn mega domme actie. Ik lachte zacht mee schaamde me diep. Ik zocht steun maar iedereen lachte me even hard uit.

POV Olivia

Ik reed naar huis en zag Emilie's auto al op de oprit. Maar dat was niet de enige auto. Ook die van Ryan en Justin stonden daar. Ik zuchtte en parkeerde mijn auto. Ik zette hem in de garage en liep vanuit daar achterom naar binnen. Ik hoorde Emilie en Ryan tegen elkaar schreeuwen. Ik liep naar binnen en zag door het raam Justin Ryan vasthouden. Emilie stond trillend van woede verderop. Ik liep naar binnen en zei niks en liep naar boven toe.

Ik trok een shortje aan van Adidas by Stella McCartney en een blauwe trui van true Religion en zilver Roxy slippers. Ik ging weer naar beneden. Justin zat nu op de bank en Emilie en Ryan stonden nog ruzie te maken.

Ik ging naast Justin zitten en pakte een flesje cola van tafel die Justin had neergezet. "Hoelang duurt dit al?" "Uurtje denk ik" Zei hij. Ik keek even naar hen. "Ik ga me er niet mee bemoeien" Justin schudde zijn hoofd "Ik dus ook niet hoor!"

"Film kijken?" Ik knikte. Justin liep naar de kast en pakte een film eruit "Niet alweer the Hangover die hebben we al zo vaak gezien!" Zei ik. Justin schudde zijn hoofd nu. "Nog één keer" En duwde de dvd in de cd-speler. "Ja dat zei je de laatste 20 keer ook" Mompelde ik zacht. Hij keek me nep boos aan.

We waren bijna op het einde toen Gucci binnen kwam. Hij sprong op mijn schoot. Hij likte mijn gezicht helemaal af. Ik lachte. "Waar kom jij vandaan?" "Hij lag in de eetkamer toen straks." Ik knikte en keek hem aan. "Ga je mee Gucci uitlaten?" Vroeg ik. Hij knikte.

"Uhhmm, Olivia moet je misschien niet andere kleren aantrekken?" Ik keek naar mijn kleine shotje en mijn trui. Ik schopte mijn slippers uit en deed mijn nike free aan. Ik deed mijn haar op een rommelige knot. "Klaar" Hij glimlachte en liep achter me aan.

We liepen langs de straten. "Hoezo zijn jij en Ryan er eigenlijk?" Vroeg ik. Hij haalde zijn schouders op. "Emilei was al bij jou en teon wilde ze met Ryan praten, ik was bij hem en hij was erg boos. Toen ik in de auto zat dacht ik dat ik maar beter kon langsgaan want als jij niet thuis was kon het wel eens een bende worden"

Ik geloofde hem eigenlijk niet. Het is net uit tussen ons, dan hoor je niet echt langs te komen alsof het de normaalste zaak is. Ook is het raar want Emilie is echt georganiseerd. Ik zei maar niks want ik wilde geen ruzie en zeker niet midden op straat.

"Morgen is een optreden" Begon Justin "mijn pianiste is ziek, wil je voor mij spelen?" Ik keek hem met grote ogen aan. "Ik heb al zo lang niet meer voor publiek gespeelt."  "Je kan het wel, geloof me, je kruipt gewoon achter die piano en kijkt naar niemand behalve mij." Ik slikte. "Justin, is het niet raar als ik de hele tijd naar jou kijk terwijl het uit is?" Hij zei niks voor een tijdje. "Je wilde vrienden zijn, en ik heb je hulp nodig en vrienden helpen elkaar hoe dan ook"

Ik zuchtte. Ik haatte het als mensen op mijn eigen woorden pakte. Ik knikte daarom maar. "Stuur straks het muziekblad maar" Zei ik in een zucht. Morgen kwam wel Harry en de rest naar LA... Ik was ook nog eens druk met mijn dans... Ach ik moest dan vanavond maar harder door werken...

Heyyyy

nieuw hoofdstuk, niet geweldig al zeg ik het zelf.

Veel mensen zeiden toch nog Thomas en OIivia samen, mee eens?

Wat gaat er gebeuren als Harry langskomt ?

Wat is het plan van Justin?

Leave comment, vote or follow :)

#Olivia vs. #Holivia vs. #Julivia vs. #ThomasandOlivia ♥♥♥

LOVEEEE YAAA ALLL

Move on ♥Where stories live. Discover now