The Party

10.1K 321 34
                                    

POV Olivia

Ik rende de manege in en Thirza, Sehera en Hadia vielen me om de nek. "Olivia!" Riepen ze blij. Ik lachte en probeerde ze van me af te krijgen "Ik krijg geen lucht" piepte ik. Ze lachten en stonden op. "Fijn dat je er bent" Zei Sehera lachend. Ik gaf ze ieder een knuffel.

"One Direction kennen jullie wel en Perrie natuurlijk. Dit is Julia, een goede vriendin en de dochte van Simon" Hadia werd rood. Ik keek haar verbaasd aan. Tess begon te lachen en fluisterde zacht in mijn oor. "Ze vindt Niall heel leuk" Ik glimlachte naar Hadia die nu vuurrood was.

"Kom dan gaan we naar binnen, naar het feest" Zei Sehera. Ik liep naast Niall. Hij was bijzonder stil. Sinds het vliegveld was hij de hele tijd aan het praten of eten en nu we hier waren was hij stil. Ik stopte met lopen en pakte zijn arm vast. De hele groep liep voor ons dus ze merkte niet eens dat we er helemaal niet meer waren.

"Wat?" Vroeg Niall. "Je bent zo stil" Zei ik. Hij bloosde een beetje en keek naar zijn voeten. "Wat is er?" Vroeg ik. Hij schudde zijn hoofd. "Het is niks" Zei hij. Ik keek hem even aan. "Weet je het zeker? Je lijkt niet jezelf" Hij zei niks maar keek naar de groep voor ons. "Ik weet niet, ik voel me ook anders" Hji glimlachte klein. Ik volgde zijn blik. "Is Niall soms veliefd op Hadia?" Vroeg ik. Hij schudde zijn hoofd maar werd vuurrood.

Ik huppelde snel terug naar de groep. Niall liep snel achter me aan. Ik botste tegen Harry aan, die me raar aankeek. Niall keek me boos aan, volgens mij wou hij niet dat ik het tegen Harry zou zeggen. "Is er iets Niall?" Vroeg Harry. Ik grijnsde naar Niall waar hij alleen maar roder van werd. Hij merkte het zelf ook en liep snel naar Louis en Liam toe.

"Heb ik iets gemist?" Vroeg Harry. Ik schudde mijn hoofd. "Je komt er nog wel achter" Ik keek naar Niall die verlegen achterom keek. Harry keek me aan en sloeg zijn arm om me heen. "Ik hou van je Livie" Zei hij. Ik slikte een keer. Ik durfde het niet terug te zeggen, niet nu. Ik glimlachte daarom maar lief en sloeg ook mijn arm om hem heen en leunde een beetje tegen hem aan.

We liepen de grote hal in. Er waren een hoop mensen. Er hingen overal versieringen. Julia liep al met Tess overal heen. Sehera en Zayn en Perrie stonden druk te kletsen bij de bar. Niall, Louis en Liam stonden al bij het eten. Ik en Harry zaten aan een tafeltje.

"WIl je iets te drinken?" Vroeg Harry. Ik schudde mijn hoofd. "Nee dankje" Harry pakte mijn hand vast en keek me aan. "Zit je nog steeds met Justin in je hoofd?" Ik wilde zo graag nee zeggen maar ik kon er maar niet mee stoppen. Hij was nu eenmaal bij mijn beste vriendin waar ik mega ruzie mee had en hij was weer met de verkeerde dingen bezig. Ik wist ook wel dat hij dat ook deed toen we samen waren want toen deed ik ook mee maar toen wist hij waneer het genoeg was en nu ben ik daar niet ze heel zeker van.

Ik keek hem aan en haalde mijn schouders op. "Ik wil er liever niet over hebben" Zei ik. Hij knikte en stond op. "Ga je mee dansen?" Ik knikte en liep samen met Harry naar de dansvloer.

POV Niall.

In mijn ooghoek hield ik haar in de gaten. Ik had me nog nooit echt zo gevoeld. Ik was nog nooit zo ... vrolijk van binnen geweest bij het zien van een meisje.

Ze lachte de hele tijd samen met haar vriendinnen en danste vrolijk. Hadia keek me af en toe vrolijk aan en zwaaide dan eventjes.

Olivia keek me grijnzend aan vanaf de dansvloer. Ik werd weer rood en draaide weg. Ik liep naar de wc en keek even in de spiegel. Ik bekeek mezelf goed en keek of ik e niet achterlijk uitzag. Ik leip weer naar de zaal en zag Hadia alleen staan. Dit was mijn kans.

Ik liep op haar af en ging naast haar staan. "Hey" Zei ik. Ze glimlachte lief en ontblootte haar mooie rechte tanden. "Hey, vermaak je je een beetje?" Ik knikte en keek haar diep in haar mooie ogen aan. "Vermaak jij je ook?" Ze knikte en keek me lang aan. "Ik vind het leuk dat je er bent" Zei ze. "Ik vind je leuk" Zei ik. "wat zei je?" Vroeg ze. "Uhh, ik vind het ook leuk dat ik er ben" Zei ik snel. Ze glimlachte en trok me mee naar de dansvloer.

POV Olivia

Ik zag dat Harry druk met Louis stond te praten en ze keke de hele tijd mijn kant op. Ik werd er gek van. Ik wilde ook weten waar ze het over hadden. Opeens ging mijn telefoon. Ik nam op en liep snel naar buiten toe.

"Met Olivia" Zei ik. "Met Emilie."Hoorde ik. Oww jippie net waar ik wachtte, een telefoontje van haar. "Wat is er want ik ben op een feest" Ze zuchtte. "Ga je nu echt zo doen? We zijn zo lang vrienden geweest en dat laat je nu zomaar vallen?" Zei ze. "Emilie hier heb ik geen tijd voor" Zei ik. "Luister, ik heb mijn spullen allemaal al gepakt en ik woon nu met Ryan samen. Ik hoop eigenlijk dat als je terug komt uit Londen dat we  het dan kunnen uitpraten"

"Emilie dat zien we dan wel weer" Ze zuchtte weer. "En wat is er met Justin. We waren gezellig een potje aan het pokeren enzo, jij belt en hij is meteen vertrokken en niemand kan hem vinden" Ik schrok een beetje. "Ik weet het niet" Zou hij dan als nog langskomen? Zal wel niet. Hij zal wel stoned zijn of weer aan het racen. Als ik er zo over nadacht boeide het me eigenlijk helemaal niet. Ik was er eigenlijk wel klaar mee.

"Emilie, ik moet gaan. Ik spreek je wel als ik weer in LA ben" Ik hing op en draaide me om. Harry stond achte me. Ik slaakte een klein gilletje en sprong. "Ik schrok me rot!" Ik sloeg hem zacht op zijn arm. "Wat is er?" Hij zei niks en keek me aan. Hij leek wel verdrietig.

"Ik heb een fout gemaakt Liv" Zei hij. Ik keek hem verbaasd aan."Wat is er dan?"  "Ik zei dat ik van je hield" Hij keek me droevig aan. Huh? Ik snapte het niet meer helemaal. "Je zei niks terug" Zei hij. "Je houdt niet van me, ik weet het..." Verder liet ik hem niet komen. Ik liet hem niet uitpraten. Ik duwde mijn lippen op die van hem.

Ik zoende hem en het was perfect. Hij trok zich terug en keek me verbaasd aan. "Maar waarom zei je dan niks terug?" Ik keek naar beneden. "Ik durfde niet" Hij tilde mijn kin op. "Ik hou van je en dat telt. Alsjeblieft Olivia" Hij keek me aan en ik gaf hem een knuffel. "Ik kan het niet zomaar zeggen Harry" Hij knikte. "Maakt niet uit. Ik geef je de tijd wel" Zei hij.

ik liep de manege weer binnen samen met Harry en het eerste wat we zagen is Niall die tegen Hadia was vastgeplakt. Ik keek Harry grijnzend aan. Hij schudde zijn hoofd en samen liepen we naar binnen en gingen we weer dansen.

Ik hoopte dat ik ooit de moed kreeg om tegen Harry weer te zeggen dat ik van hem hield. De woorden kunnen zeggen en het ook menen. Ik hoopte dat de dag nog kwam dat ik weer samen met hem was. Dat iedereen ons weer een stel noemde en dat ik weer een deel maakte van Holivia. Ik hoopte dat die dag nog zou komen. Maar de vraag was waneer. En moest ik nog lang op die dag wachten.

Ik wist het niet. Dat maakte me gek. Ik hoopte dat ik nog samen zou komen en dan nooit meer uit elkaar ging. Dat ik mijn verleden kon vergeten.

Ik keek Harry aan. Hopelijk zou hij me niet weer verlaten...

Heeyyyy peeppsss

Nieuw hoofdstukje in deze druk tijd net voor het einde van het schooljaar.

Ik ben zoo blij als het vakantie is. Niet normaal. Hahaha

Hier is dan eindelijk het hoofdstuk waar jullie op wachtte.

Ik hoop dat het goed was en laat maar weten wat je ervan vind

#Holivia vs #Julivia

En een nieuw stel!!! #TeamNidia ♥

Hihi

Lovee yaa alll

Geniet van deze zonnige dag!

Move on ♥Where stories live. Discover now