break-up sadness and dance

9.8K 329 75
                                    

POV Olivia

Ik liep naar de voordeur. Ik zag namelijk dat Justin aan kwam rijden. Ik deed vast de deur open zodat hij meteen naar binnen kon rennen voor de regen. Ik liep langs hem heen en ging vast naar de woonkame. Ik viel neer in de stoel waar ik net op zat en klemde mijn koffiemok tussen mijn handen in.

Justin ging op de stoel tegenover mij zitten en keek me lang aan. Er viel een lange stilte. Beide zeiden we niks. Ik slikte een keer. Eindelijk begon Justin met praten. "Nogmaals, die kus met Emilie stelde niks voor, we waren dronken en zij en Ryan hadden ruzie" Ik haalde mijn schouders op. "Het maakt allemaal niet uit. Ik zit er niet mee." Ik was weer even stil

"Ik heb er echt lang over nagedacht" Begon ik zacht. Heftig schudde Justin zijn hoofd. "Nee. Liv, please" Tranen liepen over mijn wangen. "Het spijt me" Snikte ik. Justin stond op en keek me niet meer aan. "Nu ga je zeker terug naar Harry" Zei hij. Ik schudde mijn hoofd. "Nee, ik blijf voorlopig single" Hij keek me verbaasd aan. "Doe niet alsof ik altijd een vriendje moet hebben. Ik ben er gewoon klaar mee en ik heb tijd nodig" Justin liep naar mij toe en hurkte voor me neer. "Ik kan je al die tijd geven"

"Ik kan niet meer dan vrienden zijn Justin." Fluisterde ik. "Denk er alsjeblieft nog een nachtje over, ik bel je morgen" Hij drukte een kus op mijn wang en vertrok toen weer. Ik liep naar het raam en keek hoe Justinn vertrok. Ik keek naar de regen die langs het raam naar beneden ging. Ik zakte langs het raam naar beneden. Hier zat ik dan in mijn eentje in een groot huis. Langzaam rolde de tranen langs mijn wang af. Ik kon het gewoon niet meer. Ik kon niet weer verliefd worden. Iedere keer krijg ik weer meer pijn en ik kan er niet meer tegen. Er gaat altijd iets mis en verpest dan ook alles. Ik kon geen nieuwe relatie op dit moment. Ik kon het niet. Mijn telefoon ging en ik zag Harry's naam op het scherm verschijnen. Ik nam niet op. Ik liet de telefoon overgaan in de hoop dat hij zou stoppen, in de hoop dat hij niet weer terugbelde.

POV Harry

Nadat ik Olivia had gebeld ging ik slapen. Ik had nog even wakker gelegen en vroeg me af waarom ze niet had opgenomen. Dat was niet zoals Olivia was. Je hoefde nooit lang op een reactie van haar te wachten omdat ze altijd haar telefoon wel bij de hand had, behalve als ze danste. In bed nam ze ook op. Ze werd meestal wakker door haar telefoon en nam dan nog op. Het was dus bijna onmogelijk dat ze hem niet had gehoord.

Toen ik wakker werd schrok ik van de tijd. Het was al bijna 1 uur! Buiten hoorde ik Julia, Perrie, Hadia, Liam, Louis, Niall en Zayn gillen tijdens een watergevecht. Ik viel achterover op mijn bed en schoot weer omhoog toen ik mijn ringtone hoorde. Het was Olivia! "Hey!" Zei ik misschien iets te enthousiast. Ik sprong ondertussen op en trok met één hand een sportbroekje aan en een tshirt. "Je had me gister gebeld?" Ik hoorde haar gebroken stem aan de andere kant van de lijn. Ze klonk schor en uitgeput. "Wat is er aan de hand?" Ze was even stil. "Het is uit met Justin" Zei ze. Diep van binnen deed ik een vreugdedansje maar omdat het toch Olivia, mijn beste vriendin was, leefde ik met haar mee. Je kon namelijk goed horen dat het toch pijn deed bij haar.

"Waarom?" Ik hoopte dat ze met me hierover wilde praten. Want ik snap ook wel als ze dat niet doet aangezien ik namelijk een soort van tegen haar heb gezegd dat ik van haar hield. "Het werkte allemaal niet meer. Ik had gewoon echt geen zin meer in een relatie. Ik wil gewoon even single zijn" Ik was even stil. Dit was niet wat ik wilde horen maar oké. "Kan ik iets voor je doen?" Julia kwam op dat moment mijn kamer in en ging ze op mijn bed zitten. "Niks eigenlijk, ik moet gewoon nadenken" Ik slikte een keer. "Liv,je kan altijd met me praten" "Ik zal het onthouden maar ik moet gaan, mijn pauze is voorbij" Zei ze en hing op.

"Wat was er?" Vroeg Julia. "Het is uit met Justin" Julia stond op. "Dit is geweldig, jij en zij kunnen nu samen komen en dan..." "Julia! Ze wil single blijven voorlopig" Ze stond even stil. "Maar als ze weer hier is in Londen, veranderd ze zo van gedachten" Ik schudde mijn hoofd. "Haar dansacademie is weer begonnen. Ze zal dus voorlopig niet langskomen." Julia's gezicht vertrok.

Move on ♥Where stories live. Discover now