Time to take action

6.2K 373 61
                                    

POV Olivia

Ik liep samen met Kendall het Victoria Secret gebouw binnen waar alle shots werden gedaan en waar de hoge bazen zaten. Kendall was de wel tijd druk bezig op haar telefoon met iets wat ik niet mocht zien.

Gister had Harry haar gebeld, ze zei dat het was omdat hij wilde weten of we veilig thuis waren, ook al had hij mij daarvoor al gebeld. Ik vroeg me af waar alles toch over ging.

We liepen een grote vergaderzaal in en namen plaats. Er zaten al een paar stylisten en een paar andere mensen in pak die van de marketing en sales waren. Ik pakte mijn telefoon en scrollen even heel Facebook door. Miranda Kerr kwam er ook nog bij zitten. Als laatst kwam Daniëlla binnen en toen begon de meeting. Iedereen zette zijn telefoon uit en richtte zich toen tot Daniëlla.

"We hebben een nieuw gezicht in ons midden, Kendall Jenner. We waren erg blij toen we van Olivia hoorde dat je geïnteresseerd was. We hebben eens overlegd en willen jullie als de hoofden van de nieuwe collectie. De herfstcollectie heeft een aantal nieuwe lingerie en sportsetjes die gepresenteerd moeten worden. Miranda, Olivia en Kendall, we willen graag vandaag al beginnen met de foto's van de sportkleding." Iedereen knikte.

"We willen graag nu al beginnen, dus als jullie ons over een halfuur in de kleedkamers willen ontmoeten?" We knikten en stonden allemaal op. Ik en Miranda stonden nog een tijdje te kletsen terwijl we wachtten op Kendall die kennis aan het maken was met iedereen. Ik kende Miranda al van de vorige collectie die we ook samen mochten doen met iemand anders.

"klaar?" Vroeg Kendall. Die druk typend naar buiten kwam. Ik knikte en liep richting de kleedkamers waar we onze make-up eraf moesten halen en onze badjassen aan moesten doen. Kendall was niet van haar telefoon weg te slaan. Ik vroeg me toch af waar ze zo druk mee was. Ik opende Twitter en besloot om een tweet te maken.

@LivMcRease:" Ready for some new shoot's with @KendallJenner & @MirandaKerr #Excited!"

Miranda en Kendall retweette me al snel en toen kwamen de visagisten binnen die begonnen aan onze make-up. Ik las ondertussen mijn meldingen door en smste Harry over informatie over zijn vlucht van morgen.

Daniëlla kwam binnen. "Dames, kom" We zetten allemaal onze telefoons op stil en liepen achter haar aan naar de shootruimte.

POV Harry

Ik liep het vliegtuig uit en keek rond. We waren weer in LAX! Inderdaad, we. De jongens liepen achter mij aan naar de limousine die al klaar stond voor ons. We stapten in en ik keek nerveus om me heen. "Iedereen weet het plan?" Iedereen knikte. "Harry, doe rustig. Het komt wel goed" Zei Louis.

Dat wist ik niet zo zeker ik was nu al nerveus. We reden net LA binnen dus ik had nog ongeveer een halfuur! Ik kon alleen maar aan negatieve uitkomsten denken.

"Harry, als het niet lukt moet je haar gewoon weer wiskundebijles geven. Werkte eerder. Gewoon een beetje twinkelen met je ogen, grijnzen en dan komt het helemaal goed" Iedereen begon te lachen om Niall. Die zomer dat ik Olivia voor het eerst zag in drie jaar was een zomer om nooit de vergeten.

De drama met Emilie, het gedoe met Taylor, Niall en Olivia die een relatie fakete om me terug te pakken en het gedoe met de wiskunde inderdaad zal ik nooit vergeten.

Iedereen was al weer over iets anders aan het praten. Behalve Niall. "Whatsupp?" Hij haalde zijn schouders op. "Ik weet niet. We gaan over drie weken op tour. Dan zijn we een jaar weg en ik weet niet of ik wel zolang zonder Hadia kan. Ik weet niet of dat wel werkt?" Ik knikte. "Ik weet hoe het is maar als je twijfels hebt komt het niet goed. Misschien moet je voor die tijd nog maar een keer daar heen gaan en met haar het erover hebben. Als je haar vertrouwt komt het helemaal goed." Hij knikte. "Dankje Harry, je zou bijna zeggen dat je veel geluk hebt in de liefde.

Move on ♥Where stories live. Discover now