Angry like shit

17.2K 317 70
                                    

Pov Harry

Ik lag op mijn bed. Hier lag ik al de hele week. Ik was boos, ik kon het niet meer aan. De jongens en Olivia wisten iets wat ik niet wist. Olivia's moeder is niet haar biologische moeder. Grace heeft Olivia geadopteerd denk ik dan.

En hoe weten de jongens dat? Dat was nog het vreemdste van het hele verhaal. Olivia is de dochter van Johannah Poulston, Louis moeder.

En het gene wat binnenkort zou zijn, is dat Louis en Olivia willen gaan praten naar niemand wou het me vertellen want ze wouden me niet pijn doen. maar raad eens, ik voel me verraden en dat doet pijn.

Het was een vaag verhaal maar zoals hun het vertelde woonde Liv's vader eerst in Doncaster, waar Louis ook vandaan komt. Toen Olivia werd geboren heeft Tom haar meegenomen en toen ontmoette hij Grace.

Overmorgen waren de MTV awards, maar ik en de jongens gaan nu naar Holmes Chapel. Ik moest met mijn moeder praten. Het liefst wou ik alleen maar de jongens wouden mee.

pov Olivia

Morgen werd het officieel tussen mij en Justin en ik kon niet wachten. Iedereen ging voor een dagje naar huis.

Ik stapte uit het vliegtuig en ging eerst even naar mijn vader. In voelde me best rot over die scheidingspapieren dus ik ging ze terug verstoppen in zijn bureau la. Als ze echt wouden scheiden moest ik dat maar gaan accepteren

Ik liep naar de voordeur maar niemand was thuis. Ik opende de deur en liep naar de werkkamer. Ik opende de la en ik kon het natuurlijk niet laten even rond te kijken. Ik pakte een envelop uit de la. Het was dezelfde soort als die van de scheidingspapieren dus het trok alleen maar meer aandacht.

Geboortecertificaat van Olivia

Ik opende de enveloppe en keek naar de chique letters. Ik glimlachte. Ieder kind die dit vind glimlacht dan. Ik bedoel het is een officieel bewijs dat jij er bent. Maar toen ging mijn lach weg.

Bij moeder stond niet 'Grace Lotan' Maar 'Johannah Poulston'. Ik kende heel die vrouw niet maar er stond toch echt Johannah Poulston bij het stukje moeder. Bij vader stond wel mijn vaders naam. Ik voelde tranen stromen.

ik tikte de vrouws naam in op google en kreeg meteen honderden resultaten.

Getrouwd met Mark Tomlinson na een scheiding. Zoon Liam naam veranderd naar Louis Tomlinson.

Ik werd nu zo boos dat ik het niet eens kon beschrijven.

Ik stopte de enveloppe samen met de scheidingspapieren in mijn tas en liep naar mijn auto.

Pov Harry

Ik zat aan de eettafel. We waren net klaar met eten en Grace was even Rose naar bed brengen en dan zouden we praten.

Ik zat wat te spelen met mijn armbandje wachtend tot Grace terug kwam. Eindelijk kwam ze binnen. "Dus waar wouden jullie jongens over praten?"

"we wouden" Verder kon Louis niet komen want we hoorde de voordeur keihard dichtslaan. Woedende hakken kwamen onze kant op. Olivia kwam woedend binnen. Ik keek naar haar

"Met jou praat ik straks wel" Ze wees naar mij en liep door naar haar moeder, nou ja Grace.

"Wat is dit" Ze gooide een bruine enveloppe op de tafel "Wat is dit?" "Alsof je dat niet weet!" Schreeuwde ze. "Olivia doe rustig" Zei mijn moeder kalm. "Ik doe godverdomme niet rustig! Jij hebt me jaren lang voorgelogen!"

Grace opende de envelop en toen zag ik de letters staan. 'geboortecertificaat Van Olivia' Ik keek naar Louis en hij zag het ook. "Hoe kom je hier aan?" Grace kreeg tranen in haar ogen. "Ik wou deze terugleggen." Ze gooide nog een envelop op tafel.

"Hoe kom je hier aan?" Snikte Grace. "Toen ik met kerst bij papa was." Grace begon nog harder te snikken. "Vertel me één ding! Hoe is het om jaren lang te doen tegen mij alsof ik jou dochter was?" Schreeuwde Olivia.

"Livie.." zei Grace. "Noem me geen Livie! Ik wil jou nooit meer zien!" Ze liep de woonkamer uit en ik hoorde haar naar mijn kamer gaan. Louis stond op en liep achter haar aan. Ik keek naar mijn moeder die Grace aan het troosten was. "Mam, wist jij hiervan?" Mijn moeder knikte. Ik voelde me misselijk worden en liep weg.

Pov Olivia

Ik gooide al mijn spullen in een tas en probeerde hem dicht te krijgen. "Moet ik even helpen?" Ik draaide me om en zag Louis staan. "Graag" Ik liep naar de badkamer en viste daar al mijn spullen uit. "Het is misschien te vroeg maar mijn moeder zoekt je al lang en ik kwam er dus laatst achter dat jij het meisje was. Mijn moeder wil je binnenkort ontmoeten, ze wou je nooit kwijt"

Ik keek hem even aan. "Ik wil haar dolgraag ontmoeten, echt waar, maar ik weet pas net een halfuur dat die vrouw hier beneden niet mijn moeder is en jij mijn broer bent."

Hij knikte en zette mijn tas op de grond. "Hier is mijn nummer voor als je wel contact wil" Hij schreef zijn nummer op een briefje en liep de kamer uit. Ik pakte mijn tas op en liep richting de deur. "Liv, kunnen we praten?" Harry stond voor me. Ik zuchtte. "Harry, ik wou wel maar nu niet meer, ik ben woedend en ik wil hier nu niet zijn. We kunnen beter elkaar vergeten voorlopig." Ik liep langs hem af en liep naar mijn auto.

In de auto belde ik Justin op. Tranen stroomde langs mijn wangen. "Hey babe" "Justin kan je me straks ophalen op het vliegveld?" "Hoezo?" "Ik wil hier niet meer zijn" "Oke laat maar weten als je je aankomsttijd weet."

pov Harry

Auw dat deed pijn. Het feit dat Olivia me het liefst wou vergeten en dat ik vol met mijn vuist tegen een stenen muur sloeg in het park.

Louis kwam naast me op het bankje zitten en zei niks. "Hoezo heb je niks gezegd over Olivia?" "Ik wist niet hoe, Harry je mist haar en ik wist niet hoe je zou reageren als je erachter kwam." Hij keek voor zich uit "Ik wist niet eens hoe ik zelf moest reageren toen ik erachter kwam dat ik een zusje had laat staan toen ik te horen kreeg dat het Olivia was."

Ik schudde mijn hoofd. "Iedereen wist het, Olivia, Grace, jullie, mijn moeder, iedereen" "Olivia wist het pas net." Zei Louis. "Maar Zayn zij dat jullie binnenkort zouden ontmoeten." "Nou dat wou mijn moeder, maar Olivia wist niks"

We zaten nog een tijd zonder te praten in het park en ik had geen idee hoe laag het was want het dorp was helemaal uitgestorven.

Ik kwam thuis en Grace en mijn moeder waren weg. "Ze zijn naar Tom om te praten over de hele Olivia situatie" Zei Liam alsof hij mijn gedachte kon lezen.

Ik ging op de bank zitten en keek naar de televisie. "Katy Perry blij met resultaten van heer parfum verkoop" Zei het blonde meisje wat Showbizz presenteerde.

"We gaan nu live over naar LAX waar Justin Bieber is gespot." Het meisje verdween en live beelden werden groter. Justin liep voor de camera's en verschool zijn gezicht.

"Justin ga je weg?" vroeg een journalist. "Nee" Hij liep verder naar een gate waar hij zijn telefoon pakte en iemand begon te berichten. De camera probeerde in te zoomen maar Justin zette zijn scherm al uit.

Na een tijdje kwamen de eerste mensen uit gate die verbaasd op keken. Na een tijdje kwam een meisje met een bekende tas eruit gelopen. Ik voelde me misselijk worden. Justin liep naar Olivia die hem omhelsde. Olivia moest huilen. Justin pakte haar hand en nam haar mee.

ik stond op en ging naar bed.Morgen moest ik toch vroeg op en ik wou dat deze rotdag voorbij was. Ik keek nu al uit naar de MTV awards. Dat was tenminste wel altijd leuk.

Move on ♥Where stories live. Discover now