I am freaking out

17.3K 322 19
                                    

Pov Olivia

"De award voor de beste mannelijke zanger gaat naar Justin Bieber!" Hij stond op en trok mij mee. Hij drukte een lange kus op mijn mond en liep toen naar voren om de prijs in ontvangst te nemen.

Nadat eindelijk bijna alle awards waren uitgereikt ging Miley Cyrus optreden. Er kwam een grote man tijdens het optreden naar ons toegelopen.

"Ben je Olivia?" Ik knikte "Taylor vraagt of jij met haar wil optreden. Ze heeft nog een danseres nodig." "Ik heb geen danskleren bij." "Daar heeft Taylor al voor gezorgd." Ik knikte en gaf Justin nog een kus en liep toen achter de man aan.

Pov Harry

Verbaasd keek ik op toen ik Olivia zag opstaan en een man volgen. Ik vond het maar erg raar.

"Oke dan gaan we verder" Zei de presentator "De award voor het meest gedraaide nummer dit jaar gaat naar... Taylor Swift I Knew You were trouble!" Ik klapte in mijn handen maar ook weer niet te enthousiast.

"Ik wil graag iedereen die aan deze plaat heeft meegeholpen bedanken, zonder jullie was dit niet gelukt! En ik wil degene bedanken die de inspiratie was voor dit nummer, hij weet zelf wel wie hij is" Mensen draaide zich naar mij toe en camera's richtte zich op mij dus ging ik maar net als de rest klappen, een beetje glimlachen en dat vond ik wel genoeg.

Taylor stond in een spijker shortje en een hempje. Ze pakte de microfoon over en ging klaar staan. Er kwam een meisje naast haar staan. Olivia.

Taylor begon te zingen en samen met Olivia te dansen. Steeds meer mensen kwamen erbij om te dansen. Het optreden was een best mooi optreden. Olivia maakte een hoge salto en landde op de grond toen Taylor de laatste noot zong.

Toen de laatste awards waren uitgereikt gingen we naar de afterparty. Ik ging naar de bar en zag Taylor en Olivia daar staan. Shit er was nog alleen een stoel naast Taylor vrij. Ik ging zitten en voelde een pijnlijke stilte naast me.

Taylor stond op en wankelde weg. "Die heeft genoeg op." Ed kwam op Taylor's plek zitten en Olivia keek om. Ik en Ed zaten wat te dollen. Opeens liet ze haar glas vallen.

Ze kreeg tranen in haar ogen. "Waar is Taylor?" Vroeg ze. "Daarginds zoenend met die jongen." Olivia stond op en liep weg. Ed keek mij verbaasd aan. "Wat?" "Die jongen is Justin." Ik stond op en liep achter haar aan.

Ik zag haar nog net naar buiten lopen maar iemand volgde haar al. Ik draaide toch weer om en liep naar binnen. Onderweg kwam ik Justin en Taylor tegen. "Als je Olivia zoekt, die is net huilend naar buiten gegaan" Ik gaf Justin een schouderklopje en liep naar binnen. Ik wou me er verder niet meer mee bemoeien.

*volgende dag*

pov Olivia

Ik werd wakker met mega hoofdpijn en opgezwollen ogen, alweer. Maar dit keer was Justin er niet om me te troosten en ik kon ook niet naar Taylor toe.

Deze nacht heb ik bij Louis geslapen. Het is allemaal nog steeds een raar idee dat Louis mijn broer is, maar ik eenmaal geen andere plek om naartoe te gaan.

Ik stond op en kleedde me om. Louis kwam net de kamer in toen ik mijn jurk dichtritste. Ik had geen andere kleren bij dus moest wel in mijn jurk.

"Waar ga je nu naartoe?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik ga eerst naar Justin's huis mijn kleren ophalen en dan kijk ik wel. "Ga je straks met mij en de jongens naar de Starbucks?" Ik schudde mijn hoofd. "Lijkt me geen slim plan"

Pov Harry

Ik zat beneden met Liam en Niall te eten toen we Louis eindelijk de trap af zagen komen. Maar hij was niet alleen! Olivia liep achter hem met haar hakken in haar hand. Ze gaf hem een knuffel en liep naar buiten.

Move on ♥Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt