LA goes wild

14K 319 51
                                    

POV Olivia

"Ryan! Meen je dit?!" Ik kijk van de grote gele sportauto naar Ryan. "Ik heb al gedronken ik kan niet weg!" Ik zuchte. "Kan hij geen taxi nemen of hotel?" Hij zuchtte. "Jullie waren nu toch vrienden?" "Maar als ik met hem wordt gezien door de paparazzi ben ik dood" Hij haalde zijn schouders op. "We kunnen Justin niet straalbezopen in die club laten liggen." Ik zuchtte. "Oke maar als ik gepakt wordt is het jou schuld!" Ik griste de autosleutels uit zijn hand en liep naar de auto.

Ik stopte de sleutel in het contact en deed het raam omlaag. "En je kan niet mee?" "Olivia kijk naast je. Ik zie maar een stoel" Ik zuchte. "Ik vermoord je echt nog een keer!" Siste ik. Ik deed het raam dicht en drukte het gaspedaal in. Waarom moest ik nou hem ophalen?

Ik was hier nog maar een week en ik ging het waarschijnlijk nu al verpesten. Als iemand hier achter kwam, met diegene bedoel ik een bepaalde jongen met krullen en een prachtige grijns en ogen die me laten lachen. De jongen waar ik dol op was. Als hij hier achter kwam was ik dood.

Ik stond voor de kroeg en deed mijn capuchon op. Ik had mijn leren jasje over een zwart vest. Ik had een zwarte skinny leggingbroek aan en mijn pumps. Ik pakte mijn telefoon en belde Justin. Shit voicemail. Ik keek naar de mensen die uit de club kwamen maar geen van hen was Justin.

Ik trok de sleutels uit het contact en liep naar binnen. Ik keek rond maar overal waren mensen. Ik wurmde me door de mensen heen en toen zag ik hem eindelijk. Daar zat hij aan de bar. Ik liep naar hem toe. "Hey Olivia, wil je ook een drankje?" Ik glimlachte kort. "Nee, en jij ook niet meer. Meekomen!" Ik pakte zijn hand en trok hem van de kruk af. "Oohh jij neemt een keer de leiding... kinky" Ik reageerde hier maar niet op dat was... beter.

Ik liep de club uit en kon nog net mijn gezicht achter mijn capuchon verbergen. De flits was te laat. Ik liep snel naar de gele auto. Ik duwde Justin op de passagiersstoel. Ik stapte aan de andere kant in en stak weer de sleutel in het contact. Ik zag in mijn ooghoek Justin's hand naar het knopje van het dak gaan. Ik pakte zijn hand en kneep er in. "Waag het en ik breek je vingers!" Hij schrok lichtelijk en trok zijn hand terug. "Iemand is ongesteld" "Nee Justin. Ik heb morgen vroeg een afspraak en ik ben hier midden in de nacht jou straalbezopen aan het ophalen!" Ik drukte het gas in en scheurde weg.

We stopte voor het stoplicht en opeens stonden er twee jongens in een sportwagen naast ons. "Hey Bieber, durf je zelf niet meer te rijden?" Zei één van twee. Justin, die een beetje helderder werd keek me aan. "Ik kan niet weer een wedstrijd van hun verliezen" Siste hij. Ik keek hem met grote ogen aan. "Wat verwacht je? Dat ik ga straatracen?!" Siste ik.

"Is kleine Barbie bang?" Zei één van de jongens. "Niemand noemt mij Barbie" Ik ging recht zitten en drukte de koppeling een keer in zodat de auto bromde. De jongens gingen ook rechtzitten en Justin keek me met grote ogen aan. "Olivia je wint nooit!" "Als we worden gepakt ga ik toch jou alle schuld geven!" "Jij wilt racen!" Zei hij verontwaardigd. "Door jou zit ik in deze auto!" Zei ik bitchy terug.  "Oke prima! We worden niet gepakt!" Zei hij.

Het licht ging op groen. Ik drukte het gaspendaal in en gaste weg. "Schakelen!" Zei Justin. "Ik weet hoe een auto werkt!" Hij zie niks meer en focusde op de weg. Ik was voor maar de voorsprong was niet groot. Ik drukte het gaspedaal verder in en de voorsprong werd groter. Toen gebeurde er iets waar ik niet op had gelet. Terwijl ik in mijn spiegel keek zag ik de auto de eerste beste afslag nemen. "Olivia..." Justin wees naar voren en daar stond het.

Een blokkade van politie...

en niet alleen dat...

Er stond paparazzi bij. Ik drukte de rem hard in en stopte. De camera's begonnen te flitsen en ik zuchtte. Er liep een agent naar mijn raam. Ik deed hem omlaag. "Kijk kijk kijk. Justin Bieber en zijn vriendinnetje... Het verbaast me dat hij niet achter het stuur zit"

"Ten eerste ik ben niet zijn vriendinnetje en ten tweede ik hou er niet van als mensen zo tegen me praten" Justin keek me boos aan. "Zo zo een meisje met een grote mond. Stap maar eens uit." Ik zuchtte en opende de deur. De agent sprong een stukje naar achter. "Jij zei dat ik moest uitstappen" Mompelde ik zacht.

Ik liep achter hem aan naar de politiewagen en deed mijn capuchon af. Camera's hadden het toch al gezien. "Rijbewijs" Ik pakte mijn handtasje erbij en gaf mijn rijbewijs. "Een engels rijbewijs..." Zei de agent gefasineerd. "Ja wow misschien omdat ik engels ben?" De agent keek me boos aan. "Je mag even mee naar het bureau. Ik keek naar Justin die ook in de wagen werd gezet. "Waarom moet hij mee? Ik reed" "Drugs op zak" Ik zuchtte. "Ik ga hem echt vermoorden."

***

Ryan stond buiten het politiebureau te wachten op mij. Ik keek hem boos aan. "De volgende keer laat ik hem daar dus wel mooi he" Zei ik. Ryan schudde zijn hoofd maar zei verder niks. Hij liep naar het stuur en reed naar zijn huis.

Ik viel neer op het bed. Ik had geluk gehad. Een hoge boete en stafpunten op mijn rijbewijs omdat het mijn eerste keer was. In iedergeval dat zeiden dat ik geluk had. Dat noem ik niet zo. Ik noem het pech. Het was niet een bedrag wat ik zomaar had. Maar gelukkig is mijn vader niet arm. Hopelijk betaalde hij dit...

Ik pakte mijn telefoon en belde Harry op. Het was daar al ochtend en misschien nam hij wel op. "Met Harry" Hoorde ik een ochtendstem zeggen. "Heb ik je wakker gemaakt?" Hij hummde wat. "Je moet beloven dat je niet boos wordt" Hij zuchtte. "Het is daar 4 uur 's nachts, je bent in de buurt van Justin. Hoe verwacht je dat ik niet boos wordt. "Er is niks gebeurd, alleen een hoge boete, een paar strafpunten op mijn rijbewijs, een paar foto's van de paparazzi en een kater van Justin morgen." Ik beet op mijn lip.

"Ik wil het niet weten Olivia! Ga naar bed, ik bel wel als ik daar zin in heb. Ik kan dit nu even niet op een rijtje zetten" Ik hoorde hem zuchtten. Ik kon niks meer zeggen want toen had hij al opgehangen. Ik had het zo hard vernaait! Ik maak onze situatie er niet bepaald beter op!

POV Harry

Ik zuchtte en liep naar beneden. Niall, Perrie en Zayn zaten al beneden. "Tegen wie was je aan het praten?" Vroeg Niall. "Olivia." "Is het daar niet midden in de nacht ofzo" "Ze begon haar verhaal met 'je moet beloven niet boos te worden'"

Ik ging naast Niall zitten. "Ik denk dat we er nu achter gaan komen" Zei Perrie. Showbizz begon en het blonde blije persoon stond er weer.

"We hebben weer sappig nieuws uit LA. Justin Bieber en ex-vriendin Olivia McRease zijn vannacht gearresteerd. Ze waren eerst in een club gespot waar Olivia volgens getuige naar binnen kwam om een ladderzatte Justin op te halen. Ze stapte toen in de gele lamborghini en reden weg. De getuige en politie bevestigde dat Olivia reed. Op de snelweg zijn ze gearresteerd voor een straatrace. Olivia is er goed vanaf gekomen. Een hoop strafpunten op haar rijbewijs, een boete van $23.000. Volgens de agent had ze meer verdiend zeker nadat ze een grote mond had tegen hem. Justin was gearresteerd voor drugs. De agent vertelde dat Olivia daar niks vanaf wist en dat ze zei toen er achterkwam. 'ik ga hem echt vermoorden.' Justin heeft een boete van $29.000 en een voorwaardelijke straf. Nadat ze door Ryan Butler zijn opgehaald is niks meer van hen gehoord. Wel moet de auto later op de dag nog worden opgehaald door een van de twee."

Ik zuchtte. Foto's kwamen voorbij. Onder andere eentje van Olivia die Justin bij de hand mee naar buiten trekt. "Ik denk niet dat je boos op haar moet zijn" Zei Perrie na een stilte. Niall keek naar mij. "Ze belde wel en liet je er niet zelf achterkomen" Zei hij. "En ze wil Justin vermoorden" Voegde Zayn lachend toe. Perrie sloeg hem op zijn buik maar moest zelf ook lachen. "Sorry Harry maar ik denk niet dat Olivia iets fout deed" "Ze ging al de fout in toen ze hem besloot op te halen." Zei ik. Ik stond op en liep naar de keuken.

Ik vraag me af waar ik nog voor vecht. Misschien moet ik haar maar vergeten. Ze past beter bij hem... Ik denk dat ik er klaar mee ben. Dit was de druppel. Ik moet haar haar gang laten gaan. Dat is beter voor iedereen.

HEeeyyyy peeppss

weer een nieuw hoofdstukje en ik hoop dat jullie het leuk vinden! Ik ben zo blijj!!! ik heb bijna 120K !!!! Dat is gewoon raar ik was al blij met de 120!!

Ik ben wel echt moe maar ik moest van mezelf nog eerst een hoofdstuk schrijven

Leave a comment and vote!!!! n

I Lovveee yaaa alll!!! x♥♥♥

Move on ♥Where stories live. Discover now