awkward and drama and a special ... friend

15.9K 324 37
                                    

Pov Olivia

Ik lag op mijn bed en keek naar het plafond. Ik zuchtte toen ik mijn wekker hoorde. Ik moest weer gaan. Ik stompte mijn wekker uit en liep naar de mega inloopkast. Ik zocht mijn roze Nike sport bh en mijn grijze trainingsbroek bij elkaar. Ik trok een zwart crop top sweater aan en mijn roze vans. Ik stopte mijn dansbroekje in mijn Micheal Kors tas samen met een flesje water, mijn portemonnee en mijn telefoon. 

Ik zette een kop Latte macchiato en ging nog even voor de televisie zitten. Het was een week geleden dat ik Harry had gezien. We hadden nog wel drie keer geskyped maar toch haalde dat het gemis niet weg. Ik zapte naar Showbizz en zakte een beetje onderuit. 

"De beroemde bekend One Dircetion heeft wat problemen op tour." Zei het blondje. "De band is op tour door Amerika samen met 5 danseressen." Ze keek naar een mapje waar het tour schema opstond. "De mensen in Texas hebben alleen die danseressen nog niet gezien. Dat komt omdat vier van de dames het niet eens waren met de beslissing van Simon Cowell, om Olivia McRease weg te sturen. Olivia, zusje van Louis, de ex van Justin Bieber en de voormalige beste vriendin van Taylor Swift was de choreograaf en een van de vijf danseresen. Simon was het niet eens met haar aanwezigheid en heeft gezegd dat ze na de optredens in Texas weg moest. Olivia was hier niet mee eens en vertrok per direct. De rest van de dames besloten om thuis te blijven en verder te kijken tot de nieuwe choreograaf kwam, en toen stonden de jongens vier optredens alleen. De band is ondertussen al in New Mexico geweest en in Arizona. Daar was het een chaos"

Ik ging rechtop zitten. Wat zei ze nou net? Ik zette het volume harder en keek nu met volle aandacht.

"De band heeft nu hun derde choreograaf nadat Olivia vertrok. In New Mexica, liep de choreograaf zelf een stap achter met de rest van de danseressen en de jongens. De volgende, ook ik New Mexica vergat de dansen en rende het podium af. De derde staat nu in Arizona. We hadden vanmiddag contact met één van de danseressen met commentaar."

Simone verscheen in beeld en ik keek even raar op. "Ik ken het meisje goed wat er nu is maar als ik eerlijk moet zijn is ze niet half zo goed als Olivia. Ik denk dat het een fout was van Simon om haar te laten gaan. De sfeer is totaal anders, de groep kan niet zo goed opschieten met haar en de band die we hadden is totaal veranderd. We zijn niet meer de hechte familie die we waren toen Olivia er nog was"

Het beeld werd even zwart en  ging toen terug naar blondje. "Nou, iets verteld me dat de kans groot is dat Olivia terugkomt. Natuurlijk zou het groepje er geen moeilijkheden mee hebben. Simon wou niet voor de camera reageren maar vertelde ons wel dat hij 'voorlopig de zaken zo hield'. Dus directioners wat als jullie moesten kiezen. Olivia terug of niet? Laat het ons weten via twitter, facebook en vergeet niet onze instagrampagina te volgen."

Ik zette de televisie uit en pakte mijn spullen op en liep naar beneden. Toen ik in de lobby van het appartementencomplex kwam zag ik buiten een hoop paparazzi. Ik zuchtte en deed mijn zonnebril op. Ik viste vast mijn autosleutels uit mijn tas en liep naar de deur. Eenmaal buiten begon de camerazee met felle flitsen en mensen riepen allemaal vragen. Ik liep snel verder en stapte in mijn auto die gelukkig niet ver van de deur stond. Ik starte de auto en reed weg. Ik zag de camerastoet in busjes stappen en me volgen.

Ik reed de grote parkeerplaats van mijn school op en stapte uit. Ik liep snel verder naar de school toe en sloot met een zucht de deur toen ik binnen was. Ik liep snel naar mijn lokaal en begon met rekken.

Pov Harry

IK werd wakker met hevige hoofdpijn. Ik voelde aan mijn voorhoofd en die was warm. Ik voelde mijn keel dichtzitten en zweetdruppels van mijn hoofd lopen. Ik stond voorzichtig op en besloot al weer snel om weer terug te gaan liggen. Ik strekte mijn arm en probeerde de afstandsbediening te pakken te krijgen. Ik begon met zappen en zag meteen dan Showbizz het over Olivia had, en haar misschien terugkeer naar de tour. Natuurlijk wou ik dat het waar was maar dat was toch niet zo. ik bedoel Olivia zou nooit zomaar terugkomen, zonder excuses van Simon. En Simon ging Olivia niet zomaar terug laten komen zonder excuses te horen en als ik iets zeker wist, geen van beide ging sorry zeggen.

Move on ♥Where stories live. Discover now