Hero Liv

19.2K 350 46
                                    

POV Harry

Ik stond tot mijn enkels in het water. Taylor leunde tegen me aan. De paparazzi had opeens de plek gevonden en het rustige strand was nu helemaal vol. Niall stond en paar meter van mij af te kletsen met Zayn en Perrie.

Gisteren was ik het huisje niet uit geweest. Dat betekende dat ik niemand hoefde te zien. Geen Taylor, Perrie of de jongens en al helemaal Olivia niet. Ik voelde me bedrogen door haar ook al was ik eigenlijk niet  de gene die dat mocht zeggen. Ik had dan wel haar laten vallen en met Taylor iets genomen maar dat van mij was niet echt! Als je zag hoe zij en Niall naar elkaar keken, ik werd er gewoon misselijk van!

Opeens hoorde ik een harde plons. Zayn en Perrie stonden hard te lachen. Olivia was bij Niall op zijn rug gesprongen en ze waren nu voorover gevallen. Olivia kwam lachend boven water maar Niall trok haar weer onderwater. Zo ging het nog even door. Ik rolde met mijn ogen en draaide me om en liep naar mijn handdoek. Niet merkend dat ik Taylor bijna in het water liet vallen. 

Ik pakte mijn oortjes en luisterde naar de muziek. Ik probeerde de drukte om me heen weg te denken. De paparazzi was al vertrokken maar de menigte mensen nog niet. Dikke mensen lagen op het strand, kinderen hielden moddergevechten in de zee en een groepje jongeren zat aan onze picknicktafel. 

Niall plofte naast me neer en maakte een grapje. Ik keek om me heen en zag dat hij het toch echt tegen mij had want er was niemand verder te zien. Ik deed mijn koptelefoon uit. "Wat zei je?" "Zit je hier gezellig met al je vrienden?" "Nee mijn vrienden zitten er niet bij, alleen jij." Hij keek me verbaasd aan. "Waar slaat dat nou weer op?" "Je steelt mijn vriendin!" "Olivia is jou vriendin niet, Taylor. Jij hebt haar laten vallen dus waarom zou ik niks met haar mogen. Wie zegt trouwens dat wij niks hadden voordat jij überhaupt hier was" Boos stond hij op.

Lekker bezig Styles...

POV Olivia

Niall liep boos op mij af. "Wat is er met jou opeens?" Vroeg Zayn. "Harry was weer aan het zeiken." Perrie rolde met haar ogen. "Hij moet niet zo moeilijk doen, hij heeft Olivia laten vallen voor haar" Ze knikte naar Taylor die met Liam en Louis stonden te praten. "Maar ik snap het wel, Niall is zijn beste vriend en ik denk dat hij het moeilijk vindt om hem met Olivia te zien" Zei Zayn. "Dat is ook heel de bedoeling! Dat hij ziet wat hij laat gaan!" Zei Niall. Zayn en Perrie keken niet begrijpend.

"Olivia is een geweldig meisje, maar Harry heeft haar al eens laten vallen en nu weer en hij denkt er niet bij na. Ik laat hem alleen zien wat hij laat vallen." Zei Niall. "Dus jullie doen dit alleen om Harry jaloers te maken?" Vroeg Perrie. Ik knikte. "Hij denkt dat hij me ieder moment kan laten vallen om dan even later te verwachten dat ik hem weer vertrouw. Ik kan daar niet meer tegen! Nu laat ik hem gewoon hetzelfde voelen wat ik de afgelopen drie jaar iedere dag heb gevoeld!" Legde ik uit.

Zayn en Niall liepen naar het huisje terug. Niall en ik hadden afgesproken om nog door te gaan met acteren maar Niall wou het wel goed maken met Harry vanwege de band die toch wel belangrijk voor hun is. Perrie en ik bleven achter op het strand die langzaam leegstroomde. We liepen een einde langs de zee af en kletste wat. Ik leerde haar veel beter kennen.

"Hoe heb je Zayn leren kennen?" Ze glimlachte "X-Factor" "Dus daarmee kwam je droom uit en leerde je hem ook nog kennen? Moet ik ook eens gaan doen!" Ze begon te lachen. "Er zitten ook nadelen aan mijn droom" "Wat dan? Je verdiend miljoenen? Wat erg!" Ze lachte "Vervelend hè?! Nee management regelt alles voor je, ze hebben zelfs een keer een vriendje voor Leigh gekocht!"  Ik keek haar verbaasd aan "Gekocht?" "Ja ze gaven hem een contract voor 4 maanden en daar wedt hij voor betaald maar je zag aan heel Leigh's gezicht dat ze niet gelukkig was. Alleen wij wisten dat pas na dat het contract was afgelopen want zelfs wij mochten het niet weten!"

Move on ♥Where stories live. Discover now