Home sweet home

17.4K 304 16
                                    

Pov Harry

Ik lag op de bank en keek naar een of andere samenvatting van het afgelopen jaar.

"Ik verveel me, kunnen we niet iets anders doen?" Olivia trok een pruillip en legde haar kin op mijn borst neer. "Zoals?" Ze grijnsde breed en leunde iets naar voren. "Iets wat hier op lijkt?" Ze drukte haar zachte roze lippen tegen de mijne en glimlachte.

"Zoiets?" Ik leunde dichterbij en zoende haar zachtjes. "Bijna" Fluisterde ze lief. Ze ging nu op mijn buik liggen en zoende me. Een warm gevoel drong door mijn lichaam.

"Olivia?" Zei ik. Ze keek me met haar blauwe ogen aan die liefde uitstraalde. "Ja?" "Ik hou van je" Fluisterde ik in haar oor. Ze drukte zacht een kus op mijn wang. "Ik ook van jou"

Ik hoorde opeens hakken de kamer in lopen. "Harry, wordt wakker! Je zou de logeerkamer nog opruimen!" Ik opende mijn ogen en keek om me heen.

Mijn moeder stond voor me met haar handen in haar zij en Olivia stond bij de eettafel te lachen. Toen realiseerde ik me iets. Alles was een droom.

Ik stond op en wreef in mijn ogen terwijl mijn moeder de kamer uit liep. "Olivia? Ik hou van je" Lachend liep Olivia de kamer uit. Shit ze had alles gehoord uit mijn droom!

Langzaam voelde ik mijn wangen warm worden. Ik schaamde me kapot! Maar hoezo was Olivia hier die zou pas over 4 uur hier zijn? Ik keek op de klok en zag dat ik 6 uur had geslapen!

Door de lange gesprekken met @dancefreak midden in de nacht kwam ik redelijk wat slaap te kort en daardoor kwam ik in deze gênante situaties terecht.

Snel liep ik naar de gastkamer en begon met het bed opmaken. Vanmorgen waren Perrie en Zayn al weer vroeg gegaan aangezien de vakantie bijna over was en Perrie weer naar de studio moest.

Pov Olivia

Ik liep Harry's kamer in en ging op de vensterbank zitten. Ik keek naar de muur die helemaal was onder geschreven met stift. Ik las een paar oude verhalen terug en glimlachte ernaar. Ik miste die tijden toch wel.

Ik keek naar buiten en zag de sneeuw al weer langzaam aan het smelten was. De zon scheen fel op de sneeuw wat licht weerkaatste en een heerlijk warm gevoel gaf.

De druppels vielen van de bomen en de centimeters sneeuw op de takken werden minder. De meeste sneeuw was al weg, of een grote shizzle.

Ik zag dat het al bijna etenstijd was dus besloot mijn sloffen aan te doen en te gaan eten. Rose liep huppelend rond met een Barbie in haar handjes.

Mijn moeder en Anne stonden in de keuken pizza's klaar te maken. Ze maakten ze altijd zelf en waren over heerlijk. De geur drong de kamer al binnen voordat ze nog maar uit de oven waren.

We zaten aan tafel en iedereen was stil behalve Rose die een beetje aan het brabbelen was tegen haar pizza en Barbie. Harry zat tegenover me en keek me de hele tijd aan.

"Hoelaat moet je morgen weg?" Vroeg mijn moeder om de stilte verbreken. "Denk rond een uur of drie" "Waar ga je heen?" Vroeg Harry. "Olivia?" Zei mijn moeder. "Wat?" "Harry vroeg waar je naartoe ging" "Ow sorry, ik ga met Justin Bieber op tour."

"Weet ja al wie die andere band is waar je straks mee naar Amerika gaat na de biebertour?" Vroeg Anne. Ik knikte "Ja maar dat is voor de rest nog een verrassing dus mag niks zeggen"

Mijn telefoon en ik herkende het nummer meteen. Jacob. De stiefzoon van Babette. "Hey met Olivia" "Hey met Jacob" Mijn moeder keek me boos aan. "Olivia we zijn aan het eten leg die telefoon eens weg!" Ik negeerde de opmerking en ging dus vrolijk verder.

"Kom jij zo langs of ga je vanavond al weg?" Vroeg Jacob. "Nee ik ben bij mijn moeder, hoezo?" "Nou ik zit dus bij je vader en ik wordt gek van Babette." "Oke dan kom ik er zo aan." "Mooizo"

pov Harry

"Ja dan kunnen we haar gaan pesten" Zei Olivia tegen de telefoon. "Nee is goed dan blijf ik wel slapen." Ik kreeg een steek van jaloezie door me heen. "Ja tuurlijk, alleen ik kan haar pesten!" Olivia begon te lachen. "Nou ik kom zo, bye" Ze hing op en at de Rest van haar pannenkoek.

op dat moment begon Grace een overhoring

"Waar ga je heen?" "Jacob" "Wie is Jacob?". "Een vriend" "Wie ga je pesten? Ik dacht dat we daar voorbij waren." "Ja klopt" "Ga je weer een Evy slachtoffer maken?"

Olivia keek haar gekwetst aan en ik voelde de spanning. "Ten eerste Evy was niet mijn schuld. Ten tweede we hebben het over fucking Babette! Laten we zeggen dat jij daar nog nooit iets gemeens over hebt gezegd!" Olivia stond op en liep weg.

Ik liep mijn kamer in en zag Olivia een koffer inpakken. "Waar ga je heen?" Vroeg ik. "Mijn vader." "Waneer kom je terug?" Ze draaide zich om. "Voorlopig niet Harry" Ze ritste haar koffer dicht en liep naar beneden.

Ik viel neer op mijn bed en zuchtte diep. Ze had tijd nodig, had ik maar een tijdmachine. Ik zette muziek op en sloot mijn ogen. Dromen was beter dan de realiteit.

Move on ♥Where stories live. Discover now