In the hospital

14.7K 302 38
                                    

Heyhey

Eigenlijk moet ik leren want ik morgen een duits so en een engels so maarja... Ik vind dit leuker dus schrijf ik dus snel een hoofdstuk. Ik kijk wel hoe lang hij wordt.

Een vraagje even snel. Wie heeft de boeken van @OMG_TWIX gelezen? En wie die van @abcde_fg?? Wel doen want hun zitten ook bij mij op school en ik zou het echt leuk vinden als jullie hun boeken lezen. Ze zijn echt geweldig maar ik vind dat meer mensen ze moeten lezen ;) En daarom moet iedereen die even gaan lezen :)

Nou zal ik maar snel aan het hoofdstuk beginnen en laat na het lezen maar een comment en vote achter ;) Dan update ik morgen of woensdag denk ik weer...

LOVE YAA ALL ♥

Pov Olivia

Ik zette Harry voor zijn huis af. "Ga nou mee" Zei hij zeurend. Ik schudde mijn hoofd. "Ik ga even langs mijn vader, ik kom vanavond denk ik nog wel even" Hij keek me met een pruillipje aan. Ik schudde mijn hoofd. "Ik ga nu" Zei ik. Hij gaf me nog een kus en stapte toen uit en liep naar binnen. Ik reed verder en zette mijn auto op de oprit.

"Iemand thuis?!" Ik liep het huis in maar hoorde niemand. Ik liep de keuken in en keek in de koelkast of we iets lekkers hadden. Ik zag niks waarvan ik dacht 'JOAAHHH DAT WIL IK ETEN!' Dus sloot de koelkast maar weer. Ik draaide me om "Jezus!!"

Achter me stond Thomas, de stiefzoon van Babette. "Ik schrok me rot!" Hij grinnikte "Dat zag ik" Ik sloeg hem op zijn arm en ging aan het kookeiland zitten. "Waar is de rest" "Rose, Babette en je vader zijn naar het ziekenhuis" Ik keek hem verbaasd aan. "Hoezo?" "Er was iets met Rose en Babette is zwanger" Mijn ogen werden groot.

"Oke eerst nummer twee. WAT?" Hij lachte. "Ja ik vond het ook raar" Ik schudde mijn hoofd en probeerde helder na te denken. "Oke maar wat is er dan met Rose?" "Dat proberen ze uit te zoeken"

"Ik ga even douchen" Ik trok een zwarte leggingbroek aan en een pink topje van victoria secret. Een jasje uit New York en sandaaltjes. Ik deed wat extra make-up op en hoorde toen mijn telefoon gaan. Ik zag dat mijn vader een paar keer had gebeld, Harry twee keer en Grace een paar keer. Ik belde snel mijn vader terug.

"Eindelijk Olivia!" "Sorry ik stond onder de douche!"  "Je moet meteen naar het ziekenhuis komen! Derde etage." Ik hing meteen op en rende naar beneden. Ik rende naar mijn auto. "Olivia wacht ik rij mee" Thomas sprong in de auto.

Ik drukte het gas hard in en reed naar het ziekenhuis. Bijna drie ongelukken gemaakt maar ik had daar nu schijt aan. Ik moest naar Rose toe. Ik rende naar de lift en drukte 4890 keer op de knop. Het duurde me allemaal te lang dus rende ik de trap maar op. Ik rende door de gang en probeerde niemand omver te lopen. Mislukt.

Ik liep naar de receptie. "Waar is Rose McRease?" De vrouw wees naar de gang. Ik draaide me. Veel had ik hier ook weer niet aan.

Ik rende de gang door en zag toen Harry. Hij stond op en gaf me een knuffel. "Ze gaan meteen beginnen" Ik keek naar Grace en Anne die zaten te huilen en toen naar mijn vader die verderop met Babette en Thomas stond. "Wat is er?" "Ze heeft leukemie en de kans dat ze overleeft is zeer klein" Zei hij voorzichtig. Ik keek hem met betraande ogen aan. Opeens hoorde ik Rose roepen.

Ik rende op het stemmetje af en zag haar toen. Ze wou de scan niet in. Ik opende de deur en Rose rende op me af en sprong om mijn nek. Ze begon hard te huilen. Ik veegde haar tranen weg en keek haar aan. "Wat is er allemaal schat?" "Ik moet in dat enge apparaat van die mensen." Ik tilde haar op. "Als je even gaat liggen blijf ik hier en krijg je straks een nieuwe teddy van me." Ze keek me met haar schattige verdrietige oogjes aan. "Een grote?" Ik knikte. Ik zette haar neer en langzaam ging ze liggen.

Ik liep naar de gang, want dat moest. Harry sloeg zijn arm om me heen. Ik legde mijn hoofd tegen zijn borst en huilde zachtjes uit. Hij wreef langzaam met zijn hand over mijn rug. "Stil maar" Ik keek hem even aan hij drukte een kus op mijn voorhoofd. Op dat moment kwam Rose het kamertje uitgerent. "Livie!" Ze trok aan mijn been. Ik tilde haar op en hield haar zo dicht ik kon tegen me aan.

Mijn vader en Grace kwamen naar me toe en probeerde met Rose te communiceren. Maar die had haar hoofdje in mijn haren verstopt. Ik hield haar dicht tegen me aan terwijl ik nog steeds tegen Harry stond. De dokter kwam op ons afgelopen. "Kunnen jullie even meekomen? Ik ben bang dat we slecht nieuws hebben..."

Move on ♥Where stories live. Discover now