What is she going to do?

10K 323 50
                                    

POV Olivia

Ik kwam aan op LAX. Eigenlijk zou ik drie dagen geleden al hier moeten zijn maar ach... Het was zo gezellig in Texas. Niall, ik, Harry en Hadia waren veel met zijn vieren op pad geweest want de rest was al terug naar huis.

Ik moest wel gaan ook al wilde ik niet. Ik moest mijn eerste dag van school nog doen. Ik had een paar geweldige dagen gehad. Met Harry de stad in, met zijn vieren naar pretparken en met Hadia paardrijden. Het was geweldig en ik wil nu al weer terug.

Ik liep naar de grote parkeerhal waar mijn auto stond en rekende af voor de verblijfstijd. Ik gooide mijn spullen in de kofferbak en reed langzaam de parkeerplaats af.

Het was al donker in LA en het was erg rustig in de stad. Ik reed gewoon wat door. Ik was zo blij met mijn nieuwe auto. Doe had ik net voor ik naar Londen ging gekocht. Het was een witte Lamborghini.

Ik stopte voor het stoplicht en zag dat er een gele Lamborghini achter me en een rode Porsche naast me. In de auto naast me zat de jongen waar ik eerder een straatrace mee had toen met Justin. Hij zwaaide als een klein kind naar me. Ik keek in mijn spiegel achter me en zag dat het Justin was. Hij zag niet dat ik het was want hij had nog nooit mijn nieuwe auto gezien.

Ik deed mijn raam omlaag en de Porsche deed hetzelfde. "Moet jij niet bij Justin in de auto?" Vroeg hij. "Moet jij niet bij je oma in het bejaardetehuis?" Hij keek me bitchy aan. "Je gaat eraan Barbie

Hij liet zijn gas los en beide  schoten we naar voren. In mijn spiegel zag ik Justin ook razend snel zijn gas indrukken en vooruit schieten. Vlak voor de bocht stak de Porsche zijn middelvinger naar mij op en gaste de bocht in. Ik maakte een scherpe bocht en ging de afslag af. Ik reed over de brug en zag dat Justin en de Porsche waren aangehouden door de politie. Ik had al zo'n vermoeden...

Snel reed ik naar huis en parkeerde mijn auto netjes in de garage. Ik gooide mijn koffers achter in de bijkeuken zodat het niet in de weg lag. Ik strompelde naar mijn bed en viel neer. Na enkel seconde ging mijn telefoon al weer af. 'Justin' Zuchtend nam ik op. "Hey" "Uhm kan je me op komen halen op het politiebureau?" Ik zuchtte "Ik ben pas net terug in LA" Zei ik vermoeid. Hij was even stil. "Maar je zou toch al drie dagen geleden zijn thuis gekomen?" "Nee, was iets langer gebleven."

"Please?" Vroeg hij zacht. "Oké" Ik deed het zodat niet nog een discussie met hem aan hoefde te gaan. Ik stond op met moeite en liep naar mijn half lege kast. Er hingen alleen maar oude kleren en er was niet meer zo heel veel nieuws bij want dat zat allemaal nog in die koffers beneden.

Uiteindelijk pakte ik een lichte spijkebroek van 7 for All Mankind. Een shirtje van Armani, hakken van Fendi en een tas van Hugo Boss die bij mijn hakken paste. Ik deed mijn haren opnieuw maar dit keer deed ik mijn krullen in een hoge staart.

Ik starte mijn auto en na een kwartier was ik op het bureau. Ik melde me bij de balie en begon met een hoop papierwerk terwijl ze Justin uit de cel gingen halen. Ik zette mijn handtekening tot slot en nam Justin's spullen in ontvangst. Op zijn telefoon zag ik dat hij een hoop gemiste oproepen van Emilie had.

Ik opende zijn telefoon en belde Emilie terug. Zoals ik al had verwacht begon ze met een heel verhaal voor ik iets kon zeggen. "Justin ik was al bezorgd dat je in een ziekenhuis lag ofzo! ik en Ryan wachten al kei lang op je! Heb je trouwens nog iets van Olivia gehoord? Ik denk echt dat ze bij die Harry is hoor. Ze zijn erg vaak op tv geweest! Ik denk dat je haar eens moet bellen. Ik weet niet of je dat moet vertrouwen. Niet dat ze achter die kus van ons mag komen. Ik weet dat je zei dat het een fout was maar dan nog! Ik wil niet dat ze me gaat slaan ofzo" Ik trok mijn wenkbrauwen op. Pardon?

"Hallo?" Ik zuchtte. "Emilie ik denk dat je voortaan echt beter moet nadenken. Ik weet zeker dat je je mond iets te ver voorbij hebt gepraat" Ik hoorde aan haar ademhaling dat ze was geschrokken. "Doeg doeg" Zei ik nog vrolijk en hing op. Ik wiste het gesprek uit zijn geschiedenis. Net op tijd want Justin kwam de gang ingelopen.

Move on ♥Where stories live. Discover now