Take a break

14.3K 303 8
                                    

Pov Olivia

Ik lag op mijn kamer en dacht na over wat er allemaal de afgelopen weken is gebeurt. Ik kon nooit bedenken dat ik een model zou worden omdat ik een tijdje geblesseerd aan de kant zou zitten.

Ik zou nooit denken dat ik zo'n ruzie met Harry zou hebben. Ik voelde me schuldig. Ik had alleen maar tegen hem staan schreeuwen dat het zijn schuld was terwijl hij het lief bedoelde. Ik kon er alleen niet tegen dat hij soms zo overprotected was. Soms denkt hij te veel na.

Ik stond op van mijn bed en trok een lichte skinny aan en een top van Hollister. Ik trok snel mijn Louboutins aan en pakte mijn tas.

Morgen ging ik al naar Amerika en ik weet dat ik niet kan gaan zonder dat ik eerst met Harry heb gepraat.

Ik reed naar zijn huis en parkeerde mijn auto. Ik stapte uit en liep naar de voordeur. Misschien was het een fout om hier heen te komen.

"Olivia" In de deuropening stond Harry. Ik gaf hem een knuffel en liep naar binnen. "Zullen we naar boven gaan?" Zei hij zacht. Ik knikte en liep achter hem aan naar zijn kamer. "Dus..."

"Het spijt me dat ik laatst zo tegen je uitviel maar ik kreeg het gevoel alsof je me weer in de steek ging laten" Een traan liep over mijn wang. "Zo moet je niet denken" Zei hij zacht.

"Je hebt me al een paar keer laten vallen en ik ben telkens als je niet opneemt of me negeert dat je me weer laat vallen. Ik wil je niet weer kwijtraken" Hij kwam naast me zitten en sloeg zijn arm om me heen. "Ik laat je niet weer vallen."

"Je bent er bijna nooit meer, en ik weet dat het komt omdat je nu beroemd bent. Maar ik snap niet dat je er bijna nooit bent en dan nog zo overprotected kunt zijn." Hij keek even naar de grond.

"Ik heb je al zo vaak in pijn gezien en ik wil dat je geen pijn meer hebt. Ik wil dat je gelukkig bent" "Ik ben gelukkig en ik kijk heus wel op mijn gewicht" hij keek op. "Het was gisteren nogal duidelijk dat je daar aan dacht toen je hoorde dat ik een Victoria model was." legde ik uit.

"Olivia ik weet het niet meer" zei hij zacht. Ik zuchtte."Morgen ga ik voor een maand naar LA. Misschien is het beter dat we even een pauze nemen." Zei ik zacht. Ik wou bij hem blijven maar het lukte nu allemaal niet.

Pov Harry

Ik wou geen break want misschien zouden we niet meer samen komen en ik wil bij haar blijven. Ik hou te veel van haar om haar te laten gaan.

Ze liep naar haar auto en reed weg. Ik wist niet of het nog goed zal komen maar ik blijf voor haar vechten.

***

Een dag later. Ik stond op en ging naar de studio. We namen weer wat songs op en ik moest toegeven er zaten weer top nummers bij. Ik sloot mijn ogen en begon met mijn solo. Ik bleef steken, mijn stem kon niet meer hoger en er kwam niks meer uit mijn strot. Ik opende mijn ogen en de muziek stopte. "Harry wat is er aan de hand?" Hoor ik Simon's stem door de luidspreker. "Het lukt gewoon niet." "Neem maar een paar minuten pauze"

"Waar zit je met je hoofd?" Vroeg Niall. Ik schudde mijn hoofd. "Ze zit nu in Amerika." "Ach het komt wel goed" Zei Zayn. "Ze zei dat het beter was als we een pauze namen" Ik zette de televisie op voor wat afleiding maar dat werkte niet echt.

"Olivia McRease is terug in LA voor haar eerste modellenuitdaging. Maar ze vertrok niet met Harry van het vliegtuig, maar met Justin Bieber en Ryan Butler!" Ik zette snel weer de televisie uit en liep weer naar de studio. De jongens liepen snel achter me aan.

Ik pakte mijn telefoon en belde Olivia maar hing meteen op.

POV Olivia

Ik sloot mijn laptop af en ging naar beneden. Ik verbleef deze maand bij Ryan. Ik had een plek nodig en Ryan bood het aan. Ik besloot om het wel te doen want Ryan was tenslotte een broer voor me. Ik weet dat Justin er vaak zou zijn maar ik bleef bij vrienden. Ookal was het niet duidelijk tussen mij en Harry, zoiets zou ik hem niet aandoen. Zo harteloos ben ik nou ook weer niet.

Ik denk dat als het weer beter gaat met Rose en ik weer terug in Londen ben dat ik wel weer terug ga naar hem. Maar het was gewoon allemaal even teveel. Ik wil wel eerst weten of hij echt voor me gaat vechten. Ik hoop dat we weer gelukkig worden... samen. Maar waneer was nog een vraag. Ik had nu eenmaal een pauze nodig.

Move on ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu