O-o

16.7K 320 21
                                    

Pov Olivia

Gapend ging ik rechtop in mijn bed zitten. Voorzichtig openende ik mijn ogen maar ik was helemaal niet in mijn kamer. Ik keek naast me en zag dat ik naast Harry lag! Ik voelde aan mijn gezocht. Shit masker weg! Ik keek om me heen en eindelijk zag ik hem verderop tegen de muur liggen.

Ik pakte mijn masker en pumps van de grond en rende naar mijn kamer. Ik had gelukkig mijn kleren aan. Ik gooide mijn pumps op de grond en pakte snel schone danskleren en nam een douche.

Ik stapte onder de douche en dacht even na. Wat was er nou gisteren gebeurd? Ik herinner me niks meer! Zou ik iets stoms gedaan hebben? Dat was namelijk meestal als ik dronken was.

Ik keek op mijn telefoon en zag dat het pas half zeven was. Ik wou hem net wegleggen toen die afging, het was Justin. Na even overlaten gaan nam ik op. "Met Olivia" "Kun je langskomen? We moeten praten." "Oke even omkleden en dan kom ik." "Oke doei" Ik hing op en ik had een zwaar vermoeden dat dit 'praten' schreeuwen zou worden.

Pov Harry

Met hevige koppijn stond ik op. Ik weet niks meer van gisteren. Ik stond op en trok een trainingsbroek en T-shirt aan en liep naar beneden waar Zayn en Louis al zaten. Ze waren druk in gesprek maar toen ze mij zagen waren ze opeens stil.

"Wat is er gisteren gebeurd?" Vroeg ik. Ze keken elkaar even aan en toen naar mij. "Wat weet je nog?" "Dat we begonnen met shots en daarna gingen ik en mijn partner over op andere dingen en dan word alles zwart. Louis pakte een tijdschrift te voorschijn en liet het zien.

'Harry Styles nieuwe vlam?' Stond er in grote letters op de voorpagina. Ik bladerde naar de juiste pagina en zag het. Dit was niet goed. Ik stond daar met mijn armen om mijn partners middel en ik had haar masker vast! Ik kon op de foto niet zien wie het nou was. Ik keek naar de jongens en zag aan hun gezichten dat hun wel wisten wie het was. "Wie is het?"

Pov Olivia

"Ik was dronken!" Schreeuwde ik voor de dertiende keer. Ik zei toch al dat we zouden gaan schreeuwen? "Olivia dan kon je me nog vanmorgen bellen en het uitleggen!" Schreeuwde Justin terug. Ik wist niet eens of Taylor en Ryan er waren maar het boeide me niet. "Niemand herkende me op de foto! Zelf ik in eerste instantie niet! Ik wist toen ik hierheen kwam nog niet eens wat ik had gedaan alles is zwart!"

Ik stond te trillen van woede en Justin zag het. Ik was niet alleen boos hierom maar ook het feit dat hij nog steeds niet over gisteren was begonnen, wat hij fout had gedaan! "Olivia rustig" Zei hij nu kalm maar ik voelde nog de ingehouden woede die hij had. "Ik doe niet rustig!" Hij wou me in een knuffel trekken maar ik sloeg me eruit. "Nee! neeneenee! We hebben nu wel over mij maar toen ik op stap ging wist ik nog niet meer of het nu aan of uit was!" Hij keek me vreemd aan.

"Ik heb je laten kiezen, drugs of mij, en je hebt je keuze zeer duidelijk gemaakt!" Hij keek naar de grond "het spijt me, ik wist niet wat ik zei" "Hoe verwacht je dat ik je vergeef als ik niet word vergeven om iets waar ik niet van wist wat ik deed?" Boem bam klap. 1-0 voor Olivia met geweldige argumenten!

"Liv, alsjeblieft zullen we dit beiden vergeten en vergeven?" Hij keek me lief aan maar ook smekend. Ik keek recht in zijn ogen en zag... en zag... dat hij het meende. Hij had spijt en hij wou echt met me samen zijn. "Op een voorwaarde, je liegt niet meer tegen me?" Hij knikte en trok me weer in een knuffel. Ik werd al kalmer en het trillen werd minder.

"Zal ik mee je spullen halen?" Vroeg Justin. Ik knikte maar keek op de klok. We hadden meer dan een uur staan schreeuwen en nu was het tijd om te gaan trainen. "Ik ga eerst trainen" Ik pakte mijn masker uit de tas en liep naar de auto. "Olivia wacht!" Riep Justin. Ik draaide me om en hij drukte een kus op mijn mond. "Laat me je brengen dan gaan we daarna je spullen ophalen en iets leuks doen, ik ben vandaag vrij" Ik knikte en liep naar zijn auto en ging naast Justin zitten die achter het stuur kroop.

Move on ♥Where stories live. Discover now