Busy Olivia

5.7K 303 25
                                    

Pov Olivia

Ik liep vanuit mijn auto naar de voordeur en stak mijn sleutel in het slot en opende de deur. Ik sloot hem weer achter me en gooide de sleutels op het kleine salontafeltje in de hal. Ik schopte mijn Louboutins naast het tafeltje en hing mijn jas in de kapstok.

Ik keek naar de grote klok en zag dat het al bijna 1 uur was. De shoot van vandaag was uitgelopen. Het was vandaag al een van de laatste shoots. Al drie dagen waren we bezig en Daniëlle probeerde zoveel mogelijk op een dag te plannen waardoor ik wel vaker zo laat thuis was.

Ik liep zachtjes de trap op en opende de deur naar mijn slaapkamer. Mijn tas zette ik om het hoekje en ik liep meteen door naar mijn badkamer en maakte me klaar voor bed. In de inloopkast kleedde ik me nog even om in mijn pyjama en daarna liep ik de slaapkamer weer in.

Langzaam kroop ik in mijn bed, zette ik mijn wekker voor morgen en sloeg de deken ver over me heen tot aan mijn kin. Ik voelde opeens twee sterke gespierde armen om mijn middel. Ik glimlachte en draaide me om.

"Heb ik je wakker gemaakt?" Hij knikte. "Maakt niet uit, ik ben blij dat je er weer bent." Harry drukte een kus op mijn voorhoofd en trok me dichter tegen hem aan. Ik kroop dicht tegen hem aan en viel toen in slaap.

De volgende morgen werd ik op precies dezelfde plek wakker als toen ik in slaap was gevallen. Harry was al wakker en keek me lang aan. "Lekker geslapen prinses?" ik knikte en drukte mijn lippen op die van hem. Hij glimlachte en aaide zachtjes over mijn haren terwijl hij langzaam met zijn voet mijn onderbeen streelde.

Ik denk dat we zo wel voor een half uur hebben gelegen. Ik moest toen, wat het moment echt totaal verpeste, naar de toilet. Ik keek Harry toen lachend aan. "Ik moet plassen" Zei ik lachend. Hij moest toen ook lachen en stond ook op.

Toen ik uit de toilet kwam liep ik naar de slaapkamer maar Harry was er niet meer. Ik schoot in mijn Ugg sloffen en verving mijn veel te kleine topje voor een normaal Abercrombie t-shirt. Ik liep naar beneden en deed mijn shortje goed.

In de keuken stond Harry te koken. Ik liep zachtjes naar hem toe en knuffelde hem van achter. Zijn vrije hand, die niet een spatel vaat hield, legde hij op mijn armen om zijn middel. Terwijl hij kookte bleven we zo staan. Ik legde mijn hoofd tegen zijn rug en genoot van dit rustige moment.

Harry draaide om en tilde me op. "Eten is klaar" Fluisterde hij zacht met een mega sexy ochtendstem die mijn hard deed smelten. Hij zette me op de bank neer en kwam even later weer terug met twee borden ontbijt.

Ik begon te lachen. "Harry, deze eieren smaken echt vreselijk!" Zei ik. Harry bloosde even om zijn vreselijke kookkunsten. "Dan maar een ontbijt verderop in het café?" Zei hij zachtjes. Ik knikte. "Dan trek ik wel even wat anders aan" Ik stond op en bracht het vreselijke ontbijt naar achter.

"Ik denk dat ik zo ga" Zei Harry bloed serieus. "Je hebt alleen een korte trainingsbroek aan tot op je knieën. Verder niks. Zelfs geen shirt" Hij grijnsde. "Vindt je dat dan erg?" Ik rolde met mijn ogen. "Ik niet maar ik wil niet dat iemand staart naar wat van mij is" Hij lachte en kwam naast me staan.

"Dan zal ik speciaal voor jou iets anders aan trekken" Ik glimlachte. Toen hij weg wilde lopen trok ik hem aan zijn arm. "Je vergeet iets" Ik deed mijn armen om zijn middel en duwde mijn lippen op de zijne. Grijnzend keek hij me nog aan en liep toen naar boven om zich om te kleden.

Mijn blik viel op de bos rozen die in de hoek van de woonkamer stonden. Nadat Harry voor me had gezongen had hij me gevraagd of ik zijn vriendin wilde zijn. Ik knikte toen en vloog hem om zijn hals waardoor iedereen in de kamer juichte. Het filmpje wat Kendall van alles had gemaakt was ondertussen een grote hit op YouTube geworden.

Move on ♥Where stories live. Discover now