Goodbye America

18.8K 356 29
                                    

POV Harry

Ik liep met Zayn richting het strand. "Je bent stil vandaag" Merkte Zayn op. Ik keek naar hem. "Wat is er Harry?" Hij stopte met lopen. We stonden nu voor de trap die naar het strand leidde. Ik keek over het strand en mijn oog viel op Perrie en Olivia

.

Olivia zat rechtop in een kleermakerszit druk te gebaren, dat deed ze altijd als ze iets uitlegde. Ze had haar haren in een knot en een zonnebril op. Ik kon niet zien of ze verdrietig was of niet. Ik keek naar Perrie, die lag op haar buik. Ze knikte een paar keer en af en toe zei ze iets. Olivia keek naar mij. Ze deed haar zonnebril af. Er zat bijna 50 meter tussen maar ik kon zien dat ze verdrietig was. Snel ging ze liggen en opende een tijdschrift.

"Oke wat is er aan de hand?" Vroeg Zayn die nog steeds op een antwoord aan het wachten was. "Olivia en ik hebben denk ik ruzie" "Denk je?" Ik knikte. "We hadden het gisteren over haar verleden. En toen vertelde ze een best heftig verhaal maar ik wist niet hoe ik moest reageren, dus ik ben een soort van weggelopen?" Zayn keek me verbaasd aan. "Hoe krijg je het telkens weer voor elkaar om het te verpesten?" Ik haalde mijn schouders op. "Daar ben ik nu eenmaal goed in bij Olivia" "Ik zou het uitpraten, en niet te lang wachten. Over een halve week zijn we al weer weg" Zayn liep verder en plofte naast Perrie neer.

Misschien had hij gelijk...

POV Olivia

Harry plofte naast Zayn neer. Ik zocht mijn koptelefoon en deed die op. Ik legde mijn hoofd op mijn laken en sloot mijn ogen. Ik probeerde te slapen, maar het lukte niet.

"LIVIE!" Rose trok mijn koptelefoon van mijn hoofd en ging voor me zitten. "Mag ik bij jou liggen?" Ze keek me met puppy ogen aan. Ik knikte en schoof op. Ze kwam tussen mij en Perrie liggen. Ik deed mijn koptelefoon weer op en luisterde naar Classic van MKTO.  Ik tikte zachtjes mee op de beat.

"Olivia, wij gaan" ik keek op. Perrie en Zayn stonden op. "We zouden nog een dagje met zijn tweeën weggaan" Ik keek naar Perrie. 'Sorry' mimde ze. Ik knikte en deed mijn koptelefoon weer op. Nu was ik niet meer van plan hem af te doen. Rose was verdwenen en alleen Harry lag er nog. Niall, Louis en Liam waren naar de stad ofzo.

Ik schrok op van Rose die op mijn rug sprong. Ze was nat en had door het zand gerold waardoor mijn rug nu onder de modder zat die aan mijn lijf plakte. Gillend rende ze weg. Ik liep naar de zee en spoelde mijn rug af. "Kunnen we praten?" Ik draaide me om en zag Harry staan. Ik knikte.

"Het spijt me. Ik wist niet wat ik nog moest zeggen en ik liep weg. Ik voelde me schuldig" Ik speelde met mijn vingers in het water. "Het is gewoon zo frustrerend dat iedereen alleen nog maar daarover praat. Overal komt het wel een keer aan bot." Hij knikte. "Het spijt me, zullen we het er niet meer over hebben?" Ik knikte.

Ik kon het niet meer houden. Ik keek naar de zee maar ik kon de tranen niet meer stoppen. Mijn schouders begonnen te schokken en tralen stroomde als watervallen naar beneden toe. Ik veegde ze weg maar veel nut had het niet. "Kom hier" Harry trok me naar hem toe en sloeg zijn armen om mij heen.

POV Niall

Ik, Liam en Louis kwamen het strand op nadat we naar de markt waren geweest. We wouden nog wat souverniers meenemen aangezien we over 4 dagen al gaan. "Ik wil een ijsje!" Ik wees naar de kraam die op het strand stond. Liam en Louis vonden het prima en liepen achter me aan terwijl ik er naartoe rende.

"Een bolletje vanille, citroen en chocolade." De vrouw pakte een hoorntje en duwde de bolletjes erop. Louis en Liam bestelde alle twee maar één bolletje, hoe kun je daar van leven! Ik likte van mijn ijsje wat in een razend tempo smolt.

"Moet je zien!" Louis wees naar de zee. Ik zag niks raars maar oke. "Woww water!" Zei ik. Liam begon te lachen. "Niall hij bedoeld de golven." Ik moest lachen maar stopte snel want Louis keek ons dodelijk aan. "Nee kijk daar!! Dat is Harry met Olivia" Ik zag het nu pas. Olivia en Harry stonden te zoenen in de zee. Ze leken best gelukkig zo.

"Eigenlijk zijn ze best schattig samen." Zei Louis. Ik knikte. "Kijken hoelang het duurt voordat het over is" Zei Liam. Ik en Louis keken naar hem. "Hij heeft het al zo vaak verpest." Zei hij. Louis knikte. "Maar hij vecht wel telkens weer voor haar" "Hoelang vecht zij nog voor hem?" Zei ik. "We zullen zien" Zei Liam. "We moeten hem wel bijven steunen"

*4 dagen later in de ochtend!*

POV Harry

Ik werd wakker en opende voorzichtig mijn ogen. Het schemerde nog een beetje. Ik keek naar Olivia die nog rustig tegen mij aan lag te slapen. Ik aaide zachtjes over haar haren. Ze was zo schattig. Ik keek de kamer rond en mijn blik bleef hangen bij de koffers tegen de muur. Vandaag ging ik weer naar Holmes Chapel waar ik nog 2 daagjes bleef voor ik naar Londen moest. De vakantie zat er weer bijna op.

"Goodmorning love" Ik glimlachtte naar Olivia die in haar ogen wreef. "Hey" Ze glimlachte en metteen voelde ik een warm gevoel van binnen. "Je mag niet weg" Fluisterde ze. "Ik wil ook niet" Ze kroop dichter tegen mij aan en sloot haar ogen weer. Ik genoot nog even van dit moment maar lang duurde het niet want Liam kwam binnen met een toeter. "OPSTAAN!" Snel rende hij weer weg.

Ik stond op en opende de gordijnen. Het was weer een grijze dag. Olivia kwam naast me staan en sloeg haar armen om me heen. Haar lichaam voelde warm en ik wou dat ik haar niet hoefde te laten gaan. "Kom mee" Zei ik. Ze keek op. "Dat kan niet, ik moet van mijn moeder hier blijven, ik had het al gevraagd." Ze maakte een sip gezichte wat me liet lachen.

***

Ik gooide mijn koffers in de taxi en stapte in. Ik zat in het midden. Links zat mijn moeder en rechts van me zat Olivia die ons mee ging afzetten op het vliegveld. Voorin het busje zaten Liam en Niall. In de andere busje zaten Louis, Niall's ouders en Perrie en Zayn. De busjes vertrokken, op weg naar het vliegveld.

POV Olivia

Ik liep mee naar binnen. Er werden enkele foto's gemaakt maar ik had Harry's zonnebril op. 'Dan wordt je niet overladen door paparazzi' Zei Harry 'Ik ga eerst met het management praten en dan regelenen we wel iets' Had hij gezegd.

We liepen naar de juiste gate waar we nog een halfuur moesten wachten. Harry deed zijn armen om mij heen en legde zijn hoofd op de mijne. Zo stonden we bijna de hele tijd. Harry tilde mijn kin op en drukte een kus op mijn mond. "Ik hou van je, vergeet dat niet" Ik knikte. Hij deed zijn  trui uit en gaf die aan mij.

 Alle passagiers naar Londen Airport instappen" Iedereen liep naar de gate. Harry trok me nog snel naar hem toe. We zoenden. Het was geen normale kus maar er zat passie in. Ik hoorde camera's klikken en flitsen maar dat hield ons niet tegen. Ik was hier nu nog met Harry.

Langzaam liet hij me los en zwaaide hij voordat hij verdween richting het vliegtuig.

Ik draaide me om en liep naar de taxi's toe. Ik stapte in en vertelde hem het adres van de camping. Ik keek achterom en zag het vliegtuig opstijgen.

Niet wetend dat ik Harry een lange tijd niet meer zou zien viel ik in de taxi in een droomloze slaap.

Move on ♥Where stories live. Discover now