Beslissingtijd

9.5K 317 38
                                    

POV Olivia

Ik werd wakker en keek om me heen. Waar was ik in vredesnaam? Ik wist het echt niet meer. Ik ging recht op zitten en zag dat ik naast Justin had gelegen. Langzaam kwamen de herinneringen terug. We zouden vandaag gaan praten en ik wist niet wat ik moest doen.

Justin zei dat hij serieus van me hield en echt spijt had van die ene kus met Emilie. Ik hoorde mijn telefoonaf gaan en nam snel op. "Met Olivia" Zei ik zacht. Ik stapte voorzichtig uit bed en liep naar de woonkamer.

"Met Harry" Ik slikte even. Ik had twitter wel gezien. Er was een uitzending over me geweest. Daarin zeiden ze dat ik bij Justin was en ik wist dat Harry daar niet blij mee was. "Hey" Ik hoorde mijn schorre stem en probeerde zo normaal mogelijk over te komen maar volgens mij was ik daar nu al in gefaald.

"Waarom ben je bij hem?" Ik slikte even. "Ik moest hem ophalen bij het politiebureau" Het was even stil aan de andere kant van de lijn. "Je moest hem ophalen?" ik zuchtte. "We moesten nog wat uitpraten" Zei ik zacht. "En? Alles uitgepraat?" Ik slikte. "Nee, we zouden het er vandaag over hebben maar ik werd pas net wakker" Hij was weer stil. "Het is daar drie in de middag!" Ik liep naar de klok. "Holly shit!" Zei ik hard. Ik rende naar boven.

"Olivia ik wil..." "Ik moet hangen!" EN gooide de telefoon op bed en opende mijn kast in de logeerkamer. Ik pakte mijn witte skinny jean, zwarte Micheal Kors sandaaltjes, een zwarte polo van Ralph Lauren. Ik kamde mijn haren en trok de conclusie dat ze echt ontploft waren. Snel draaide ik ze in een nette knot. Ik pakte mijn tas en deed mijn zonnebril op om mijn wallen te vebergen. Ik had hier geen make-up dus moest het hier maar mee doen.

Ik liep de trap af, zocht mijn sleutels en liep naar mijn auto. Zoals ik al had verwacht zag ik allerlei fotograven al klaar staan. Ik stapte in en reed snel weg naar mijn eigen huis. Ik rende naar boven en begon met spullen opruimen om mijn geheugen op te frissen.

Ik werd weer helemaal gek. Eerst dacht ik nog van. 'Als ik in LA ben dump ik Justin en ga ik verder met Harry' ik was err zo zeker van dat dit het was, de juiste beslissing. Maar nu ik bij Justin was veranderde ik weer van gedachten. De gedachtes raakte in de knoop en ik wist echt niet meer wat de doen.

Ik gooide alles inde was en ruimde de koffers op. Ik liep naar beneden en maakte een smoothie voor mezelf. Ik liep naar de boekenplank vol met foto's van mij, Justin, Harry en Emilie. Ik zuchtte en keek naarr de foto's. Ik had het weer helemaal perfect voor elkaar hoor...

Mijn huistelefoon ging af. "Met mevrouw Flerow. Ik ben je decaan van dit jaar. Ik wilde vragen of je morgen om 8 uur in de ochtend op school kan zijn." Ik dacht even na en liep naar de kalender. "Ja dat moet lukken" "Mooizo, om acht uur bij de balie melden, je bent pas rond zeven in de avond klaar" "Maakt niet uit" Als ik al die tijd zou dansen was dat wel mooi want dan had ik tenminste niet de hele tijd dat gezeik aan mijn hoofd.

Ze gaf nog de laatste informatie door. Ik keek op de klok en besloot te gaan koken. ik haalde alles uit de kast voor een lekker gezonde lasagne. Ik begon met koken en schoof toen de lasagne in de oven. Ik liep naar boven en pakte mijn telefoon die daar nog lag.

Bericht van Jusitn

Ik had niet verwacht dat je zo snel weg zou zijn. Ik hoopte vandaag te kunnen praten...

Snel reageerde ik Ikwist niet dat het zolaat was. Ik moest even weg. Je kan vanavond nog wel hier langskomen maar ik moet wel vroeg naar bed'. IK kreegg een korte reactie terug waarin stond dat hij er over een uurtje zou zijn.

Ik ruimde de dkeuken op en wachtte tot de lasagne klaar was. Ik at netjes mijn bord leeg en deed mijn bord in de vaatwasser. Ik liep naar boven en ging naar Emilie's kamer. Ik keek rond en keek naar de vele foto's van ons samen en hier en daar wat dingen die ze had laten liggen. Ik pakte mijn telefoon uit mijn broekzak en belde haar op.

"Ems, waar ben je?" Ik slikte. "Bij Ryan, hoezo?" Ik zei even niks. "Ik... Kan je morgenavond langskomen?" Ze was nu even stil. "Uhm... denk het wel" Zei ze. Ik slikte "Ik... heb je nodig Ems" Tranen stroomden over mijn wangen. "Livie, wat is er?" Ik schudde mijn hoofd en veegde tranen weg. "Ik weet het allemaal niet meer Em" "Ik kom morgen wel oke?" "Ja ik ben om half acht ongeveer thuis"

Na een fijn gesprek met Emilie weet ik wat ik wilde. Mijn gedachtes waren er eindelijk uit. Eindelijk! Ik wist het zeker en wist waar ik me op moest richtte.

Heyyyy peeppsss

Alles goed???

Sorry voor het korte hoofdstuk ik moet namelijk nu naar school maar wilde van te voren hoofdstuk nog even af maken.

Express alleen POV Olivia

Wat zal er volgend hoofdstuk gebeuren en voor wie zal Olivia nu kiezen? #Holivia of #Julivia

Let it know

Lees ook allemaal een nieuw boek van mij. Dear Diary. alvast bedankt 😘

Lovee yaa alll 💗

Move on ♥Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt