Fight and drama

16.9K 321 16
                                    

POV Justin

Daar lag ik dan eindelijk. Met mijn prinsesje in mijn armen die nog heerlijk lag de slapen op mijn borst. Ik veegde een plukje haren uit haar gezicht. Ze glimlachte en even dacht ik dat ze wakker was maar dat was niet want ze was aan het dromen. Ze mompelde iets en glimlachte toen en begon te giechelen. Het zag er super schattig uit. Ze kreeg kleine kuiltjes in haar wangen en kreeg hamsterwangetjes. Ze draaide een beetje en legde een hand naast haar hoofd op mijn borst. "Ik hou van je" Mompelde ze nu.

Ik drukte een kus op haar voorhoofd en keek naar de klok. 7 uur, dan moest ze zo al opstaan. "Livie opstaan" Fluisterde ik in haar oor. "Ik wil niet, ik wil bij jou blijven" Ik glimlachte. "Livie, opstaan schat" Ze mompelde iets. Ze glimlachte kort en mompelde weer iets, dit keer wel verstaanbaar. "Harry, laat me toch liggen" Ik kreeg een koude vlaag door me heen, een rilling, ze droomde niet over mij maar over Harry!

Ik tilde haar hoofd voorzichtig op en stond op. Ze bewoog wat maar bleef gelukkig in slaap. Ik was meteen helemaal gestrest en kon niet langer in deze kamer zijn, ik moest eruit!

POV Olivia

Ik werd wakker door iemand die mijn hoofd optilde. Ik opende voorzichtig mijn ogen tot spleetjes en zag Justin sneaky weglopen richting een klein kastje naast een stoel in de kamer. Ik wou weten wat hij ging doen, nadat ik gisteren zijn gesprek had gehoord wou ik weleens weten wat hij van me geborgen hield.

Hij dacht duidelijk dat ik nog sliep want hij ademde opgelucht en liep verder naar het kastje toe. Ik bleef zo stil mogelijk liggen en hoopte dat hij niet mertke dat ik niet echt sliep!

Hij opende het laatje van het kastje wat op slot zat. Waarom zat het op slot? Nu word ik helemaal gek! Wie verstopt nu iets voor zijn vriendin in een gesloten kastje?! Niemand! Ik dacht meteen aan een aantal dingen die erin konde liggen en al snel kwam ik erachter dat een van mijn suggesties waar was. Het vermoeden wat begon met een D en eindigde op rugs. Inderdaad, hij haalde drugs uit het kastje en stopte toen weer wat terug, deed het in zijn zak en deed toen het kastje weer op slot. Hij legde de sleutel onder het pootje en liep toen weg.

Ik draaide me nog een keer om wat hem liet schrikken "Olivia ben je wakker?" Vroeg hij. Ik wist dat ik in mijn slaap soms praatte en besloot om wat onverstaanbaars te mompelen. Hij zuchte opgelucht en liep toen de kamer uit. Ik hoorde hem de trap aflopen en hoorde enkele seconden later de voordeur met een knal dichtvallen.

Ik wachtte tot de klok 2 minuten verder was en stond op. Ik liep naar de badkamer en zette de douche aan. Ik douchte snel en deed mijn haren en make-up. Ik trok een dans shortje van Roxy aan een zwart met roze, met bijpassende sport bh van Roxy. Ik trok mijn zwarte Allstars aan. Ik deed een vestje aan van Adidas, een zwart met roze strepen, je moest ten slotte wel in stijl gaan.

Ik liep naar de gang en keek naar buiten. Justin's auto was weg... Ik liep naar het kastje en opende het met de sleutel onder het kastje. Ik zag drie kleine doosjes staan. Voorzichtig opende ik ze met het resultaat wat ik al verwachtte, de drugs. Pilletjes, wiet en heroïne. Ik pakte de doosjes uit het kastje en zette ze op bed.

Ik pakte de Homiès broek die ik gisteren had gekregen en een topje, het bleek dat er meerdere waren en koos voor het topje met 'Niall's crazy mofo' De andere waren niet zo leuk. Ik stopte nog het masker in mijn tas en hing die aan mijn schouder. Ik pakte de doosjes van het bed en liep naar beneden. Ryan en Taylor lagen nog in bed. Ik zette de doosjes op de salontafel en ging toen wat eten.

Ik keek op de klok en zag dat het tijd was om maar eens te gaan vertrekken. Ik mocht Taylor's auto gebruiken aangezien zij er toch drie had. Ik startte de auto en reed naar het trainingscentrum. Het was al tijd dus trok ik de trainingsbroek en top over mijn kleren aan en trok mijn vest uit. Ik liep het trainingscentrum in en deed mijn masker op.

Move on ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu