Justin...

16.6K 315 20
                                    

POV Olivia

Ik zat al op de bank bij Justin en Taylor en Ryan was er ook. Ik keek op de klok en zag dat het al half elf was. Nadat Harry en Liam de zaal zijn uitgerend zijn we allemaal gegaan. Ik had mijn spullen opgehaald samen met Ryan want Justin moest toch weg. Ik liep samen met Ryan naar de kamer en haalde mijn spullen op. Ze lagen nog in de auto want we waren lui. We waren nog naar Starbucks geweest, en naar de Adidas winkel want Ryan moest nieuwe schoenen en ik een trainingsbroek.

We hadden er een gezellige dag van gemaakt met als afsluiter naar een restaurant. Justin was pas net een half uur thuis en Taylor was net 5 minuten binnen. Ze stond op en zei dat ze even ging douchen. Ik pakte mijn telefoon en zag dat ik een sms had. Kan je vanavond ook komen? We willen een gezellige avond met heel de groep XxRoos. Ik glimlachte, niet dat er iets grappig was maar dat Roos en ik zo'n goede vriendinnen waren geworden want eerst was Ming mijn enige echte vriendin van deze groep, maar die is nu heel erg close met Simone want ze houden beide van One Ditrection. Roos begreep waarom ik geen fan was en ze was de enige van de groep die ook rookte, en dronk. Dus plezier hadden we wel.

Ook begreep zij mijn relatie met Justin, iets wat Ming niet snapte.

Ik stond op en liep naar boven naar Justin die net daar heen was gelopen om om te kleden. Ik liep naar onze kamer maar hij was niet daar. Ik liep iedere kamer in en uit. Ik stond even stil en luisterde toen goed. Misschien weet Taylor het.

Ik liep naar de badkamer en hoorde alleen het geluid van een kraan die aanstond. Niet van de doouche, maar van... de wasbak. Wat was ze aan het doen? Ik opende de deur tot een kiertje. Ik keek om het hoekje en Taylor en Justin stonden daar, in hun kleren terwijl de kraan niks stond te doen. Maar dat was niet hetgene wat mijn aandacht trok maar het feit dat Justin zijn tong nog net niet in Taylor's keel duwde. Ik pakte mijn telefoon en maakte een foto. Als ik iets heb geleerd uit mijn verleden is het wel dat ik bewijs moest hebben als ik ze ging confronteren.

Ik rende nu zachtjes uit Taylor's kamer en toen de trap af. Ik pakte mijn zwarte leren jasje en mijn Valentino Garavani tas. Ik trok mijn Wildfox boyfriend tanktop recht en mijn Viktor and Rolf bandeau iets hoger. Mijn Nudie Skinny Jeans van Nelly kwam tot net boven mijn Nude Louboutins. Ik had een goude Tiffany armband en oorbellen en een goude kettinkje van Alex Whoo, die ik ooit van Harry had gekregen.

Ryan stond achter me en ik schrok me rot. "Waar ga je heen?" Vroeg hij verbaasd. "Ik ga even een avondje weg met de groep." Hij knikte. "Ik zet je wel even af" Zei hij. Ik knikte en liep achter hem aan naar de auto.

Het was stil in de auto en de radio stond rustig aan. Ik keek naar naar buiten en dacht aan Justin. Hoe kon hij me zo bedriegen, met mijn beste vriendin! Dat is zo'n cliché.. Ik wist niet of ik nu nog wel een relatie met hem wou, hij had het al eens verpest. Ik had hem toen vergeven, maar laatst weer met de drugs en nu dit. Wacht eens. Dat telefoontje ging niet over drugs en een intervieuwer. Het was over hem en Taylor, en ik mocht dat niet weten. Anders schrok hij niet zo toen ik daar zat.

"Oke waar zit je met je gedachten?" vroeg Ryan. Ik schrok op uit mijn gedachten en zag dat we er al waren. "Niks, het is gewoon... ingewikkeld" Ik opende de deur maar Ryan pakte mijn arm vast. "Is het dat je Taylor en Justin net zag?" Ik trok de deur dicht. "Hoe wist je dat?" "Ik was toen ik jou ging ophalen nog even langs Taylor gegaan, om mijn vest op te halen en toen hoorde ik ze, ze weten niet dat ik ze zag" "Mij zagen ze ook niet, maar ik heb een foto gemaakt." Hij knikte. "Moet ik er dadelijk iets van zeggen?" Ik schudde mijn hoofd. "Ik wil erbij zijn" "Oke, veel plezier, we smsen nog wel" Ik gaf hem een knuffel en liep naar het huis met mijn masker op.

Ik liep naar de achterdeur en smste Roos. Kun je naar de achterdeur komen? Sigaret? Ik moet even praten SOS Meteen nadat ik het verstuurde ging de deur open en kwam Roos naar buiten toe. Maar ze was niet alleen, Zayn liep achter haar.

Move on ♥Where stories live. Discover now