Was it all a dream?

19.1K 376 44
                                    

POV Olivia

Ik stond voor school. Ik deed mijn muziek op en liep naar binnen. Ik was vroeg. Ik meldde me aan en liet mijn schoolpas zien en leverde mijn tas in. Ik liep naar de zaal en ging vooraan zitten. We kregen de toetsen op tafel. Daarna kwam er een leraar met een bak waar je je telefoon in moest doen, als je dat had gedaan mocht je beginnen. Ik zette mijn telefoon uit en deed hem in het bakje. Ik las de eerste vraag en ging ervoor!

POV Harry

Ik zat met iedereen aan tafel. We waren al klaar met eten en waren eigenlijk op een telefoontje van Olivia aan het wachten. Ze zou over een halfuur klaar moeten zijn maar als je klaar was mocht je gaan dus ze kan ieder moment bellen. Vannacht zou ze om 4uur aankomen maar dat was alleen als ze op tijd met haar toets klaar was.

We speelde een spelletje en mijn moeder won telkens weer. "Anne, waarom is Harry niet zo goed?" Vroeg Liam. Zayn begon te lachen. "Het slaat telkens een generatie over." Zei mijn moeder. Zayn begon nog harder te lachen. "Net als gevoel voor humor" Zei Louis. Zayn viel van zijn stoel en kwam niet meer bij van het lachen. "Zo grappig was het nou ook weer niet" Zei ik wat Zayn alleen maar harder liet lachen. "Je moet je hoofd eens zien" Zei Zayn tussen het lachen door wat iedereen weer liet lachen.

"Waarom belt Liv nou niet?" Zei Grace. "Ze moeten vast de toets nog nakijken."  Zei mijn moeder. Iedereen knikte en vond dat de logische reden. "Lou, ga je mee tikkertje spelen?" Rose trok aan Louis mouw. "Is goed." Ze trippelde naar mij en vroeg het weer, gevolgd door Niall en Liam. "Kom dan!" Giechelde ze. "Mag ik niet mee?" vroeg Zayn. Rosie schudde haar blonde krulletjes. "Jij doet gemeen tegen Hawwy" Ze trok een pruillipje. Ik grijnsde en iedereen begon te lachen.

Na ongeveer een uur of twee liepen we terug. Ik droeg Rose die moe was. Ze hielt haar duimpje in haar mond en keek ons aan maar zei niks meer. Eenmaal bij het huisje viel ze bij Grace op schoot in slaap.

"Heeft Liv al gebeld?" Vroeg ik. Grace schudde haar hoofd. "Ze sms’te dat ze in het vliegtuig zat en haar telefoon uitzette" Ik schudde mijn hoofd "Als ze was geslaagd zou ze wel hebben gebeld" Zo was ze altijd al geweest.

Ik besloot om naar bed te gaan net zoals iedereen.

POV Olivia

Het vliegtuig begon te bewegen en verliet de startbaan. Na enkele minuten waren we gestopt met stijgen en zweefden we in de lucht.

Ik zette mijn muziek op en startte mijn laptop. Er kwam een stewardess naar me toe die de Wi-Fi code gaf. Ik bedankte haar en logde in. Ik wist niet hoe het mogelijk was maar het was blijkbaar mogelijk.

Ik logde in op mijn maill en reageerde op de mails. Er was er een van de dansacademie. Die was heel kort

Beste Olivia,
We hebben je aanmelding ontvangen en zullen je binnenkort laten weten of je bent toegelaten tot ons dansprogramma. We laten je hierbij ook weten dat de kans klein is dat je wordt toegelaten. Alleen de allerbeste dansers en danseressen worden toegelaten.
Hopelijk tot snel op de dansacademie,
we laten nog iets weten.

Ik sloot mijn mail en besloot Harry eens te google. Ik vond op Wikipedia gewoon een beetje achtergrond van hem wat ik allang wist. Ik zocht verder en kwam op een roddelsite. Het ging over Harry's tattoos. Opeens kwam er een pop-up. Styles new GF? Ik klikte op de pop-up en kwam op een andere site.

Er stond een foto van Harry en Taylor Swift. Ik slikte en klapte mijn laptop dicht. Na een paar minuten deed ik hem open en las ik de tekst eronder.

Harry Styles die nu nog op vakantie is ergens in Amerika zou een relatie hebben met popster Taylor Swift. Taylor zegt dat ze iedere dag sms’en dat ze hem enorm mist. De twee zijn al voor de vakantie een paar keer op dates geweest. Ze zijn zelfs samen in een tattooshop gespot waar Harry het schip op zijn linkerarm liet tatoeëren. Taylor zegt dat ze niet kan wachten Styles weer te zien en ze misschien wel naar hem toe gaat terwijl hij nog op vakantie is. Wat vinden de Directioners en Swifties hiervan? Laat het ons weten! 

Dit keer sloot ik mijn laptop af en luisterde ik alleen nog muziek. Hij had een vriendin?! Ik kon niet geloven dat hij niet serieus was over ons. Als er wel een ons was?

Ik werd wakker van de stewardess die me vertelde dat ik mijn riem om moest doen. We zouden over een halfuur landen. Ik vroeg me af waarom ik nog terug wou. Ik zat liever in een tutu dan bij Harry in de buurt zijn. Hij had gezegd dat hij van me hield en blijkbaar heeft dat voor hem een hele andere betekenis.

Ik stapte uit het vliegveld. Het wa rustig maar het wa ook pas half 4 in de morgen. Ik liep naar voor. "Olivia!" Ik keek rond maar zag niemand. "Olivia!" Ik keek rond en zag niemand die ik kende. Een meisje met blond met roze haren liep op mij af.  "Ik ben Perrie, Zayn's vriendin, Zayn zei al dat jij het moest zijn. Ik kom hem verrassen." Ze was vrolijk en aardig. "Oke"

We zaten in de taxi en ik zat op mijn telefoon. Perrie staarde uit het raam en er hing een ongemakkelijke sfeer. "Het spijt me dat ik niet zo gezellig ben maar ik heb een pesthumeur." Ze knikte "Dat zag ik al in het vliegtuig" Ik pakte mijn telefoon en liet het artikel van Harry en Taylor zien. Ze keek er verbaasd naar. "Hier wist ik niets van" Zei ze verontwaardigd. "Ik ook niet." "Wacht Zayn vertelde vorige week dat jij en Harry…" Ik knikte. "Dat had ik nooit van Harry verwacht" "Ik ook niet maar ik weet niet hoeveel hij veranderd is in drie jaar"

We liepen de camping om 5 uur op. Het was vroeg en niks of niemand was te zien. "Ik ben dus echt niet moe" Zei Perrie. "Kom" We zette onze spullen bij mijn huisje en toen liepen we naar de picknicktafel. "Dus jij danst graag?" We kletsten nog een hele tijd samen.

POV Harry

Ik stond op en liep naar Olivia's huisje. Het was al acht uur dus ze moest er wel zijn. Toen ik de veranda op liep zag ik een hoop koffers staan. Dat betekende maar een ding. Olivia was niet alleen.

Haar ouders en Rose kwamen aangelopen met een zak verse broodjes. "Ze is hier ergens maar we weten niet waar" Zei Grace. "Livie zoeken?" Rose trok aan mijn shirt. Ik knikte. "We zijn zo terug" We renden weg naar het strand.

Toen we langs de jongens liepen , gingen ze  mee. We liepen naar het strand. Op de picknick tafel zaten twee meisjes. "LIVIE" Rose begon te rennen. Olivia draaide om en tilde Rose op. Het meisje naast haar had een capuchon op. Ze zwaaide naar Rose. Opeens begon Zayn te rennen. ""PERRIE!" Het meisje draaide om en het was inderdaad Perrie. Ik liep er samen met de rest naartoe. 

Olivia en Perrie wisselde de hele tijd blikken uit. Iets wat enorm opviel. Rose was dicht tegen Oliva aangekropen die zachtjes over haar hoofd aaide. Ik zat naast haar maar ze deed afstandelijk. Wat had ik verkeerd gedaan? "Hoe ging je toets?" "Weet niet heb de enveloppe nog niet open gemaakt."

We liepen naar de eettafel waar iedereen al klaar zat. Perrie en Olivia werden begroet en toen kwam het moment. Olivia ging de brief openmaken. "mmmmm Ik ben geslaagd!" Ze glimlachte breed. Grace stond op en pakte een paketje binnen. Olivia maakte het open. Het was een telefoon hoesje met een foto van Olivia dansend.

Ze nam haar koffer mee en ging naar haar kamer. "Ik kom zo naar het strand."

We zaten daar met zijn allen en Olivia en Perrie kwamen lachend aangelopen. Olivia ging aan de andere kant naast Niall zitten waardoor iedereen een beetje van opkeek. "Liv kunnen we praten?" Vroeg ik. Ze knikte. "Ja ik moest je iets laten zien. Wacht ik zal het een stukje voorlezen."

Pov Olivia

"Harry Styles die nu nog op vakantie is ergens in Amerika zou een relatie hebben met popster Taylor Swift." Ik stopte even en keek naar Harry. "Wacht het wordt mooier. Taylor zegt dat ze niet kan wachten Styles weer te zien en ze misschien wel naar hem toe gaat terwijl hij nog op vakantie is. Wat vinden de Directioners en Swifties hiervan? Laat het ons weten! Dus vertel me eens wat vindt je ervan?"
Ik wachtte geen antwoord af. "Laat ook maar zitten, je zoekt het maar uit. Je hebt de afgelopen drie jaar zonder me gedaan dus je kan er nu op zijn minst 10 jaar tegen!"

Move on ♥Where stories live. Discover now