Hazza en Livie forever

10.4K 310 44
                                    

POV harry

Ik stond in de keukendeur en keek naar het geschrokken gezicht van Olivia. Ze was in de war en schudde haar hoofd. "Niks, het is niks" Zei ze. Ik liep naar haar toe en pakte haar hand. Ik keek haar recht in de ogen en lachte zwakjes. "Je bent nog steeds slecht in liegen Liv"  Zei ik

"Ik..." Begon ze. IK keek haar lang en doordringend aan. Ik wou het weten. Ze leek geschrokken alsof ze ergens achter was gekomen. "Je kan me alles vertellen" Zei ik. "Ik vertel jou ook alles" Voegde ik eraan toe. "Waarom heb je dan niet verteld dat je niet door Emilie was ontmaagd?" Flapte ze eruit/

Mijn ogen werden groot en ik voelde mijn wangen rood worden. "Ik ehh..." Zei ik stamelend. Olivia keek op en keek me aan en kneep zacht in mijn hand die we nog steeds vast hielden. "Je hebt nooit iets gezegd... Waarom niet?" Vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op. "Ik weet niet..."

De deur vloog open en Niall kwam binnen. "Stoor ik?" Olivia schudde haar hoofd voor ik iets kon zeggen. Ze trok haar hand terug en liep weg en liet me in de keuken achter met Niall.

"Wat heb je nu weer gedaan" Zei Niall op een zuchtende toon. "Ze is gewoon achter iets van vroeger gekomen. Iets wat ik haar eerder had moeten vertellen" Zei ik. Ik keek naar buiten en zag Olivia naast Perrie en Zayn zitten op het terras. "Wat dan?" Vroeg Niall. Toen vertelde ik het hele verhaal.

***

Nadat ik het verhaal had verteld keek Niall me geschrokken aan. "Hoe kon je dat nou niet zeggen?!" Zei hij verontwaardigd. Ik haalde mijn schouders op. "IK wist niet hoe ik het haar moest vertellen. Ze had ondertussen al weer met James en toen besloot ik te wachte tot het uit was. Er was maar één probleem, het ging niet uit. Een paar maanden later had ik nog niks gezegd en ging ik naar Londen en daarna hebben we, zoals je weet, niet meer gepraat." Niall schudde zijn hoofd. 'Ik zou zoiets niet eens kunnen verzwijgen tegen haar."

Het was even stil en ik keek naar Olivia buiten. "Je kan het maar beter gaan uitpraten. Je weet net zo goed als iedereen dat Olivia twijfelt tussen jou en Justin. Als je eerlijk bent heb je misschien wel meer kans. En iedereen in dit huis weet dat je dat graag wilt" Ik zei niks maar keek een beetje verbaasd. "Was het zo duidelijk?" Niall haalde zijn schouders op. "Nou ik wilde je vanmorgen wakker maken maar jij en Olivia waren al klaarwakker" Zei hij. Ik voelde me een beetje rood worden toen ik terug dacht aan die zoen. Niall pakte wat eten uit de kast en ging naar de woonkamer.

Ik liep naar buiten en kwam bij Olivia en Perrie zitten. Zayn was naar binnen gegaan om drinken te halen. Perrie stond op. "Ik ga Zayn even helpen" Zei ze.  Olivia keek me verlegen aan en kee toen weer naar haar voeten. 

"Vind je het erg?" Vroeg ik. Ze keek op en keek me even aan. Ze schudde haar hoofd. "Nee, maar ik hoopte dat je het me had verteld. We waren tenslotte wel beste vrienden" Zei ze. Ik knikte, ik begreep haar wel "Ik wilde het zo graag maar wist niet hoe ik iets moest zeggen." Ze keek me aan. "We zeiden alles tegen elkaar." Zei ze. Ik knikte enkel.

Ze legde haar hoofd op mijn schouder en staarde voor zich uit. "Hoe had ik dat niet eerder kunnen ontdekken?" Zei ze. Ik grinnikte en sloeg mijn arm om haar heen. "Nee ik meen het!"Zei ze. "Emilie vertelde toen ze 17 was dat ze was ontmaagd door Duke en ik dacht niet eens van 'hè?' Ik was echt dom" Zei ze. Ik glimlachte.

"Ik heb nooit gezegd dat ik het met Emilie had gedaan" Zei ik. Ze knikte. "Maar jullie zeiden altijd 'Ik hou zoveel van je' en jullie waren zoveel samen. Dat was het meest voor de hand liggend." Ik grijnsde en Olivia sloeg speels op mijn arm.

Het was even stil, aangenaam stil. Ze stond op en strekte haar armen en spreidde haar vingers. Ik pakte haar handen vast en ze trok me op. Opeens gaf ze me een knuffel. "Hazza en Livie forever" Zei ze zacht. Ik trok haar dichter tegen me aan. "Voor altijd" Fluisterde ik zachtjes terug naar haar. Ze keek me aan en glimlachte.

POV Olivia

IK liep naar boven om me omtekleden om Julia op te halen van school. Ik trok een beige Chanel jurkje aan met driekwart mouwtjes en een hij kwam net over mijn kont heen. Ik droeg een Tiffany sieraden setje met diamanten oorbellen, armband en ketting. Ik deed mijn Nude Louboutins aan en pakte een goude Micheal Kors tasje voor mijn iPhone in te doen.

Ik was bezig met mijn haren te krullen toen Harry binnenkwam. Hij viel neer op mijn bed en keek hoe ik mijn  haren aan het doen was. "Ja je Justin over vanmorgen vertellen?" Vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd en ging met mijn hand door de krullen en deed haarspray erin. "Nee, dat is beter om niet te doen" Zei ik. Het was weer even stil. "Heb je spijt?" Vroeg hij plots. Ik keek hem lang aan. "Nee, helemaal niet"

Ik deed snel mijn make-up goed. "Waar ga je heen?" "Ik wou Julia ophalen, en dan nog even naar de starbucks ofzo" Hij knikte. "Is het goed als ik mee ga?" Ik knikte.

We zaten in de auto en Harry neuriede zacht mee met de muziek. Ik tikte zacht mee op de maat. Harry begon mee te zingen en niet veel later zongen we beide mee. Toen het liedje was afgelopen keken we elkaar lachend aan. Ik glimlachte. "Dit heb ik gemist" Zei Harry. Ik knikte. "Ik ook"

Ik draaide de parkeerplaats op en stapte uit. Samen gingen we aan een tafel zitten in de zon. Harry lachte. "We hebben lang niet meer samen op school gezeten in de zon" Ik grinnikte. "De zon scheen ook niet zo vaak" Hij lachte.

"Heb je zin om overmorgen mee naar dat feest in Texas te gaan met mij?" Hij knikte. "Ja en de jongens willen vast ook wel." Ik knikte. "Gezellig!" Hij lachte om mijn blije reactie. "Jij bent echt te blij af en toe hè?" Ik knikte. "Klopt, jij hebt me besmet" Hij grijnsde. "Dat zal wel ja" Ik schudde mijn hoofd. "Raar kind." "Hé dat is zo niet waar!" Ik lachte. "Gelukkig geloof je het zelf"

Julia kwam de school uit met een duur blousje van Micheal Kors, een broek van Burberry en sneakers van DKNY. Om haar arm hing een Louis Vuitton tas. Ze kwam vrolijk op ons afgelopen. Er kwam nog een ander meisje bij staan. Ze droeg allemaal Abercrombie kleren en keek vrolijk.

"Hey, dit is Kimberly" Zei Julia. Julia draaide zich tot het meisje. "Dit zijn Olivia en Harry." Het meisje's mond viel open. "Dat is Harry van One Direction" Fluisterde ze. Julia lachte en keek naar mij en Harry. "Mag Kimberly mee naar ons?" Ik knikte en keek naar Harry. Die keek van mij naar Julia "Ja ik zit er niet mee hoor" Ik lachte en stond op.

We liepen naar de auto en stapte in. "Dit is mijn droomauto voor later" Zei Kimberly. Ze keek om zich heen. Harry, die op de pasagiersstoel zat grijnsde naar mij. "We gaan wel eerst naar de Stabucks" Zei ik tegen Julia. "Ik vind het niet erg, jij?" Kimberly schudde haar hoofd. "Zeker niet"

We liepen de Starbucks in en stonden te wachten op onze bestelling. Opeens kwamen er een hoop paparazzi aangelopen. "Olivia Harry! Zijn jullie weer een stel?" IK negeerde de vragen en wachtte op de koffie. Ik hoopte dat ze opschoten want ik had echt geen zin om nog langer tussen de paparazzi te staan. 

Toen ging mijn telefoon. Het was Justin. Ik nam op. "Met Olivia" "Met Justin, heb je tijd voor facetime?" Ik keek even naar Harry. "Ik sta in de Starbucks met Julia en Harry en een vriendin van Juul." Hij zuchtte. "Ik moet je spreken" Hij klonk serieus. Serieuzer dan normaal, het maakte me bang. "Ik zie je toch overmorgen?" Zei ik. Hij zuchtte weer. "Kan je morgenavond ook misschien komen?" IK keek even op de klok. "Is het goed als ik je dan over een uur terugbel daarover?" "Ja prima." "Oke Love you" Ik hing op en stopte mijn telefoon weer weg.

"Hier" Harry gaf mijn beker. Snel gingen we weer terug naar de auto. "Was dat Justin?" Vroeg Harry. Ik knikte.

IK vroeg me af wat er was...

 

 

HEyyy

alles goed?

Ik ben zo blij met alle lieve reactie;s en alle vote's. Al 338,5K lezers!!!!! Niet normaal veel meer.

Wat zou er met Justin zijn? Waarom zou hij zo serieus zijn?

#Holivia vs. #Julivia???

 

 

LOVEE YAA ALLL

 

Move on ♥Where stories live. Discover now