First partner meeting!

17.1K 298 31
                                    

Pov Olivia

Ik zat op LAX te wachten. Ik moest hier wachten tot de rest zou aankomen. Ik weet niet hoe ik me ging ontmaskeren naar Harry.

"Vlucht 584 is aangekomen bij gate 14!" Ik stond zuchtend op. Ik zag de eerste mensen al naar buiten komen. Snel deed ik mijn masker op en gaf ik Ming een knuffel.

Ik gaf iedereen een knuffel, zelfs Harry. We liepen naar buiten. "Volgens Simon moeten we in tweetallen een taxi nemen. Ieder moet met zijn partner gaan." Zei Niall. Hij sloeg een arm om Ming en liep naar een taxi.

Roos en Louis liepen naar de volgende, gevolgd door Zayn en Simone. Liam en Kim liepen naar de andere kant van de parkeerplaats om daar een taxi te nemen. "Zullen we die nemen?" Vroeg Harry. Ik knikte en liep achter hem aan. Ik stapte achterin terwijl hij zijn koffer achter in legde.

"Slaap je wel in het huis?" "Uhm weet niet, maar als ze uit LA moeten dan zoiezo." Hij knikte. Ik merkte dat hij nog steeds niet met mij wilde werken. Als hij eens wist wie ik was juichte hij wel ander, héél anders.

"Heb jij een vriendin?" Vroeg ik. "Weet je dat niet dan?" Hij liet zijn grijns zien waardoor ik moest blozen, gelukkig had ik een masker op "Ik ben geen fan" Hij knikte "Zoiets dacht ik al" "Tja mar heb je nu een vriendin?" "Nee ik heb wel een oogje op iemand" Ik voelde teleurstelling door me heen gaan maar dacht toen weer aan Justin, ik kon zo niet denken, ik heb een vriendje!

"Kijk ik vind een meisje heel leuk, alleen we praten niet meer en ze is heel boos op me." Zei hij. Zou het over mij gaan? "Ken je haar al lang?" Hij knikte "Ik ken haar al bijna mijn hele leven, ze was vroeger mijn beste vriendin." Jupp dit ging over mij. "Waarom is ze boos op je?" Hij was even stil. Ik wist natuurlijk dit allemaal al maar zo kon ik perfect te weten komen wat hij dacht. "Ik ben niet trots op wat ik heb gedaan, ik heb haar verkeerd behandeld, ze was geweldig, een prinsesje, maar dat zag ik toen niet." Wow dit had ik niet verwacht. "Geef je op?" Hij keek me lang recht in de ogen aan. Even dacht ik dat hij me door zou hebben maar dat was niet. "Je hebt dezelfde kleur ogen, niet veel voorkomend, en ik zal er alles aan doen om nog een keer in die ogen van haar te kijken en om vergiffenis smeken." Ik glimlachte naar hem "Als je dat tegen haar zegt, maak je veel kans. Waarschijnlijk heeft ze gewoon tijd nodig"

"Meneer kunt u een omweg maken via de McDonalds?" Harry knipoogde naar mij en zijn grijns was weer op zijn gezicht. Damn doe grijns heb ik gemist! Ik was nog niet zo blij om een lach te zien. Zeker die grijns die me vroeger irriteerde als... "Hallo?" Harry zwaaide voor mijn hoofd. "Waar heb je zin in." ik zag dat we bij de drive-in waren. "Uhm doe maar een chocolademilkshake" Hij glimlachte en bestelde het. "Olivia bestelde dat ook altijd" Zei hij toen we stonden te wachten. Ik glimlachte. Hoe zou dat toch komen? Misschien zijn we dezelfde persoon???

Pov Harry

We zaten met zijn alle op de bank. Ik zat naast mijn partner. Ik moest toch wel lachen met haar en ze was aardiger dan ik eerst dacht. Ze had me advies gegeven en ik dacht zelfs dat ze naar me had gestaard. Maar ze is geen fan dus ik denk dat ze gewoon aan het dagdromen was. Ik zakte iets verder onderuit en probeerde mijn ogen met moeite open te houden.

Simon kwam binnengelopen en begon zijn verhaal. "Mooi dat jullie er allemaal zijn, ook jij naast Harry. We hebben morgen de eerste training, overmorgen trainen we ook de hele dag en daarnaar krijgen jullie een dag vrij maar gaan jullie samen naar het pretpark. De regels voor dan worden dan nog uitgelegd. Nu de regels voor in dit huis. Meiden in de linkervleugel mogen jullie alleen komen. Daar is een zwembad, een badkamer, een zitkamer, een groot verblijf waar je van de jongens kunt vluchten en je masker niet op hoeft. Ik zal dadelijk de indeling van de kamers laten zien." hij legde een blaadje op tafel en ging meteen verder met zijn verhaal.

Move on ♥Where stories live. Discover now