Missie Holivia

10.6K 345 33
                                    

POV Harry

Julia en Olivia waren al drie uur uit de stad maar Julia leek diep in gedachte en was een plan aan het uitschrijven in een schriftje. Olivia zat buiten en was diep in gedachte en het waren moeilijke gedachte want ze keek niet vrolijk. Ze zuchtte vaak en ik wist dat dat kwam omdat ze ergens niet uitkwam. Beide zeiden niks en als je vroeg wat er was zeiden ze alle twee hetzelfde "Niks, er is niks hoor"

Ik ging naast Julia zitten. Ze klapte haar schriftje dicht en glimlachte naar mij. "Hey" Zei ze zo nonchalant mogelijk. "Wat doe je?" Vroeg ik. "Huiswerk" Ik kon zien dat ze loog. Waarom zou ik haar huiswerk niet mogen zien? "Kan ik je helpen?" ze schudde haar hoofd. "Nee het lukt wel."

Ik keek even naar het schrift. "Weet je het zeker?" Ze knikte overtuigend. Ik stond op. "Dus welk vak is het?" "Engels" "Dus jij moet voor engels een verslag maken wat heet 'Missie breng Holivia samen'?" Ze werd rood. "Ik ehhh" Zei ze stamelend.

Ik klopte op haar schouder. "Veel succes dan maar met je 'Verslag' Gaat toch niet lukken" Ze keek me verbaasd aan. "Hoezo niet?!" Gilde ze bijna. "Omdat Olivia met Justin samen is" Ze lachte en wees naar Olivia buiten. "Ben je echt zo dom dat je denkt dat Olivia denkt aan schaapjes en lammetjes daarbuiten?"

Ik keek even van Julia, die me aankeek alsof ze het slimste persoon in dit huis was, naar Olivia, die nog steeds in gevecht was met haar gedachten.

"Hé kleintje, misschien heb je wel gelijk" Zei ik. Julia keek me aan met een blik die gewoon het woord 'DUHH!' uitbeeldde.

Ik liep naar buiten en ging naast Olivia op het gras liggen. "Alles goed?" Ze knikte "Heb je honger?" Ze knikte. "Ben je zwanger?" Ze knikte. "Wil je mijn schoenen opeten?" Weer knikte ze. Ik begon te lachen en toen kwam ze uit haar trance.

"Huh?" Ik begon te lachen en ze keek me niet begrijpend aan. "Je hebt toch niet weer van die idiote vragen gesteld waar ik alleen maar op knikte?" Ze keek me lang aan. Ik knikte lachend. ze sloeg op mijn arm. "Dat is zo gemeen!" Ik moest alleen maar harder lachen. "Hou jij het maar bij danseres, boxer zul je nooit worden"

Ze rolde met haar ogen. "Hou jij het maar bij zingen, dan hoeft niemand naar je stomme grapjes te luisteren" Ze stak haar tong uit en ik ook.

"Waar zat je aan te denken?" Vroeg ik toen serieus. "Niks" Zei ze kort. Ik trok een wenkbrauw op. "Zeker?" Ze knikte

Weer gebruikte ik dezelfde tactiek als bij Julia.

Ik stond op en liep stukje weg. "Dus er is niks? Waarom is Julia dan een plan aan het maken?" ze haalde haar schouders op. "Mission Holivia?" Grijzend liep ik weg. Ik keek om en zag haar met open mond naar mij kijken.

POV Olivia

Ik keek Harry met open mond na. Huh? Wat? Hè? Hoorde ik dat nu goed? Missie Holivia? Waar was Julia meemezig?

Van alles spookte door mijn hoofd. Ik had al zoveel aan mijn hoofd en nu ook nog dit. Ik weet niet eens of ik wel met Harry samen wil zijn. En nog een ding

Justin!

Hem kon ik niet zomaar in dit verhaal vergeten. Hij speelde ook een rol ook al had ik al een tijdje niet meer van hem gehoord. Ik was nog steeds ZIJN vriendin en ik was nog steeds verliefd op HEM. In iedergeval dat dacht ik, of niet? Of wel? UGH ik wordt gek van mezelf echt waar!

Ik viel weer neetr op het gras. Ik merkte dat iemand aan mijn arm trok maar ik besteedde er geen aandacht aan. Ik hield mijn ogen dicht en deed alsof ik sliep. "ZE IS DOOD!" Gilde twee mensen. Eentje herkende ik zo Louis, de andere ook, het was namelijk Rose. Ik opende mijn ogen en Rose sloeg haar handjes voor haar mond en Louis deed haar na.

Ik begon te lachen en knuffelde Rose. Louis keek me sip aan. "Lou Lou ook knuf?" Zei Rose lief. Hij knikte overdreven en Rose wurmde zich uit mijn armen en gaf Louis ook een knuffel. Louis had nu een glimlach van hier tot tokyo. "Wie wil een lolly?" Riep Harry. Hij was eigenlijk alleen tegen Rose aan het praten maar in plaats daarvan rende Louis op Harry af.

Hij rende al een klein kind met zijn tong buitenboord en zijn armen wijd. Harry keek geschrokken zeker toen Louis sprong. En daar lagen ze dan op elkaar. Harry kreunend van de pijn en Louis lachend.

Ik stond op en tilde Rose op. Ze sloeg haar armpjes om mijn nek. "Heb je me gemist?" Ze knikte. "Ik jou ook!" Ik drukte een kus op haar voorhoofd. Ik liep naar binnen en voelde haar hoofdje tegen de mijne aan leunen. Toen ik opzij keek lag ze te slapen.

Ik legde haar op mijn kamer en liep naar beneden en begroette mijn vader en Babette die ondertussen echt een dike buik had gekregen. "Nog een weekje!" Zei ze blij. Ik keek haar blij aan en plofte op de bank tussen Harry en Louis. Julia liep langs en knipoogde en wiebelde met haar wenkbrauwen.

Ik pakte mijn telefoon en smste haar. Het gaat je niet lukken... Ik toch dat ik wou nadenken! Ze keek op haar mobiel en smste terug. Denk dan maar wat sneller! IK zuchtte. Nee! Geef het op Julia! Ik moet nadenken en als je even iets was vergeten... Ik heb al een vriendje!  Ik keek op en Harry stond op. Hij las dus mee. Ugh Vandaag was niet zo'n beste dag...

Ik moest vannacht maar eens goed over mijn gevoelens gaan nadenken want dit kon zo niet langer...

Heyyyy

hopelijk was het weer een leuk hoofdstuk!

Ik was lekker vroeg uit en had tussen mijn VAS toetsen door nog getypt dus daarom is er nu een nieuw hoofdstuk :) Ik moet alleen nu wel gaan voor werken :(

Laat weten wat je van het hoofdstuk vond en tips en tops :)

Ik moet nu gaan maar als ik veel reacties heb en vote's komt er vanavond al een nieuw hoofdstuk :) Dus als je vervolg wil weten weet je wat je moet doen ;)

Lovee yaa alll

Move on ♥Onde as histórias ganham vida. Descobre agora