Jump in the timeline

14.9K 298 11
                                    

POV Harry

Ik en Olivia liepen hand in hand door Parijs. Vanavond was het laatste optreden van de tour al. "Ga je morgen mee naar Holmes Chapel?" Ze keek me twijfelend aan. "Als Grace nog bij jullie woont slaap ik wel bij mijn vader" Zei ze kort.

"Slaap je dan ook niet bij mij?" Ik grijnsde even naar haar omdat ik wist dat ze daar slecht tegen kon. En weer had ik gelijk. "Oke" Ik drukte een kus op haar mond en opeens werden er weer foto's gemaakt.

Ik keek naar Olivia en zag haar vrolijk. Ze was weer opgeknapt en weer de oude. Ze was weer aangekomen en ook Julia was aangekomen. Simon had Olivia nu geaccepteerd. Ik vond het maar apart dat Olivia eerst een leven van iemand waar Simon van houdt moet redden, om gerespecteerd te worden.

"Zullen we zo terug gaan?" Vroeg ze. Ik knikte en samen liepen we richting het hotel. We liepen onze kamer in en gingen "Hoe laat moeten we trainen?" Vroeg ik. "Drie uur" Zei ze terwijl ze bezig was op haar telefoon. "Hoe laat is het nu?" "Uhm half twee." Ik ging naast haar op het bed zitten en pakte haar telefoon af. "Dan hebben we nog wel even tijd" Ik drukte een kus op haar wang en leunde verder naar voren waardoor ik op haar viel.

***

"Olivia kom we moeten over een half uur op het vliegveld zijn" Olivia knikte en deed snel alle laatste dingen in haar tas. Toen liepen we naar beneden. Niall en Ming stonden beneden te praten en toen we aan kwamen lopen stopte ze met praten. Ik keek naar Olivia die haar wenkbrauwen optrok.

Toen de rest aan kwamen lopen liep Olivia naar Roos en ik zag dat ze met zijn tweeën in een discussie leek wel zaten. Toen liepen ze samen naar ons terug en deden ze alsof er niks aan de hand was. Waar zouden ze het over hebben gehad. "Vertel ik wel straks" Fluisterde ze zodat ik het alleen hoorde.

Eindelijk kwamen Simon en Julia aangelopen. Nadat Julia en Olivia van de brug waren gesprongen en Simon Julia bijna verloor, is Simon meer met Julia als vader omgegaan. Hij ging met haar het openbaar in en nam haar mee. Hij leek nu eindelijk te begrijpen dat Julia een kind is wat je niet kunt verwaarlozen want dan gaat het de verkeerde kant op.

En ik ben erachter gekomen hoe het bij Olivia is gegaan. Ik liet haar achter en ze zei altijd tegen me dat ik de enige was met wie ze kon praten. Dus toen ik haar verliet kon ze met niemand meer praten, haar gevoelens niet kwijt. Ze heeft die toen opgekropt en ze was op een moment gekomen dat ze al die gevoelens kwijt wou. En net als Julia zag ze maar een oplossing, de verkeerde.

Ik had nu het gevoel, nadat ik dit had meegemaakt van dichtbij, dat ik begreep wat Olivia heeft gedaan in haar verleden. Nu waren we dus sterker als een stel en dat merkte zij ook.

"Harry ga je mee?" Olivia trok aan mijn hand. Ik glimlachte en knikte. Ik pakte mijn koffer in de ene hand en mijn andere sloeg ik om die van Olivia.

In het vliegtuig zag ik dat iedereen al sliep. Behalve Ming, die zat naast Simone en keek uit het raam. Ik zag dat ze stil aan het huilen was. Ik keek naast me en zag dat Olivia ook wakker was. Ze zat onderuit en luisterde muziek. Opeens zag ik een schrift en een pen achter de stoel voorbij komen. Olivia las wat er op stond en schreef toen iets en gaf het weer terug aan Roos.

Ze keek even opzij en zag dat ik wakker was. Ze glimlachte even en kreeg toen weer het schrift. Ik pakte het aan en las het.

R: waarom zit Ming te huilen?

O: ja ik snap het niet maar gisteren na het optreden zei ze dat ze straks in Londen haar spullen pakt en bij Simone gaat wonen

R: en daarom met ZIJ huilen?

O: ja idk. ik weet het niet

R: ze deed laats ook al raar tegen mij

O: ze zei tegen mij dat jij haar plek had gestolen in mijn leven

R; waar slaat dat nou weer op?

Ik keek naar Olivia die haar schouders ophaalde. "Wil iedereen zijn gordels om doen?" Iedereen deed zijn gordel om. Oliva schreef nog snel iets op. 'Ja ik snap het niet maar zal wel' Ze gaf het schrift nog even naar achteren.

Toen we uitstapte ging iedereen zijn eigen weg. "Zullen we met de trein gaan?" Vroeg ik. Ze schudde haar hoofd. "Ik rij wel" Ik knikte. We moesten eerst een stukje rijden en kwamen toen bij een duur appartementencomplex. Ze opende de garage en daar stond haar witte Range Rover. "Op naar Holmes Chapel dan maar" Zei ze.

Heyy peepss

Wat denken jullie wat in Holmes Chapel gaat gebeuren?

Het was een kort hoofdstuk maar ik wou snel iets schrijven voor ik naar bed ging. Ik wou ook nog even zeggen dat jullie de boeken van @OMG_TWIX moeten lezen. Ze is een goede vriendin van mij en ik zou het echt leuk vinden. Laat even weten als je het leest :) dan update ik nog sneller.

Ik zal snel weer een hoofdstuk schrijven. Hoe meer vote's en comments hoe sneller ik update.

Love yaa all

Move on ♥Where stories live. Discover now