Crazy news

14.2K 323 12
                                    

Pov Harry

Het was al weer een maand verder en veel waren ze niet met Rose opgeschoten. Ze was niet vooruit gegaan maar gelukkig ook niet achteruit.

Olivia was ook al weer terug naar Londen want ze moest echt weer naar school toe. Hoeveel pijn het haar ook deed moest ze Rose natuurlijk achterlaten. Thomas had haar beloofd iedere dag iets te laten weten over hoe het met Rose ging.

Ik had Olivia al twee weken niet meer gezien. 's Morgens stonden we vroeg op aan naar de studio te gaan en we kwamen pas laat terug. We waren bezig met een nieuw album en omdat we een tijdje in Holmes Chapel hebben gezeten moeten we opschieten.

Ik zat nu met de jongens pauze te houden. "Hey Heyy" Perrie kwam vrolijk binnen gelopen. "Ik heb een verrassing" Ze haalde twee grote tassen vol met McDonalds achter haar rug vandaan. Iedereen viel snel aan. Dit was vele malen lekkerder dan de broodjes gezond die Simon ons gaf.

Simon kwam binnen en keek even verbaasd op. "Harry heb je al iets van Olivia gehoord?" Ik schudde mijn hoofd terwijl ik nog een slok van mijn milkshake nam.

"Ik wel" Perrie keek van mij naar Simon. "Ze is niet eens meer in Londen. Ze is naar Doncaster" Louis keek verbaasd op van zijn eten. "Wat moet ze daar nu weer?" vroeg Louis toen zijn mond leeg was.

"Dat was een paar dagen geleden. Ik denk 6 dagen. Toen belde we voor het laatst. Ik had er niet naar gevraagd want ik snap het verhaal allemaal niet zo goed." Zei Perry. "Louis is de broer van Olivia" Zei Liam. "Wat?" Perry keek verbaasd rond ik dacht dat dat alleen roddels waren.

"Simon mogen we voor één keer eerder weg om te kijken of Olivia weer terug is." Hij knikte even en gebaarde dat we mochten gaan. Verdeeld over twee auto's reden we naar haar huis toe.

"Voor wie komen jullie?" Louis stapte naar de portier. "Ik ben Louis, de broer van Olivia McRease en dat is Harry, haar vriendje. Dit is de rest van One Direction en dat is Perrie een vriendin van Olivia."

"Het spijt me maar ik kan jullie zomaar niet binnen laten." zei de man nors. "Jawel dat kan wel. Kom maar mee" Roos liep het gebouw in en zo te zien kwam ze terug van een dansles.

We liepen achter Roos aan naar het appartement. Ze opende de deur en liet ons naar binnen. Het was netjes en opgeruimd. Opeens viel mijn oog op een gigantische foto. Dat waren ik en Olivia!

"Olivia is denk ik al anderhalve week, misschien wel meer, niet thuis geweest." Zei Roos terwijl ze de tas in de hoek gooide. "Waar is ze dan?" Vroeg ik. "Heeft ze dat niet verteld?" ik schudde mijn hoofd voorzichtig.

"Nou drie weken geleden is ze gevallen en daardoor mocht ze de rest van het jaar niet meer dansen. Ik heb haar gesmeekt om hier te blijven. Ze bleef eventjes en kreeg toen een baantje aangeboden. Ze accepteerde het. Eerst ging ze naar LA om het contract te tekenen en daarna ging ze naar Doncaster. Ze wou even met haar moeder praten. Daarna moest ze voor iets een week naar LA." Vertelde Roos.

"Olivia een baantje?" Vroeg Perrie. "het is niet zomaar een baantje. Het is als Victoria Secret Angel." ik wist even niet wat ik moest zeggen. Aan de ene kant was ik blij, mijn vriendin is een topmodel. Ook was ik bang, wat als ze nu weer zou gaan afvallen. En ik was boos want dit alles, daar wist ik niks vanaf.

Op dat moment ging de deur open en kwam Olivia binnen. "Wat doen jullie hier?" Vroeg ze verbaasd. Ik liep naar haar toe. "Hoezo vertel je niet even dat je niet meer danst? Of waarom je naar Doncaster ging? Of waarom je een Victoria Secret Model bent"

"Ik kan na dit jaar weer dansen maar ik kijk dan wel weer. Maar ik ging alleen naar Doncaster om wat antwoorden te krijgen. En ik ben een model omdat ik niet een halfjaar alleen hier op mijn gat ga zitten niks doen" zei ze. Ik merkte dat ze een beetje woede in zich had.

"Waarom vertelde je dat niet gewoon?" Vroeg ik zacht. "Omdat je er nooit bent!" Zei ze. Er viel een akelige stilte in de kamer. "Je bent altijd in de studio en ik kan je dan niet bellen want wie weet ben je aan het opnemen. 's Avonds als ik dan bel ben je of nog ik in de studio of je ligt al te slapen. Wanneer moest ik het vertellen"

"Ik ga maar eens" Zei ik naar een lange stilte. Olivia schudde haar hoofd. "Oké maar dan vertel ik je nu dat ik binnenkort voor een maand naar LA moet" Ze pakte haar koffers op en liep haar kamer in en smeet de deur met een klap dicht.

Ik liep naar de auto en stapte in. Ik wist niet wat er nu allemaal aan de hand was maar het ging allemaal weer niet even lekker tussen ons. Hopelijk gaat het binnenkort weer beter.

Heyy peepss
Even een snel hoofdstukje. Het was de bedoeling om alleen van Harry POV te lezen zodat jullie mogen bedenken hoe Olivia zich voelt. Ik moet zo werken daarom even een snel hoofdstukje. Ik had het deze week echt druk en gister moest ik ook werken en s avonds had ik een fissaaaa.

Nu moet ik echt gaan. Laat weten wat je ervan denkt en vindt. Wat je nog verwacht en vergeet natuurlijk niet om te voten. Hoe meer hoe sneller!!!!

Lovee yaa alll

Move on ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu