Liam

20.1K 427 32
                                    

POV Olivia

Ik werd wakker van geklop op mijn deur. Ik griste mijn telefoon van mijn nachtkastje. "Ugh, het is pas elf uur!" Ik verwachte mijn moeder nu binnen te komen en zeggen dat ik mee ging op een wandeltocht die waarschijnlijk de hele dag zou duren. Iets wat ik vroeger geweldig vond, maar dat was omdat Harry dan meeging. Uhh... waarom spookt Harry altijd op in mijn gedachten de laatste tijd.

Maar mijn moeder kwam niet binnen het was Niall. "Je moet meekomen!" Hij trok de kast met mijn kleren open en trok mijn Superman crop top uit de kast en gooide op mijn hoofd. "Die is cool! En doe een shortje aan want het waait, nogal gênant als je een rokje aan hebt. Oeehh en doe die aan!" Hij wees naar mijn All stars. "Dan matchen we!" Hij wees nu naar zijn eigen All stars. Ik keek hem met mijn slaperige kop aan. Meende hij dit? Hoe kon hij zo vrolijk zijn?

Ik stapte uit mijn bed. Ik zag Niall rood worden. Ik had geslapen in mijn bh en een pyjama shortje. "Ga maar even naar buiten ben zo klaar." Ik duwde hem de kamer uit en trok snel de kleren aan die Niall had uitgezocht. Ik deed make-up op en krulde mijn haren. Als laatste schoot ik in mijn All stars.

"Klaar!" Hij zat op een stoel voor ons huisje. Hij draaide om en zijn mond viel open. "Je ziet er prachtig uit!" Ik liep naar hem toe. "Dus waarom martel je me door me zo vroeg uit mijn bed te trekken?" Hij grinnikte. "Het is bijna 12 uur, je ouders en zusje zijn al gaan wandelen om 8 uur." Ik schudde mijn hoofd. "Ik ben geen ochtendmens meer." Hij stond op. "Nouja, we gaan Liam ophalen op het vliegveld." "Liam?" Hij keek weer verbaasd.

 "Ojaa, jij woont in een grot. Liam is één vijfde van onze band." "Oja, die wereld beroemde waar ik niet naar luister." Hij lachte. We liepen naar zijn auto op de parkeerplaats. Het was een cabrio, ik weet niet welk merk, een oude.

Na een eind rijden kwamen weer op het vliegveld en parkeerde we hem voor de deur. "We moeten bij gate 4 zijn." Las Niall op zijn telefoon. Ik knikte. "Hoe laat komt hij aan?" Niall haalde zijn schouders op en keek weer op zijn telefoon. "11 uur?" Ik keek naar hem. "Het is half één!" Hij knikte. "Mijn verbindingen zijn uitgevallen..." Zei hij zacht. Snel belde hij Liam op. "Mate waar ben je?" Ik hoorde iemand schreeuwen aan de andere kant van de lijn.

"Hij is een restaurant aan de andere kant van het gebouw." Snel rende we daar naartoe. "Zie je Liam?" Vroeg Niall. Ik keek rond. Ik wist niet naar wie ik moest kijken. Ik zag een meisje met een jongen praten aan de andere kant van de hal, een jongen rond kijken en nog meer jongens. "Niall, er zijn hier zoveel jongens hoe moet ik nou weten wie het is?" Niall keek me aan. "Serieus?" "IK KEN DIE BAND VAN JOU TOCH NIET!" Zei ik nog eens. "Dat is wel slecht." Zei een stem achter mij. Een jongen met korte, bruine haren stond achter me. "Laat me raden, jij bent Liam uit de o zo beroemde band van hem" Ik wees naar Niall.

Liam begon te lachen. "Je kent me echt niet hè?" Ik schudde mijn hoofd. Niall liep naar Liam en gaf hem een knuffel. Ik keek op mijn telefoon en zag dat Harry weer had gebeld. "Liam dit is Olivia, Olivia dit Liam." Ik schudde zijn hand. Hij grinnikte. "Ik heb eigenlijk nog nooit een meisje ontmoet die ons niet kende sinds we beroemd zijn geworden." Ik haalde mijn wenkbrauwen op. "Dat zei Niall ook al maar ik geloof je niet"

Toen we op de camping aankwamen gingen we naar Niall 's huisje waar Niall 's moeder Liam begroette. "Liam je bent er eindelijk! Lang geleden!" Ik luisterde niet echt en was gewoon druk met Emilie aan het sms'en.

"Aarde aan Olivia" Ik schrok en keek op van mijn mobiel. Niall en Liam stonden voor me. "Ga je mee zwemmen?" Ik knikte. "Ik zal me even gaan omkleden" Ze knikte. "We zijn over 10 minuten bij jou." Ik liep snel naar mijn huisje en trok mijn bikini van gisteren aan. Ik pakte mijn tasje, ook van gisteren, waar alles nog in zat. Ik zocht mijn handdoek en trok mijn kleren van weer aan.

"OLIVIA" Hoorde ik buiten. Ik liep naar buiten en zag Liam en Niall staan in een zwembroek. Ik pakte mijn spullen en liep achter hun aan naar het strand. "Wat voor muziek luister je Olivia?" Ik haalde mijn schouders op. "Justin Bieber, The Wanted, Austin Mahone, MKTO" Liam keek van Niall naar mij. "Dat is..." Maar we werden onderbroken door mijn telefoon. Ik zag Harry verschijnen op het scherm en drukte hem snel weg. "Vertel verder."

POV Harry

Ik zuchtte, ze drukte me weer weg. Ze zal het waarschijnlijk wel druk hebben met vrienden aangezien ze op vakantie was. Ik wou dat ik haar gewoon nu weer in mijn armen kon houden en niet meer los hoefde te laten. Ik viel neer op de bank. "Laat me raden, Olivia" Zei mijn moeder. Ik knikte, zover dat mogelijk was want ik had mijn hoofd op een kussen gedrukt. "Komt wel goed schat." Ze aaide over mijn hoofd en liep naar de keuken.

Ik liep door de straten van Holmes Chapel met een zonnebril en muts. Het zomer en ik liep met een muts. Ik kon niet eens meer over straat alleen zonder herkend worden. Ik haatte het. Dat is één van de dingen die ik mis aan mijn oude leven. Olivia en alleen over straat lopen.

In de winkel gooide ik wat zakken chips in mijn mandje, een fles cola en soepgroenten, die ik voor mijn moeder moest halen. Verder pakte ik nog een zak snoek voor de kassa. Had ik onderweg wat te eten.

Ik liep op mijn gemakje terug naar huis, met een kleine omweg. Oké, ik moest langs Olivia's huis. "Harry?" Ik draaide me om en zag mijn ex staan. Emilie. Ze was een cheerleader op mijn oude school. Ze bleef op een afstand staan. "Dus je komt toch nog een keer thuis?" Vroeg ze. Ze keek me argwanend aan. Ik snapte het niet. Toen ik het uitmaakte moest zij keihard huilen en mocht ik niet gaan.

"Je hebt Olivia's hart gebroken. Ik snap wel dat ze niet opneemt." Ik haalde mijn wenkbrauwen op. "Hoe weet jij nou dat ik haar bel? Je haatte haar" Ze rolde met haar ogen. "Duhh" Ze liet haar telefoon zien en daar stonden ze. Olivia en Emilie. In een joggingbroek, een kort topje en een ketting die ze tegen elkaar aanhielden. Toen viel het kwartje, en mijn zak snoep. Ik was in Olivia's leven vervangen, door Emilie!

Ik liep snel naar huis. Emilie hoorde ik nog in mijn hoofd na lachen. Ik werd misselijk. Olivia wil gewoon niet meer met me om gaan omdat ik ben vervangen en er geen plek meer in haar leven is voor een beste vriend.

Ik keek op de klok. Het was weer tijd voor  de groepschat. Ik melde me aan op skype en werd meteen gebeld door Niall. Liam zat naast hem. "Heyy krullie" Na een tijdje werden ook Louis en Zayn toegevoegd. Liam en Niall waren een beetje aan het praten over dat ene meisje en hoe geweldig hun dag was. Zayn praatte over zijn geweldige vakantie met Perrie en Louis maakte weer grapjes en vertelde verhalen over streken die hij had uitgehaald bij zijn familie.

Ik was stil en dat viel de jongens ook op. Ik schudde hun vragen van me af. "Ik ga naar bed." Ik hoorde Niall iets zeggen van. "Is het daar niet pas 10 uur" Maar ik luisterde niet en sloot af. Ik was niet meer in staat om gezellig te doen. Ik zag ze overmorgen toch. Morgen ging ik mijn spullen bij elkaar zoeken en weet ik veel wat doen.

Ik wou dat Olivia er was!

Harry je moet Olivia uit je hoofd zetten!

Ugh, ik had weer een discussie met mezelf

Move on ♥Where stories live. Discover now