Holmes Chapel

17.8K 309 23
                                    

POV Olivia

Ik stapte onder de douche vandaan en droogde me af. ik was redelijk snel in Holmes Chapel gekomen. Ik trok snel een zwarte skinny van forever 21 aan. Ik deed er een Tommy and Harper shirt aan met de tekst good girl gone bad Ik schoot grijs met witte air max aan en deed mijn haren in een knot en wat make-up op. Ik liep naar beneden en opende de grote klapdeuren naar onze woonkamer.

"Pap?!" Ik was in mijn eigen huis gegaan. Ik wist niet of ik hier zou blijven of ik naar mam ging. "Olivia? Wat doe je hier?" Mijn vader kwam aangelopen. Hij trok zijn stropdas strak. "Ga je weg?" Hij keek naar zijn pak. "Olivia..." "Je gaat naar haar..." Hij knikte. "O" "ga maar naar je moeder, en Anna en Rose" Ik keek hem aan. "Ik wil niet"

Mijn vader gaf me een kus op mijn hoofd. "Mag ik niet met jou mee?" Vroeg ik. Hij keek me verbaasd aan. "Wil je dat echt?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik ga dan wel morgenochtend even naar mam." Hij knikte. "Schiet maar op"

IK trok een LBD dress aan en zwarte Louboutins. Ik deed Tiffany oorbellen in en een Channel vintage armband om. Ik trok mijn MK tasje uit de kast en liep naar mijn kaptafel. Ik kamde mijn haren door en liet ze stijl. Ik deed mijn make-up nog een beetje uitbreiden en vondt het toen wel genoeg.

Ik liep naar beneden en mijn vader glimlachte. "Je ziet er prachtig uit." Ik glimlachte terug. Zo kende ik mijn vader, lief en aardig. Ik misste mama nu wel. Maar het was zo gelopen en daar kon ik niks aan doen. Misschien moest ik Babette een kans geven.
POV Harry

Ik liep de kamer in en mijn moeder kwam meteen aanrennen. "Je bent er!" Ze gaf me een knuffel. IK glimlachtte. Ik voelde iets aan mijn been trekken. "Harry!" Ze sprak de r duidelijk uit. ik glimlachtte.  "Hey Rosie, alles goed?" Ik tilde haar op. Ze knikte haar hoofdje en legde die tegen mijn schouder aan. Ze was al weer een stuk gegroeid.

"Hey Harry" Ik zette Rose neer en draaide om. "Hey Grace hoe gaat het?" Ik gaf een haar een knuffel. "Het gaat, het gaat" Ze plofte op de bank. Ik ging naast haar zitten en Rose kroop op mijn schoot. "Komt Olivia ook?" Ze knikte. "Ze zou vanmiddag al in Holmes Chapel moeten zijn.Ik zal haar eens gaan bellen. Ik zal haar wel op luidspreker zetten." Ze grijnsde breed en haalde haar gsm tevoorschijn en toetste Olivia's nummer in.

O (Olivia): Hey mam
G (Gracce): Hey Livie, ben je al in Holmes Chapel?
O: Ja, ik zit in de Griek met pap
G: En Babette?
O: Die moet nog komen, we waren iets vroeger
G: Ik dacht dat je haar niet mocht?
O: Ik geef haar gewoon een kans, ik kijk wel of ik haar echt niet mag
G: Oke, kom je nog langs?
O: Misschien morgenochtend, is hij er?

Grace keek me aan. "Nee hij is er niet" Ze knipoogde naar mij. "Oke dan kom ik denk ik wel even. Ed komt me rond 4 uur ophalen." Grace keek verbaasd naar mij.

G: "Wie is Ed?"
O: "Ed Sheeran, ik zou met hem naar Taylor gaan."
G:"Oja, tuurlijk die Ed. Nouja bel maar als ik je moet ophalen."
O: "Ik heb zelf een auto mam"G: "Oke doe wel voorzichtig in de sneeuw"
O: "Ja mam, ik moet gaan, Babette komt eraan"
G: "Oke schat"

De telefoon werd opgehangen en ik haar aan. "Ze is bevriend met Taylor?" "Taylor is lief! Ik heb een mini Hummer van haar gekregen" Riep Rose terwijl ze een barbie's haren kamde. "Ja ze zijn opeens beste vrienden."Zei Grace. "Hoe is ze?" Vroeg ik voorzichtig. "Ze danst gelukkig nog, ze gaat binnenkort 2 maanden op tour en daarna weer 2 maanden. Ze shopt aan een fortuin, alleen dure merken nog. Ze is dit keer gelukkig vrij veel hetzelfde gebleven. Ze praat nog steeds niet over jou."  Ik knikte. Ze was dus boos.

Ik liep naar boven toe en stondt stil toen ik mijn kamer in liep. Het dekbed was roze. Overal lagen meisjeskleren en foto's waren omgedraaid. "Mam? Wat is er met mijn kamer gebeurd?" "Olivia sliep daar." Riep ze van beneden. Ik raapte de kleren op. Ralph Lauren, Chanel, Hollister, Abercrombie, Prada. Alles was van dure merken. Ik legde ze op mijn bureau. Er lag stonden twee tassen naast mijn bureau. Allemaal dure Louboutins. Ik keek naar het bonnetje en schrok redelijk, die dingen waren niet goedkoop

Ik keek op de klok, het was al half 12. Ik was redelijk moe van de reis. Ik trok mijn kleren uit en ging slapen. Het dekbed rook naar Olivia. Ik viel al slaap met het idee dat ik morgen Olivia weer zou zien.

POV Olivia

Ik werd wakker en voelde een lichte kater. Het was gister erg gezellig. Nouja, ik had ruzie met Babette midden in het restaurant. Haar stiefzoon, de zoon van haar overleden man, was wel aardig, hij mocht haar ook niet. Samen dronken we wat en praatte we terwijl we heel hard lachtte, om Babette

Ik zette de douche aan en zocht vast wat kleren uit. Ik koos voor een jeans van Anine Bing, een bloesje van J Crew en een blazer van Alexander McQueen. Ik koos voor nette kleren want het was tenslotte eerste kerstdag. Ik douchde me snel en trok mijn kleren en beige UGG aan. Ik zocht vast een tas en het werd mijn witte Salvatore Ferragamo tas. Ik deed mijn haren stylen en deed wat make-up op. Ik stopte snel wat extra kleren in mijn koffer.

Ik liep naar beneden en ging aan tafel zitten. Mijn vader was ook niet armer geworden. Een of ander cateraarsbedrijf was bezig met een uitgebreid ontbijt. Ik liep door de grote klapdeuren naar mijn vaders kantoor. "Hey schat" Hij keek op van zijn krant en streek zijn overhemd glad. "Ga je vandaag naar je moeder?" Ik knikte "Olivia, even over gisteren, ik weet dat je Babette niet mag maar geef haar een kans" "Pap ze is 29! Dat scheeldt maar 9 jaar met mij!" Hij knikte. "Schat alsjeblieft?" Ik knikte. "Oké" Hij stond op en liep zijn kantoor uit.

Mijn oog viel op een bruine enveloppe naast zijn laptop. Ik keek of mijn vader eraan kwam en ging snel op zijn stoel zitten. Ik opende de enveloppe en zag de scheidingspapieren. Hij had ze al ondertekend! Snel stopte ik ze in mijn tas en liep ik naar de eetkamer waar ik aan tafel ging zitten.

Ik at snel een broodje en vertrok. Ik pakte mijn tas en koffer. ik deed mijn jas aan en liep naar mijn auto. Ik gooide de koffer achterin en startte mijn auto. Voorzichtig reed ik naar Styles' house. Het was pas 9:00 maar toch ging ik al. Ik wou nog even met Rose zijn voor Ed me opkwam halen.

"Mam, ben je hier?"  "Olivia?"

Move on ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu