Texas

16K 319 30
                                    

Heey peeppss DIT MOETEN JULLIE LEZEN!!!

een keertje een AN voor mijn verhaal. Nou iedereen moet dus stemmen en reageren als ze hierna nog een hoofdstuk willen.

Ik was dus door de auditie's aan het gaan en las nog eens en besloot ze er allemaal in te doen want het waren er maar drie. Maar dat was eergisteren dat ik aan dit hoofdstuk begon...

Nu heb ik er nog twee bij gekregen maar die passen er nu dus niet in. Wat heb ik nou gedaan:

Ik heb alle informatie opgeschreven en ga die SabrinaSchrurs en LolaTomlinsonx er een andere keer zeker inkomen! Degene die het zijn geworden zullen de komende hoofdstukken de toewijding krijgen.

Vandaag gaat die naar x_thirzaa!!!!

Ik ga weer verder als mensen gaan voten dus doen!!! Hoemeer ik er krijg hoe sneller ik werk!!!

IK ga het niet te lang maken dus ik ga maar snel beginnen

LOVEE YAA ALL

POV Olivia

Ik liep het nieuwe huis in Texas uit wat Simon had gehuurd. Ik deed mijn zonnebril op en streek mij Micheal Kors blousje recht. Mijn haren hingen in krullen over mijn rug. Mijn broek had ik een keer omgeslagen en ik had bijpassende pumps aan. Ik hing mijn Chanel tasje over mijn rug en liep aan.

Ik had een manege niet ver van het dorp af gezien. Ik liep er op mijn gemakje naar toe. Ik had geen rijlaarzen op cap ofzo maar die hadden ze daar vast wel. Eindelijk zag ik de manege. De stal was groot en veel mensen zaten op het terrasje voor de magege. Ik zag een meisje met donkerbruine krullen huiswerk maken in haar eentje. Haar kleding zag er mooi uit. Ik zag dat de merken duur waren. Haar stijl was lief en netjes. Ze was licht getint en dun.

Ik liep naar haar toe. "Mag ik iets vragen?" Ze keek op en ik keek recht in hazelnoot bruine ogen. "Tuurlijk" Ze sloeg haar boeken in elkaar. "Weet je waar ik toevallig een leider, of manager ofzo kan vinden?" Ze knikte en stopte haar boeken in een dure Micheal Kors tas. "Loop maar mee" IK volgde het meisje. Ondertussen kwamen we langs een voetbalveldje waar een meisje aan het voetballen was die best op het meisje voor me leek. "Dat is mijn zusje Hadia" Zei ze alsof ze mijn gedachten kon lezen. Ik weet haar naam niet eens? "Ik heb Sehera trouwens" Ik glimlachte snel. Ze is echt helderziend. "Ik ben Olivia"

We kwamen aan bij een balie waar een meisje achter de balie zat die haar paardrijkleren allemaal nog aanhad. "Dit is mijn zus Thirza" Het meisje keek verbaasd op bij het horen van haar naam. 'Ik had een vraagje, ik ben een week in Texas en ik vroeg ik me af of ik misschien een keer mag paardrijden." Sehera liep al weg.

"Tuurlijik, ik ben Thirza, maar noem me maar Tess. Heb je wel kleren?" Ik schudde mijn hoofd. Ze keek even naar de klok. "Heb je wel een polo en blazer?" "Niet een blazer die voor paardrijden geschikt is" "Als ik me snel omkleed kunnen we die wel halen, ik heb ook een nieuwe broek en laarzen nodig dus komt goed uit" Ik knikte,"Klinkt gezellig."

Na een tijdje wachten kwam Thirza op rode Louboutins en een een rood rokje aan van Alice and Olivia, en een wit blousje van Micheal Kors. Ze had ook een schatige clutch van Micheal Kors. Ik zag een Tiffany armband om haar armband van de net nieuwe collectie. Ze had haar twee voorste plukken van haar golvende bruine haar naar achteren en daardoor zag je haar schattige gouden oorbellen.

We liepen door de stad en het was super gezellig, ik was erachter gekomen dat ze volleybalt en soms helpt op de manege. Ze was eerlijk en echt bijna altijd blij. Ze zong vaak met haar zussen en hield van shoppen. We hadden best veel gemeen dus.

Ik had een licht roze polo van Burberry gekocht en een Ralph Lauren blazer. Ik had ook een nieuwe paardrijbroek gekocht en laarzen maar na deze week gaf ik die aan Thirza. Een cap had ze nog wel liggen. Toen we klaar waren keek ik op mijn horloge. "Ik moet gaan, moet gaan trainen" "Nieuwe spullen uitproberen?" Ik begon te lachen. "Nee ik moet dansen, vanavond weer een optreden." "Nee dat doe je niet in je paardrijkleren nee"

Move on ♥Where stories live. Discover now