Busy busy

9K 327 53
                                    

POV Olivia

"Liv, ga je nog slapen? Het is al drie in de morgen en je bent nog aan het spelen" Emilie stond boven aan de trap. Ik zuchtte. "Ik hoef nog maar één lijn te kennen" Ze zuchtte en liep de trap af.

Ze kwam naast me op het pianokrukje zitten. "Waarom doe je het eigenlijk?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik weet niet, gewoon iets voor een vriend?" Ze trok haar wenkbrauwen op. "Vriend? Jullie zijn net uit elkaar" Ik knikte. "Ik weet niet."

"Speel eens iets" Ik legde mijn vingers op de juiste toetsen en begon met spelen. "Liv. Herken je dit lied niet?" Ik keek op. "Dit lied heb je ooit gemaakt toen je je verveelde. Jij en Justin waren wat aan het klooien op de piano. Jij ging wat spelen en je speelde Onder andere dit"

"Ik wist dat ik het al eens gehoord maar ik dacht meer aan de studio van Justin" Emilie knikte "Het is niet hetzelfde maar zeker 8 van de 10 stukjes heb je zelf gespeeld." Ik keek naar haar. "Het klinkt zo verdrietig" Ze knikte "Ben benieuwd wat de tekst is." Ik knikte en keek door de muziekbladen die Justin me had gegeven.

"Nergens staat tekst" Zei ik. "Zelfs geen titel?" Ik schudde mijn hoofd. Ze keek me lang aan. "Dit is raar. Liv pas op oké?" Ik knikte. "Ik ga maar eens naar bed" ik stond op en liep naar mijn kamer.

POV Harry

We liepen het vliegtuig uit. De zon scheen fel. Ik zag wat paparazzi die zich had verzameld rond het vliegtuig. Ik deed mijn zonnebril op en liep naar de auto die al voor ons klaar stond.

Julia ging bij mij op schoot anders paste het allemaal niet. Ze legde haar hoofd tegen me aan. Ik glimlachte. Ze was net een zusje voor me geworden. Ik zag ook een beetje Olivia in haar.

Ze viel al snel in slaap. Louis keek naar ons en glimlachte even. "Gaan we eerst naar het huis?" Vroeg Liam. Ik knikte. Niall zuchtte. "Hopelijk hebben ze eten" Ik schudde mijn hoofd lachend. "Denk je ook nog aan iets anders?" Niall knikte. "Hadia" Ik rolde met mijn ogen "Niall is ook eens verliefd hoor" Iedereen begon te lachen.

Toen we aankwamen bij het huis was ik verbaasd Het was zo groot! Ik rende naar de deur en opende hem met de sleutel. Ik keek even rond en rende toen naar boven. Ik zocht de grootste kamer.

Ik dumpte mijn spullen. Mooi, de grootste kamer is voor mij! Ik rende naar de badkamer. Alles was zo geweldig. Ik pakte mijn telefoon en belde Olivia.

Ze nam vrij snel op. "Whatsupp?" Ze klonk moe. "Uhm we zijn net in LA aangekomen." "Oke" Zei ze. "Waar ben je?" Vroeg ik. "Uhm in de danszaal?" Ze klonk anders. "Ik moet gaan" Zei ze. Ik fronste even.  "Uhm oke, wanneer zien we je?" "Weet niet, moet nu trainen, straks snel eten met Em, dan naar een optreden van Justin dus weet het echt niet" "Hoez..." "Ik moet gaan" En toen hing ze op

Ik liep naar beneden en zag Julia in de kamer naast mij. Ze zwaaide. "En?" Ik keek haar verbaasd aan "Je was nerveus aan de telefoon. Jij wordt nerveus van haar en dat is zo mega über cutee!!" Ze keek me grijnzend aan. Ik voelde mijn wangen rood worden dus liep weg. "Wacht! Ik wil de stad in, ga je mee?" Ik knikte

POV Olivia

Ik liep met Thomas de danszaal uit. "Wat ga je doen?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik moet snel eten, dan moet ik optreden en dan weet niet" Hij keek me aan. "Dansen? Nog meer? Ik weet dat je gek bent maar zo gek?! Ik ben nu al dood" Ik lachtte. "Nee, piano" Hij trok zijn wenkbrauwen op. "Dat kan jij niet?" Ik haalde mijn schouders op. "Blijkbaar wel want ik moet invallen bij een optreden van een vriend" Hij keek me achterdochtig aan. "Een vage vriend" Ik lachte. Hij sloeg zijn arm om me heen. Domme zet.

Een camera kwam tevoorschijn en begon met foto's maken. Snel trok ik Thomas mee naar de kleedkamer. Hij keek me awkward aan. "Uhm Liv..." Ik keek en zag dat ik tegen hem aanstond bij de deur. Ik bloosde en zette een paar stappen achter uit. Hij krabte ongemakkelijk achter op zijn hoofd.

Ik keek naar de grond. "Gaat het altijd zo?" Ik grinnikte. "Dat ik niet eens de gaten had dat ik tegen je aan stond?" Hij lachtte. "Nee, die camera's?" Ik knikte. "Jammer genoeg wel." "Is het irritant?" Ik knikte. "Iedereen denkt, 'oww die bitch houdt van al die aandacht' maar dat is niet zo. Ik haat het. Ik heb er nooit om gevraagd. Ik wilde wel beroemd worden met dansen, alleen!" Hij knikte. "Dat is toch ook zo?" Ik haalde mijn schouders op.

"Ik kreeg pas succes toen mensen er achter kwamen dat ik een oude vriendin van DE Harry Styles was. Maar ik wilde dat niet." Hij ging naast me zitten. "Ik snap het denk ik wel... Nee eigenlijk niet... Ik snap niet hoe je niet van die aandacht kan houden" Ik zuchtte. "Ik sta nooit in het goede licht. Wat ik ook doe, alles wordt toch in het foute licht gezet. ALLES!" HIj keek me aan. "Dat is niet waar. Ik weet zeker dat je ook weleens in het goede licht heb gestaan?" Ik dacht even na. "Ik kan er zo niet opkomen. Misschien één keer, maar als je nagaat hoe vaak ik wel in het slechte licht heb gestaan maakt die ene keer ook niet meer uit"

Ik viel achter over in de hoop dat ik tegen de muur zou hangen maar ach... waarom staat er nu geen muur in het midden van de kamer. Thomas begon te lachen. Ik bleef op de grond liggen. "Ik lig eigenlijk best wel goed!" Hij begon te lachen. Mijn telefoon ging. "Emilie!" Gilde ik. Ik gooide mijn telefoon in de tas en rende weg. Alleen ik vergat Thomas. Whooooopsss. 

Ik kwam thuis en rende naar de keuken waar ik vol tegen de deur rende. Emilie, die in de woonkamer zat begon te lachen. Maar ze was niet alleen. Harry, Julia en de rest waren er ook. Ik zwaaide even rende toen de keuken in, nadat ik de deur open deed.

Ik rende naar het eten en pakte snel een stuk pizza en rende daarmee weer naar de woonkamer. "OLIVIA! Je kan niet leven op één stuk!" Riep Emilie. "Ik wel!" Gilde ik terug.

Ik trok een zwart jurkje aan en mijn Nude Louboutins. Ik trok een beige cobertje aan. Ik deed mijn haren uit de staart en deed er dry shampoo, een geweldige uitvinding! Ik deed mijn haren in een donut en liep naar beneden waar ik op de bank viel. Ik keek op de klok en stond weer op. "Ik ga! Leuk jullie gezien te hebben!"

POV Harry

Ik keek naar Emilie die lachend Oliva na keek. Ik keek naar Olivia. "Waarom heeft ze een optreden van Justin" Emilie zuchtte. "Ze heeft dat beloofd ofzo. Ik heb er alleen geen goed gevoel bij. Hij gaan iets flikken" Ik keek naar de rest. "Waar is dat optreden?" Emilie stond op en begon tussen een aantal papieren op het bureau te zoeken.

"Hier zag ik het ergens..." Mompelde ze zacht. Julia keek me lang aan. "Dus jullie waren ooit samen? Nog voor jij en Olivia samen waren?" Ik keek Julia met grote ogen aan. Moest dat nu?! Ze grijnsde naar me. "Emilie, is Harry een romanticus." Emilie draaide om en keek me lachend aan. "Hij deed zijn best" "Alleen het lukte niet" Zei ik. Emilie begon te lachen terwijl ze verder zocht. "Ik was populair, Harry niet, iedereen vroeg zich af wat ik met hem deed" Julia begon te lachen.

"Was je bevriend toen met Olivia?" Emilie schudde haar hoofd. "Echt niet! We haatten elkaar en werden pas vrienden toen Harry beroemd werd" Ik keek naar de grond en er viel een pijnlijke stilte iedereen wist het verhaal vanaf hier wel. "Hier!" Emilie trok een brief uit een grote stapel. "Ik heb het! Kom!"

HEyyyy

Wat zal er gebeuren dadelijk?

Laat je mening achter ;)

En wat wordt het #Olivia #Holivia #Julivia #Olmas ?!?!?!?!?!

Laat het weten

Ik ben nog twee dagen druk met school en dan eindelijk vakantie!!

Gaan jullie nog weg in de vakantie?

LOVEEE YAAA ALL ♥♥♥

Move on ♥Onde as histórias ganham vida. Descobre agora