I want contact

17.2K 291 34
                                    

Pov Olivia

Dot had ik niet gedacht, maar het is wel gebeurd. Ik was blij.

Ik en Justin waren naar zijn manager gegaan en hij vond het prima als we een relatie hadden. We zouden vanaf nu vaker samen het openbaar ingaan en dat op de MTV awards volgende week officieel als stel gaan.

We zaten nu in het vliegtuig naar Rio de Janeiro. Vanmiddag als we aankwamen, gingen we even naar het hotel, dan gingen Justin en ik de stad in en vanavond moeten we optreden.

Ik lag tegen Justin aan en keek naar de wolken waar we rustig op dreven.

"Liv, wakker worden, we zijn er" Justin tikte op mijn neus. Ik opende mijn ogen en keek duf om me heen. Justin begon te lachen en stond op en pakte onze handbagage vast.

Hand in hand liepen we het vliegveld door. Beide hadden we een zonnebril op en probeerde we de paparazzi om ons heen te negeren. Iedereen riep vragen zoals "Justin is dit je nieuwe vriendin?"

Snel stapten we in een auto die al op ons stond te wachten.

Pov Harry

Ik en de jongens waren bij het management wat aan het klooien in de zitruimte. De televisie stond aan en opeens kwam showbizz op. Dat is het roddel programma.

"Justin Bieber een nieuwe lover?" Zei het jonge blonde meisje uitdagend. Iedereen keek naar het scherm toen er een filmpje begon. "Hier zien we Bieber , hand in hand met een mysterieus meisje!" Haar mond maakte een O vorm. Iedereen keek naar mij, want ik kende dat mysterieuze maar al te goed. Het was Olivia!

Ik stond op en liep naar het balkon aan het einde van de gang. Zayn kwam naast mij staan. "Ze vergeeft je nog wel" "Ze was er anders niet druk mee bezig!" "Je ziet haar binnenkort wel weer" "Nee hoor, als ik thuis ben, is zij weg en andersom." "Maar binnenkort is.." Zayn hield zijn mond en keek naar buiten.

"Wat is binnenkort?" hij schudde zijn hoofd. "Niks laat maar" ik keek hem verbaasd aan. "Wat" "Rose verjaardag" "Die is pas de dag voor we onze crew voor de tour ontmoeten. Dat is nog anderhalve maand"

Ik weet niet wat er aan de hand was maar Zayn verborg iets. Ik wou met iemand praten maar niet met de jongens. Ik pakte mijn telefoon en zocht het gesprek met Dancefreak.

H: Hey

H: sorry dat ik niks meer stuurde

H: het spijt me echt heel erg

H: ben je in Londen?

H: kan je afspreken?

D: Ik denk dat we beter niet meer kunnen praten. Ik ben zoiezo niet in Londen voorlopig.

Ik staarde naar mijn scherm en zuchtte. Ik besloot toch maar Olivia te berichten.

'Olivia alsjeblieft, ik heb nu echt even iemand nodig! Alsjeblieft reageer?'

Ik keek naar mijn scherm en ging toen het te lang duurde naar huis. De jongens waren er al maar ik zei niks en liep maar meteen door naar mijn kamer.

'Harry ik kan niet altijd zomaar je vergeven. Ik heb tijd nodig en ik heb er nu geen zin in.'

'Omdat je met Justin hebt?'

'Wow lekker volwassen man!' stuurde ze.

'Sorry, ik heb een rotdag en heb even iemand nodig'

'Dus zo laat jij weten dat je iemand nodig hebt? Ik heb tijd nodig en als je nu antwoord wil is het antwoord nee!'

Ik zuchtte en legde mijn telefoon weg en ging douchen en probeerde een rustige uitweg te kiezen.

Pov Olivia

Na een super gezellige middag met Justin, een rot gesprek met Harry en een mega warme dag stond ik klaar bij het podium. Justin rende van de kleedkamer, naar de make-up, naar de kleedkamer. De rest van de danseressen stonden achter mij op te warmen.

***

Ik rende het podium af en griste een flesje water van een tafel af net als de rest. Zweet drupte langs mijn gezicht van de hitte. Ik had al lang niet meer zo fijn gedanst.

Justin liep naar de kleedkamer en kwam even later weer terug voor de backstagegasten en een interview. "Hey dat is het meisje van het vliegveld!" Gilde een van de backstagegasten. Ik draaide snel om voor de camera's me konden zien.

Ik liep door naar de kleedkamer en ging op een bankje zitten. Ik dronk mijn flesje leeg en gooide hem in de prullenbak.

"Hey" Justin kwam binnen en ging naast me zitten. "Ze hebben je niet gezien." Zei hij. Ik knikte. "Nog één weekje" Hij drukte een kus op mijn wang. Ik glimlachte. "Ik kan niet wachten!" Hij boog nar voren en drukte een kus op mijn voorhoofd. "Zullen we naar het hotel gaan? Douchen?" Hij keek me lief aan. "Laten we dan maar gaan"

Ik had Justin nog niks verteld over mijn gesprek met Harry maar hij merkte het wel want ik was er niet bij net mijn gedachten. "Liv? Wat is er?" Ik keek hem aan en ik voelde tranen over mijn wangen stromen. Waarom moest ik nu huilen?!

"Hey hey hey wat is er?" Hij kwam naast me zitten. Mijn natte haren van het douchen plakte aan mijn hoofd. "Ik heb met Harry een gesprek via berichten gehad maar ik denk dat het nu alleen nog maar erger is" Ik gaf mijn telefoon en hij las het gesprek.

"Olivia luister. Dit is niet jou schuld. Hij heeft jou alleen gelaten, jij moet je nu niet schuldig voelen! Laten we gewoon kijken wat hij eraan gaat doen om je terug te krijgen" Ik keek hem verbaasd aan "We?" "Ja ik sta altijd boor je klaar en ik zal je altijd steunen dus als hij iets stuurt, laat het me weten"

"Wow, dat is lang geleden dat iemand zo voor mij klaar stond." hij glimlachte naar mij. "Voor jou altijd" Hij trok me in een lange knuffel en gaf me een kus.

Pov Harry

Ik had het niet perfect geregeld met Olivia en de berichtjes en ik zat nu al twee uur na te denken voor het perfecte berichtje. Hopelijk reageert ze dan wel. Ik voel me gewoon zo stom!

Zayn kwam binnen en waarschuwde dat het eten bijna klaar was. Ik zuchtte en luisterde mar half. Ik drukte snel 682x op de backspace en verwijderde het 179 berichtje naar Olivia en begon aan een nieuwe. "Dude?" Zayn kwam naast me zitten. "Olivia? Serieus? Ze had toch tijd nodig?" "Zayn, ik heb eigenlijk geen zin om er met jou over te praten want jij verteld mij de waarheid niet dus waarom zou ik jou de waarheid vertellen?"

"Wow, iemand is hier ongesteld! Wil je weten wat ik heb achter gehouden?" Ik stond op en ging tegen over hem staan. "vertel maar!" "..."

Wat Zou Zayn Gaan Zeggen?

Move on ♥Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon