Jaloezie

19.3K 366 36
                                    

POV Olivia

Ik lag met Perrie te zonnen op het strand. Ik luisterde naar de muziek die Perrie afspeelde. Hoe jammer ze het ook vond skipte ze ieder One Direction nummer, en dat waren er veel! Ik keek over de oceaan en keek hoe de golven over het water rolde. "Je mag best toegeven dat je Harry stiekem leuk vind" "Dat is niet stiekem, hij weet het ook, maar ik wil een jongen die alleen van mij houdt." Ze knikte "Moest Zayn niet proberen hoor"  Ik begon te lachen. Ze ging rechtop zitten. "Toen het nieuws rondging dat hij had geslapen met Courtney Webb geloofde ik het eerst ook, we kregen ruzie maar toen hij een miljoen keer had gezegd dat het niet waar was en zelfs 3 uur voor mijn deur in de regen heeft gezeten, geloofde ik hem. Misschien is het ook maar een roddel bij Harry?"

"Zie je Harry voor mijn deur zitten? Zie je Harry het überhaupt ontkennen?" Vroeg ik haar. Ze schudde haar hoofd. "Nou dan, ik zou het graag willen geloven maar ik denk niet dat het wel zo is." "Ik heb Taylor pas een paar keer ontmoet maar als ik naar haar achtergrond kijk verslijt ze jongens, en ze verzint er ook een boel. Laten we hopen voor je dat het niet zo is." (AN/: Dit is geen haat, ik hou van Taylor Swift maar dit past gewoon even mooi in het verhaal!) Ik knikte. Ik draaide me om zodat ik op mijn buik lag. "Ik denk dat we pech hebben." Ik knikte naar het paadje van het strand naar de camping.

Harry kwam aanlopen met de jongens en rara... Taylor! Perrie keek met open mond naar mij. "Ze lopen gewoon hand in hand!" Snel deed ik mijn koptelefoon op. Ik ging weer liggen en sloot mijn ogen. Even opende ik mijn ogen en zag dat Perrie hetzelfde had gedaan. Ik was blij dat ik dit keer niet alleen was.

POV Harry

Ik liep met Taylor en de jongens het strand op. Mijn oog viel op Perrie en Olivia die naar ons keken. Na een tijdje deden ze beide een koptelefoon op en gingen ze liggen. Ik weet dat ik Olivia weer pijn doe ook al wil ik dat niet. Het liefst liep ik nu hier met haar maar ik moet van Simon dit doen. Ik had geprotesteerd maar alles was al geregeld, zei hij. Ik moest dit minimaal tot aan het eind van de vakantie volhouden! Ik keek naar Olivia, ik kon van een grote afstand nog de haat uit haar ogen halen.

"Harry luister je wel?" Ik werd wakker uit mijn gedachtes en keek naar Taylor die voor me stond. "Tuurlijk." Zayn begon te grinniken. "Ik ga naar Perrie toe." Hij liep snel weg. Ik mocht niemand iets vertellen over de afspraak met Simon, zelfs de jongens niet. Ik werd er ziek van. "Nu luister je weer niet!" Ik keek naar haar. "Sorry" "Waar zit je toch met je..." De rest hoorde ik al niet meer.

POV Olivia

Ik genoot van de warmte op mijn rug. Opeens werd mijn koptelefoon van mijn hoofd getrokken. Zayn stond grijnzend voor me. "Moet je maar luisteren." Hij kwam tussen mij en Perrie in zitten. "Gaan jullie zo mee naar het dorp?" "Wie gaan er nog meer mee?" Vroeg Perrie. "Ik, Niall, Liam, Louis, Harry en Ta.." "Ik ga niet mee" Zei ik. "Ik ook niet" Zayn zuchtte. "Kom op, ik wil eigenlijk ook niet maar ik moet van Harry"

Perrie keek naar mij. "Ik ga alleen als jij mee gaat" Zei ik. Ze knikte. "Tuurlijk" "Wanneer?" Vroeg ik aan Zayn. "Halfuur, we blijven er ook eten" Perrie stond snel op. "Olivia je moet mee kleren uitzoeken!" Zayn rolde met zijn ogen. "Ik ga eens bij de jongens kijken."

Ik en Perrie stonden voor mijn kleding kast. Perrie had haar koffer op mijn kamer leeg gegooid. Overal lagen kleren. "Die wil ik aan!" Perrie wees naar een wit crop top met de tekst Colour outside the lines Ze trok er een zwart shortje onder aan. "Die! Die moet je aan!" Ze trok mij Batman croptop eruit. Ik trok hem aan en strikte de twee touwtjes voor. Ik trok er een licht shortje onderaan. "Ik wil geen sneakers!" Perrie keek bedenkend van mijn kast naar de rest van de kamer. Ik pakte mijn roze Louboutins te voorschijn. Haar ogen werden groot. "Ikke?" Ze stak haar handen uit naar de schoenen. Ik pakte zwarte hakken met bandjes voor.

Move on ♥Where stories live. Discover now